-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
roti13
tag
válasz korpicschess #17548 üzenetére
De most komolyan, most azért hibáztatsz embereket mert lusta vagy megnyomni 1(!) gombot, és elege van már néhánynak ebből? Na ne máár.. De tényleg, le kell nyomnod 20 gombot hogy beírd a kérdést, 1 gomb lenne a választ megkeresni. Főleg ha tudod is hogy hol van az csak ráadás. Mert ha valaki olyat kérdez ami nincs az össze foglalóban de már volt róla szó, csak nem használta a keresőt nem olyan nagy gond szerintem, mint ha valaki tudja hogy hol van pontosan a válasz de felteszi a kérdést...
[ Szerkesztve ]
-
BLUE TORNADO
senior tag
Szabolcsi vagyok. Az Ukrán határhoz közel lakom. Van egy város Fehérgyarmat a neve. Van ott egy telefom boltos haverom. Ő csinálta meg nekem. De hidd el, h jobban jársz egy fóliával. Megéri azt a pénzt. Így legalább nem a telód karcolódik, hanem csak a fólia.
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
sno14
tag
válasz BLUE TORNADO #17552 üzenetére
Ok köszi! Próbáltam már jó párat miután leszedtem a gyárit, de nélküle jobb a tapintás, stb. Én továbbra is így fólia nélkül szeretném használni, iphoneomon sem használtam semmi ilyet, de jó tudni, hogy van ilyenre mód - gondolom nem csak ő tud ilyet -.
[ Szerkesztve ]
-
barnabasss
tag
válasz BLUE TORNADO #17541 üzenetére
Na csak ne érzelgősködjünk
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz barnabasss #17554 üzenetére
Ki is akadtam, amikor barátnőm csinált bele egy lyukat véletlenül. Egy 125.000 Ft-os telefont jóhogy megsajnálok.
Oroszlán szívű hercegAz egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
-
törölt tag
Basszus jól megszívtam egy MHL kábellel.
MicroUSB -> HDMI adapter, gondoltam ez jó lesz, mivel a microUSB egy szabvány.
Azzal nem számoltam, hogy ez samsung s3-hoz való, aminek másmilyen a portja, szóval a microUSB rész nem megy be a Sony-ba, de az S3 minibe se. -
Deck
titán
válasz korpicschess #17548 üzenetére
Itt mindig naprakész a kiemelt. Láthatod is: Utoljára frissítve: 2014-02-12 20:43:35
De elég lett volna megkérdezni, hogy naprakész a kiemelt?
PS5
-
Deck
titán
válasz korpicschess #17561 üzenetére
De az mivel ha bármi változik frissítem.. Semmi értelme a nem naprakész kiemelteknek.
PS5
-
torreador22
senior tag
Na ennyit a Sony garanciáról a Samsung nem szarozik ,garanciában az a király nincs még egy cég ami olyan korrekt lenne lakásra jön és szó nélkül cseréli a garanciális dolgokat nem mint a cordon Fa.....sz mert ott csak kifogást keresnek hogy ne keljen garanciában javítani! Ez az én véleményem biztos van pozitív is de én több negatívval találkoztam az biztos! Csak az nem tiszta hogy a Sony hogy engedheti ezt meg magának amikor így is nagy a versen a piacon!
[ Szerkesztve ]
torreador22 felhasználónak 369 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon!
-
w333
félisten
Z1 -re kint a 4.4.2 !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
BLUE TORNADO
senior tag
Nem tudja vki, h Xperia Z -re kb. mikor jön ki a 4.4 KitKat?
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
barnabasss
tag
Vissza olvasgatva.. Nekem eddig sem es most sincs semmi baj a telefonnal.. En mindig az akksitol varnek tobbet..
-
törölt tag
válasz BLUE TORNADO #17565 üzenetére
Kérdezd meg itt: [link]
Egyébként elvileg Q2-ben, szerintem valamikor a nyáron. -
w333
félisten
Imádom ezt a topikot ... olyan segítőkészek vagytok egymással
-
csiziktomi
senior tag
Na belefutottam a lecsóba Nyitott a BL,fennt volt a KK,de gondoltam kipróbálom az eXisten ROM-ot.Semmi gond nem volt felment stb.Használtam de aztán jött az "isteni" szikra vissza a KK.Volt róla cwm mentésem ,simán nyomtam egy full resetet(instal new ROM).Majd backup a KK-t.Vissza is rakta ,DE nincs IMEI számom.WTF.
MIt csináljak?
Anno mikor megvettem a Z-t csináltam egy ilyen mentéstackup-TA-9.10.zip
Ez megoldás lehet a gondra?[ Szerkesztve ]
-
csiziktomi
senior tag
válasz csiziktomi #17570 üzenetére
Na bár megoldódott ,azért leírom a saját megoldásomat:
Miután felment a KK(CWM mentésből),rebootoltam újra CWM-be majd teljes format,mintha új ROM-ot raknék fel,majd restore és így most megy rendesen a KK van imei szám Öröm és bódogság -
sno14
tag
-
korpicschess
veterán
Én felfedeztem hibát a kamerám képét, sajnos van pár halott pixel, eddig is volt (1 hete van nálam), de csak most tűnt fel... Kissé bánom, hogy eladtam a Nexust, de most menni fog utána a Z is..
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
w333
félisten
válasz korpicschess #17573 üzenetére
Nem lehet hogy piszkos (poros) a kameralencse ?
Megnéztem a képet ... ez bizony a piszkos kamera gyárilag
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
-
korpicschess
veterán
Szerintem nem kosz, legalábbis nem látok benne semmit, google-be beírod, akkor sok xda-s találat van, ez bizony nem portól. Másik Sonyn is láttam már ilyet, de ott sokkal több, és észrevehetőbb volt, szerencsére itt viszonylag nagy felbontású képünk van.
dekrer:
Igen, csak gari nélkül érdekes lenne. Nem beszélve arról, hogy színes az indikátor, ami kb. bármitől az lehet. Ismerősnek is az, aztán vizet sem látott. Nem drága egyébként maga a kamera modul, de tuti nem fogok vele cseszekedni.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
w333
félisten
válasz korpicschess #17576 üzenetére
Ha ez tényleg nem kosz ... akkor ez elég durva
-
Deck
titán
válasz korpicschess #17576 üzenetére
És mér nincs garanciád?
Indikátorra meg kérj kivizsgálást ha valóban nem látott vizet.PS5
-
törölt tag
válasz BLUE TORNADO #17579 üzenetére
Az első sor poén volt, a második meg normális válasz, olvasd vissza.
"Egyébként elvileg Q2-ben, szerintem valamikor a nyáron."A "genyózás" erre kicsit erős kifejezés. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
csiziktomi
senior tag
Sziasztok!
Kellen egy kis tanács Tokot keresek a telóra,oldalra nyíló sima feketét olyat mint a sgs3-hoz lehet kapni.Tehát nem kell bele semmi extra.Ne legyen benne kártyatartó ,minta,asztali tartó funkció.se csat,kapocs mágnes.
Valaki tud ilyesmit? -
barnabasss
tag
válasz csiziktomi #17581 üzenetére
http://www.tok-shop.hu/termek/oldalra-nyilo-tok-kld-enland-sony-xperia-z-fekete
-
WuuWuu
tag
válasz csiziktomi #17581 üzenetére
ebayen nezd meg.
en onnan rendeltem a leirasod alapjan ugyan olyat. annyi volt az elejere irva hogy Xperia Z.
talan 4-5 font volt ingyen postaval. 7 nap alatt ittvolt angliabol. -
-
rangersanyi
tag
7 új téma
http://www.xperiablog.net/2014/03/27/seven-new-xperia-themes-launched-from-knowit-mobile/IPhone 14 pro
-
njnl
aktív tag
válasz rangersanyi #17586 üzenetére
a vízes nagyon bejön
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
Deck
titán
válasz korpicschess #17585 üzenetére
Előre kellett volna gondolni a garanciára nem utólag problémázni. Mindenhol előfordulhatnak hibák amikre ott a garancia.
PS5
-
tsabee265
csendes tag
Halihó mindenki! Valaki találkozott már olyan hibával, hogy a telefon baj alsó sarkánál megnyomja a keretet és el lilul a kijelző? Mert én 1,5 hónap után ma kaptam vissza a szervizből, miközben már mindent kicseréltek benne és nem lett jó! De negyedik próbálkozásra sikerült megoldaniuk a problémát! Cseréltek kijelzőt (így lett új keményfóliám , hátlapot, meg még valamit de azt nem írták le hogy mi az!
-
Szombó
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs