- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One UI zápor szórta meg Európát
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxon
tag
Sziasztok kingroot-al rootoltam a telcsim az a kinguser app-ot nem lehet törölni ? vagy mivel bírom ki törölni ?
de még nem is találom
-
Maxon
tag
Sziasztok más is észrevette már hogy újra indul a telefonja, nekem havonta 2x 3x csinálja megnéztem a diagnosztikát és rendszer hibát ír, most megpróbálom újra rakom hátha jobb lesz
-
Maxon
tag
Sziasztok letöltöttem egy romot z3-ról van szó, az update chekerrel de nem ftf ként jött le azzal mit kéne még csinálnom ? mert a flash tools nem látja
-
Maxon
tag
válasz
holozis_HUN #3230 üzenetére
Hát igen nekem is ezért tetszik
-
Maxon
tag
válasz
holozis_HUN #3228 üzenetére
Ordíbáljunk?!
amúgy szép a tok én is fontolgatom hogy veszek egyet
-
Maxon
tag
válasz
holozis_HUN #3157 üzenetére
Nekem nem működik ez a kód érdekes ?! pedig Z3-am van
-
Maxon
tag
-
Maxon
tag
Nem gond az ha késik, csak vártam mert írták, amúgy meg, meg vagyok elégedve a KITKAT-el nem tudok rá sok rosszat mondani.
Szerkesztve: amúgy a szomszédomban van egy LG G3, igen sok a hiba, leállnak az appok meg újra indul a telcsi 2-3 naponta, már volt nálam is hogy csináljak már vele valamit, ja és 5.0.1 van rajta.
-
Maxon
tag
Lassan vége a februárnak de még nem jött a lolipop, szomorú vagyok
az LG G3 is meg kapta már.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest