- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Üdv!
Félig off kérdésem: wifin keresztül hogy tudom átküldeni a hangot (Spotify) egy okostv-re (Panasonic AS640)? A Spotify app nem jelzi ki a "Csatlakozás más készülékhez" menüben, pedig egy hálózaton van a két eszköz. Egyébként simán át tudom küldeni a teló tartalmát a tv-re, youtube is csont nélkül megy.
-
Osynho
addikt
Hello!
Használ valaki airplay-t? Megoldható root nélkül?
-
Osynho
addikt
válasz
Makszimusz #10786 üzenetére
Köszi! Rootra van valami leírásod?
-
Osynho
addikt
válasz
HardRic #10777 üzenetére
És Quasi_modo köszönöm a választ!
Egy két észrevétel N4 után. Sok helyen szidták a Z3C kijelzőjét, de sokkal kontrasztosabb, kellemesebb látvány, mint a Nexusé, a fehéregyensúly állítgatásával pedig nem is bántóan kékes. Jó, egy S6 azért komolyabb, de szerintem teljesen jó ez a kijelző. Ami fura volt elsőre, az, hogy keskenyebb, mint az N4 megjelenítője, mivel az ugye 768 pixel széles. A kamerája lényegesen jobb (de azért messze van az igazán jótól), üzemidő még kiderül, este töltöttem, most 52%-nál járok, de volt nyomkodva rendesen.
Elolvastam az összefoglalót, de csak a KK-hoz való rootolást találtam, neten is leginkább romok telepítése található. Tudnátok mutatni egy leírást, ahol a mostani rom megtartásával rootolhatnám (gar maradna)? Ki szeretném takarítani a telót, sok a felesleges program.
-
Osynho
addikt
Üdv, beléptem a klubba én is.
Nexus 4-et váltottam le, nem terveztem, de megsérült a kijelzője. Utálom a téglafonokat, a Z3C régóta szimpi, így ez lett. Egyelőre tetszik! Most mászott fel az 5.1.1. Érdemes rendszer visszaállítást csinálni ilyenkor?
Pár kérdésem lenne, olvasgattam a topicot, de egyértelmű választ nem találtam mindre
- Nova launchert használtam eddig, gondolom az jobban bánik a hardverrel, mint a gyári. Érdemes váltani?
- Fehéregyensúlyt hogy állítottátok be a kijelzőnél?
- Lehet noob a kérdés, de a fotók/videók felbontását, minőségét hol lehet állítani? Esetleg tegyek fel másik appot? FV-5 camerát szeretem.
- Rendeltem egy ilyen tokot, de az egyik oldalon eláll és elég csúnyán van kivágva a kamera körül, továbbá takarja a mágneses töltő castlakozóját. Valami hasonló, egyszerű, vékony és olcsó tokot keresek. Valakinek van valami tippje?
- Többen használtok mágneses kábelt, és olvastam, hogy sokaknál lassabb a töltés, vagy nem is megy 100%-ig. Van jobb minőségű olcsó, ebayes fajta? A tapasztalatom az, hogy a kábelek nagyon gagyik, amiket olcsón rendeltem, eddig lassabban töltöttek, mint egy gyári minőségű. Lehet, hogy inkább egy sima átalakító kellene a gyári kábel végére?
- Rootolás után eltávolítható ez a rengeteg felesleges, előre telepített program?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest