- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Viszont az nem teljesen világos számomra, hogy szerinted a szoftveres hiba mitől lesz javítható a visszaállítással, főleg akkor, ha esetleg nem egy alkalmazás okozza, hanem pl. a gyári forrásban van a hiba."
A szoftveres hiba azért javítható visszaállítással, mert olyankor tudsz csak nem rootolt készüléken dalvik törlést elérni. Másrészt azt pedig nem gondolom hogy a gyári forrásban van hiba. A hiba a készülékben van ha a visszaállítás után is ez a probléma. Szóval az előző üzenetemnek megfelelően javaslom a szerviz felkeresését."Ha hardveres hibáról van szó, akkor nem is szívesen bíznám a Cordon-ra az eddigi rossz tapasztalatok miatt, szóval mindenképp örülnék, ha kizárható lenne az alaplapi hiba a háttérvilágítás és a kijelző vezérlése kapcsán."
Nézd, hogy minek örülnél, és mi a valóság, az sajnos nem biztos hogy közel vannak egymáshoz. Néhány tény:
1. A Sony kizárólagos magyarországi szervize a Cordon Electronics Kft.
2. Ha garanciális a telefon és Magyarországon vásárolták akkor a Cordonban fog kikötni akárhova viszed vissza.
3. Erről a rossz tapasztalatos dologról már volt itt a fórumban értekezés, ha rossz tapasztalatod van azt írd ki magadból a Cordon topikjában. Tudtommal azok akik garanciáztatták a készüléküket még végül mindenki JÓ telefont kapott vissza, pöpec állapotban. Azok szívtak csak akik nem közvetlenül a szakszervizbe, hanem a szolgáltatóhoz vitték be.
4. Saját tapasztalatom a Cordonnal jó. -
-
muchacoado
aktív tag
Ugyan az mint felettem linkeltek.
-
Niarb
csendes tag
Hali!
[Ezt használom] nillkin elő és hátlapi üveggel, bár azóta az elülső üveget lecseréltem fóliára, mert kicsit elbénáztam a felrakást, és az üveglap alja telement szösszel.
Ui: Annyban csatlakoznék az előzőekhez, hogy az eddigi 3 hónap alatt, nekem sem volt problémám a készülékkel, jack dugaszt is használom aktívan, remélem így is marad.
-
Brada:D
tag
Én előre egy Nillkin üvegfóliát használok hátulra pedig egy sima fóliát+szilikontokot(Azt hiszem hogy ez az!) csak én
itthon vettem 1500Ft ért
Egyébkén ha előre és hátulra is Nillkint szeretnél+"keretet" az nem egy olcsó mulatság.
Nem mellesleg szerintem tok nélkül eléggé csúszkál a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest