- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Valinas-
senior tag
Az nem lag, hanem egy szoftveres feautre, ami direkt aktiválódik a bemutató szoftverben minden egyes alkalommal, amikor az ember belép a menübe. Iszonyat idegesítő, pár alkalom után jöttem rá, hogy nem én csinálom.
-
Lasy
veterán
xtevo
Annak semmi értelme, hiszen a topic a tesztből alakult ki, és ugye ott minden elolvasható. ezt minek leírni újból?Arni
Mind a kettő jó hozzá, csak egy átalakító a különbség, ezért nem is értem miért van ennyi féle, hiszen mindhez összesen 3 átalakító létezik, és akkor mind egy dokkolóba használható.
Ez csak szerintem egy kisebb pénznyelő folyamat.
ezért is vettem után gyártottat, és még a tablet is belefér 1500.-ért.
Biztos kell a bootloader nyitáshoz ez?
Ha szeretnéd akkor beleteszem, de használja valaki a DMR-kulcsot valamire?geccoblaze
Szerintem senkinek nem jött meg annyi idő alatt, hacsak nem nagyon drágán rendelte.sisqoboy2 (2561)
linkeltem amit én használok, de így 1 hónap után azt tudom mondani, hogy nem bababiztos.
hamar kilazul a kis csavar, de nagyon sokat véd. -
Isual
veterán
Hm. Ráadásul az Alcateleden még voltak kapacitív gombok, amik itt már kijelzőből vesznek olykor el. Így szvsz a 4.3" nem járható - legalábbis nekem nem, aki szintén 4.7" + kapacitív gombokról (One X) akar váltani.
Viszont a telefonod ha nem nagy kézben, akkor én nem vetném el a Nexus 5-öt. Egyrészt a legolcsóbb csúcshardveres készülék, másrészt a legsmoothabb. Egyetlen hibája az akksi idő, arra rákérdeznék a topicjában, hogy a Lollipop csinált-e valamit vele, mert ha igen, akkor még lehet én is inkább azt veszek.... -
Quasi_modo
nagyúr
4,7-ről 4,3-ra visszalépni azért nem annyira jó...
Hát ez 4.6.#2573) kazanka .Inviteles set top boxon hogy tudom csatornákat tetszés szerint sorbarakni
Ez szerintem magától a box-tól fögg. Nekem egy MindigTV-s Telefunken boxom van, ott 1-1 csatornát meg lehet cserélni. Ennek segítségével raktam sorba a csatornákat(44db) 1/2 óra alatt. Csak türelem kellett hozzá. -
|AP|
veterán
én a Z1C-t sokat ekéztem a vastag keretek miatt, hogy egy ekkora házba csak 4,3-as kijelző került.
A Z3C-nél nem tudtam semmibe belekötni. Csak azért nem vettem még mert egyelőre sokallom az árát, szolgáltatónál meg majd csak a nyáron vehetek részletre.Nekem csak az a bajom vele, hogy nincs is igazából szükségem ilyen erős vasra. Viszont ha normális méretű telefont akarok korrekt belsővel és kijelzővel, akkor egyszerűen nincs más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest