- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAMBÓ
aktív tag
"Az ilyen duma, hogy nagyon sokaknak nem jó csak nem írnak ide mesét hagyjuk. Azok nem írnak ide inkább akiknek minden jó."
Érdekes, de ahogy felhoztam a témát, egyből előkerülnek a hozzászólások, hogy nekem se jó, meg nekem is túlmelegszik, meg nyáron használhatatlan a kamera, meg mindenki csak reménykedik benne, hogy az övé túlél egy esőben elázást vagy vízzel való találkozást.
Az hogy ti megvesztek valamit és kompromisszumokkal éltek vele, az a ti dolgotok. Én nem így teszek. Ha megveszek valamit, ki is szeretném használni. És igen, pl azt is hogy vízálló. Biztosan vannak példányok, amik többé kevesébé jól működnek, de az is látszik, hogy rengeteg van, ami nem.
Nekem nyáron se melegedjen túl egy telefon videózás közben. És ne ázzon be, ha elkap egy eső és azzal hirdetik, hogy vízálló.
Érdekes, hogy pl más telefonok is használják ezt a CPU-t és azoknál nincs ekkora számban előforduló probléma azzal, hogy túlmelegszik. Akkor csak a Sonynál van valami gond. Vagy biztosan a többiek a hibásak, hogy nekik jól működik.
Mindegy, lényegtelen is, akinek jól működik örüljön neki és vigyázzon rá. Akinek meg nem, annak marad a szívás a szervízzel (érdekes, tegnap a szolgáltatónál is azt a visszajelzést kaptam, hogy sokkal több sony-t visznek vissza panasszal, még az újabbakból is, mint más gyáró készülékeiből, hogy vízálló, mégis beázott, illetve a túlmelegedéssel. Merthogy ha nem tudnád, van más gyártónak is vízálló készüléke, pl néhány samsung). Mondjuk a Sonynak meg jórésze vízálló, papíron...
De vegyen mindenki nyugodtan Sony-t
Próba szerencse.
Én biztosan nem veszek többet. -
fl1973
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Intel Core i7-13700K Processzor
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest