Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RAMBÓ

aktív tag

válasz Deck #15208 üzenetére

"Az ilyen duma, hogy nagyon sokaknak nem jó csak nem írnak ide mesét hagyjuk. Azok nem írnak ide inkább akiknek minden jó."

Érdekes, de ahogy felhoztam a témát, egyből előkerülnek a hozzászólások, hogy nekem se jó, meg nekem is túlmelegszik, meg nyáron használhatatlan a kamera, meg mindenki csak reménykedik benne, hogy az övé túlél egy esőben elázást vagy vízzel való találkozást.

Az hogy ti megvesztek valamit és kompromisszumokkal éltek vele, az a ti dolgotok. Én nem így teszek. Ha megveszek valamit, ki is szeretném használni. És igen, pl azt is hogy vízálló. Biztosan vannak példányok, amik többé kevesébé jól működnek, de az is látszik, hogy rengeteg van, ami nem.
    Nekem nyáron se melegedjen túl egy telefon videózás közben. És ne ázzon be, ha elkap egy eső és azzal hirdetik, hogy vízálló.
    Érdekes, hogy pl más telefonok is használják ezt a CPU-t és azoknál nincs ekkora számban előforduló probléma azzal, hogy túlmelegszik. Akkor csak a Sonynál van valami gond. Vagy biztosan a többiek a hibásak, hogy nekik jól működik.
    Mindegy, lényegtelen is, akinek jól működik örüljön neki és vigyázzon rá. Akinek meg nem, annak marad a szívás a szervízzel (érdekes, tegnap a szolgáltatónál is azt a visszajelzést kaptam, hogy sokkal több sony-t visznek vissza panasszal, még az újabbakból is, mint más gyáró készülékeiből, hogy vízálló, mégis beázott, illetve a túlmelegedéssel. Merthogy ha nem tudnád, van más gyártónak is vízálló készüléke, pl néhány samsung). Mondjuk a Sonynak meg jórésze vízálló, papíron...
    De vegyen mindenki nyugodtan Sony-t :R
    Próba szerencse.
    Én biztosan nem veszek többet.

• toto0569

addikt

Nefeledjük el azt a tényt,hogy a az LG G2-nek a hangja "gurgulázik",erre mindig is panasz volt.Olyan a hangja mintha víz alatt készült volna.Tapasztalat,még mindig meg van az a telefon is a családban.Akkor pedig hiába a 4k...

• fl1973

csendes tag

Arra hívnám fel a figyelmet, hogy bizony léteznek "strapa" telefonok.
    A por és vízállóság mellett még ütés állók is.
    Igaz nem ekkora a kijelző, nem ilyen a hardver, nem ilyen jó a kamera... stb.
    De vannak.
    Egyébként nekem is z2-m van, és tudok kompromisszumokkal élni .

Új hozzászólás Aktív témák