- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
válasz
Courage_7 #18722 üzenetére
Kiakasztott a bezárogatással, újratöltögetéssel, ha valamit gyorsan meg akartam nyitni tuti hogy pont akkor jött rá az 5-perc, belassult, meghülyült.. Ha gyorsan lőni akartam egy fotót 1perc volt mire észhez tért a kamera. Ha látszólag észnél volt, ellőttem a képet, de végül a csak lekéstem, mert a semmit fotózta..
Sorolhatnám, sok-sok "apróság" amit nem várna az ember annyi pénzért. Előtte Mi4c-vel is hasonlóan megszívtam.. És végül úgy döntöttem inkább veszek egy használt Sony-t, azzal sosem volt bajom. Be is jött. És megfogadtam, nem is fogok többet mást venni, csak Sony-t.
-
kelly416
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Suzuki topik
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest