Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló,
Már bánom, h nem frissjtettem hamarabb a telefont.
Aki tiszta teleptést csinál, előtte mindent, töröl, az nem fog csalódni az ICS-ben. 6.1.1.B.1.54 vezziót tettem fel tegnap SEUS-al. Semmi akadás, semmi wifi probléma, nem merül jobban mint eddig, sőt. Feltöltöttem teljesen, beállítottam mindent, újraindtottama telefont, kilőttem minden appot amit nem használok. kb 2 óra álltgatás és netezés alatt 15%-ot merült. 85% maradt az akksiban amikor mentem aludni. Soha nem kapcsolok repülő módot, h elérhető legyek, reggel kellemes meglepetés, akksiban 85% maradt. Először azt hittem beakadt a battery, de nem, amint meghajtottam a procit, már csak 84% volt.Egyenlőre gyors, mint a GB, stabilnak tűnik, csak ajánlani tudom.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép OFF
- Haditechnika, harcászat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Jogász topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aki tiszta teleptést csinál, előtte mindent, töröl, az nem fog csalódni az ICS-ben. 6.1.1.B.1.54 vezziót tettem fel tegnap SEUS-al. Semmi akadás, semmi wifi probléma, nem merül jobban mint eddig, sőt. Feltöltöttem teljesen, beállítottam mindent, újraindtottama telefont, kilőttem minden appot amit nem használok. kb 2 óra álltgatás és netezés alatt 15%-ot merült. 85% maradt az akksiban amikor mentem aludni. Soha nem kapcsolok repülő módot, h elérhető legyek, reggel kellemes meglepetés, akksiban 85% maradt. Először azt hittem beakadt a battery, de nem, amint meghajtottam a procit, már csak 84% volt.