Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csandi86

    csendes tag

    Sziasztok!

    (Keresgéltem a fórumban mielőtt beírom ezt, nem találtam rá választ, bár ez koránt sem jelenti azt, hogy nem is volt, maximum elkerülte a figyelmemet.)
    Szóval arról szeretnék érdeklődni, hogy aki gyári romot használ (t-comos vagyok, 6.1.1.C.1.0-ás build) fellépett-e már olyan probléma, hogy a wifi egyszerűen elromlik? Ki- és be kell kapcsolni a telefont, hogy ki és be tudjam kapcsolni a wifit. Így bekapcsolás után 20-30 másodpercig még lehet keresgélni a hálózatok között, utána ha nem csatlakozok rá valamire vagy rosszra csatlakozok, beragad. Megint ki- be kell kapcsolni a telefont. Megpróbáltam, hogy a PC Companionnal javítottam a telefont, akkor olyan fél-1 hónapig működött rendesen. De kb. egy hónapja ugyanúgy rossz és nincs kedvem megint újrarakni mindent, hogy jó legyen X ideig a wifi. Egy külföldi fórumban találtam rá valami leírást, hogy talán egy google app frissítése okozza a problémát, de hát ezzel sem lettem előrébb.

    Illetve még arról érdeklődnék, hogy aki custom romot használ mik a tapasztalatai, melyiket érdemes kipróbálni, ha erre venném a fejem?

    Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák