- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Két új Meizu mutatkozott be
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
csandi86
csendes tag
válasz
Steve198310 #15909 üzenetére
Thank you, sir!
Kicsit problémázott a windows a driverekkel, meg az sem tetszett neki, hogy fut egy virtuális gép is, ahol ugyancsak érzékelni akarta a telefont, hogy rácsatlakoztattam, de most már fut a gyári rom.
Ja egyébként a fenti leírásban (1. hsz) nem él a flashtoolos link, ha jól látom. Megvolt régről szerencsére.
-
csandi86
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Már vagy 1 éve Mircinko rom volt a telefonomon. (T-mobilos vagyok: zárt bootloader)
Kicsit régen foglalkoztam rom telepítéssel, de már kezdett nagyon akadni a teló, úgyhogy gondoltam váltok romot. Benéztem ide a fórumra, hogy mi a helyzet és láttam hogy ajánlották a GB-SS-t. Fel is raktam CWM-ből (előtte csináltam egy teljes backupot a mircinko romos állapotról). Azonban azt vettem észre, hogy baromi gyors ez a rom, de mikor este lefeküdtem aludni és 100%-os akku szinten volt, 7 óra múlva már csak 46%-on volt. Úgyhogy gondoltam megnézek más romot: ICS-SS
Amit innen szedtem le: [link]http://forum.xda-developers.com/xperia-u/u-development/rom-ss-rom-v4-2-01-01-t2575168
A leírás első pontjában ott volt, hogy opcionális felrakni egy gyári .100-as firmware-t. Hm hát mondom azt meg honnan szedek. Gyors google, kidobta ezt: http://forum.xda-developers.com/xperia-u/u-development/rom-st25i6-1-1-b-1-100-generic-usersony-t1974430[link]
Feldobtam a telóra ezt (ST25i_6.1.1.B.1.100 GENERIC - user_Sony) és az ICS-SS fájljait. Belépek CWM-be, rányomok hogy install .zip from SD card, kiválasztom ezt a .100 generic user sony cuccot, felrakom, kiírja hogy kész. Mondom nyomok egy restartot. Azóta bootloop van és nem tudom behozni a CWM-et. Tudnátok valami megoldást adni a problémára? (esetleg picit részletesebben? nagyon rég volt amikor már a mircinko romhoz csináltam a trükközéseket)Köszönettel,
Csanád -
csandi86
csendes tag
Sziasztok!
Az mennyire megszokott, hogy mikor felraktam a telefonomra a v6-os, majd majd nemrég rá a v7 béta Mircinko ROM-ot, akkor minden programom és beállításom fent maradt a telefonon. Bár szerintem én nem csinálhattam jól valamit. Mert pl a 6os romnál sem találtam a beállításoknál CPU control-t vagy mi annak a proginak a neve, és akkor is elég sok, ha nem az összes progi fentmaradt a telón, csak a beállításaik törlődtek.
Ezen kívül nem találom az eredeti óra, és időjárás widgeteket :'( . A többi meg kaksi amit play-en találtam. -
csandi86
csendes tag
Sziasztok!
(Keresgéltem a fórumban mielőtt beírom ezt, nem találtam rá választ, bár ez koránt sem jelenti azt, hogy nem is volt, maximum elkerülte a figyelmemet.)
Szóval arról szeretnék érdeklődni, hogy aki gyári romot használ (t-comos vagyok, 6.1.1.C.1.0-ás build) fellépett-e már olyan probléma, hogy a wifi egyszerűen elromlik? Ki- és be kell kapcsolni a telefont, hogy ki és be tudjam kapcsolni a wifit. Így bekapcsolás után 20-30 másodpercig még lehet keresgélni a hálózatok között, utána ha nem csatlakozok rá valamire vagy rosszra csatlakozok, beragad. Megint ki- be kell kapcsolni a telefont. Megpróbáltam, hogy a PC Companionnal javítottam a telefont, akkor olyan fél-1 hónapig működött rendesen. De kb. egy hónapja ugyanúgy rossz és nincs kedvem megint újrarakni mindent, hogy jó legyen X ideig a wifi. Egy külföldi fórumban találtam rá valami leírást, hogy talán egy google app frissítése okozza a problémát, de hát ezzel sem lettem előrébb.Illetve még arról érdeklődnék, hogy aki custom romot használ mik a tapasztalatai, melyiket érdemes kipróbálni, ha erre venném a fejem?
Köszi előre is!
-
csandi86
csendes tag
Sziasztok!
Valaki nem rakott a telójára Instagramot? Tmobilos készülékem van, 6.1.1.B.1.10-es cucc van rajta.
Szóval az instagramnál, mikor képet csinálok, a kijelzőnek csak a jobb egynegyedén látszik a kamera képe. Ha megcsinálom a fotót, rendesen látszik minden, de hát elég fura ez így. Gondolom az instagram bugos, de nem tudtok esetleg valami megoldást rá?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest