- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ilyen LTE-s készülékem és mivel nagyon keveset használom eladnám. Mit lehet kérni most egy ilyen eszközért? Tudnátok segíteni nekem belőni az árat? Köszönöm előre is.
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a T-nél vásárolt tabletre mennyi garanciát adnak? Ott is 2 év?
-
tomi7711
aktív tag
A keret kopásával kapcsolatosan reklamált már valaki?
-
tomi7711
aktív tag
Felment, működik
De hogy azt a rohadt home gombot nem tudják már kitenni a szélére...... hihetetlen. -
tomi7711
aktív tag
Nekem sem a tok miatt. Igaz rápattan a keretre de ahhoz a részhez semmiképp nem ér.
-
tomi7711
aktív tag
Most raktam fel, elméletileg a bill. villogásos hibajavítást is tartalmazza
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok!
Valami egyszerűbb rootolási mód létezik annál amit az előzőekben linkelt valaki? Esetleg sima telepítős amit mondjuk a meglévő rendszerre rá lehetne rakni full fw frissítés nélkül.
-
tomi7711
aktív tag
Most vettem észre, hogy a műanyag keret (ami ilyen érdesebb felületű) egyik oldalt, elkezdett kopni...
Pedig reménykedtem benne, hogy ez az érdes hatás maga az anyag, nem egy felületi szarság. Ha összesen 10 óránál többet volt kézben, sokat mondok...
Ilyen drágán ennyire gagyi cuccot még nem sikerült vennem, nehéz lesz überelni. -
-
tomi7711
aktív tag
válasz
darkpower #777 üzenetére
Szia!
Személy szerint én nem bántam meg, hogy ezt a típust választottam.
Én tuti nem raknék rá másik fóliát a már előre applikáltra. Majd ha összekarcolódik az ASF akkor leszedem és rakok rá valami minőségit, addig teljesen jó ez.
Laggolást én nem vettem észre. Jól teljesít a kütyü.
A hátlap elengedés sokunknál jelentkezett itt a fórumon, elsőre sokkoló de egyáltalán nem olyan dolog, ami miatt mást kellene választani. Bár valószínűleg léteznek nálam érzékenyebbek isHa van még konkrét dolog amire kíváncsi vagy, csak nyugodtan.
Nem tudom, hogy hol szeretnéd megvenni, de a "merthülyeazértnemvagyok" boltokban ki van állítva, ott tapizhatod is
Aztán a legolcsóbb helyen meg megveszed
-
tomi7711
aktív tag
Az a baj, hogy ha felteszek egy kérdést pl az S2 fórumba, már meg sem hallja senki ha nem romolással kapcsolatos...
Az még rosszabb, mintha amikor sem történik.
Mit szóltok a fóliához a kijelzőn? Nem furcsa, hogy a Sony felrakott egy karcolódó, ujjlenyomat gyűjtő fóliát a szuperüvegre?Próbáltátok a Nova Launchert a gyári helyett?
-
tomi7711
aktív tag
Tegnap vizsgálgattam a kütyüt kicsit közelebbről és feltűnt a kijelző. Olyan érzésem volt, mintha plexi lenne az előlap és nem üveg... Aztán találtam rajta egy karcot. WTF?
Kicsit keresgéltem és megtaláltam ezt.
Eltávolítása garanciavesztéssel jár.XDA-n is részletesen taglalják az eltávolítás előnyeit. Ha lejár a gar lehet levenni és akár egy normális fóliát rárakni ami nem gyűjti ilyen szinten az újlenyomatokat...
-
tomi7711
aktív tag
-
tomi7711
aktív tag
Hátlap probléma a Sony fórumon
Kár szépíteni, kínai sz@r ez is...
-
tomi7711
aktív tag
Tegnap vettem észre amikor kicsit erőteljesebben megfogtam a gépet, hogy a műanyag hátlap a bal oldalon mintha elvált volna...Végig simítom a hátulját és olyan, mintha 2 oldalas ragasztóval lenne odafogatva és az elengedte volna (azért még picit ragad). Mindig is tudtam, hogy a Sony éllovasa a tervezett elavulásos történetnek, de 1 hét felületes használat után "kicsit" korainak tartom.
Valaki tapasztalt hasonlót? -
tomi7711
aktív tag
válasz
AizawaKouta #682 üzenetére
Persze, hogy érdemes kicserélni! Addig jár utána amíg nem kap egy hibátlan példányt! Ne felejtsük el, hogy egy prémium kategóriás cuccról beszélünk.
-
tomi7711
aktív tag
válasz
AizawaKouta #680 üzenetére
Számla és gar nekem sem volt. Hát igen, a pixelhiba nem elfogadható egy csúcskategóriás készüléktől.
Már a telefonokat is cserélik emiatt. -
tomi7711
aktív tag
válasz
AizawaKouta #676 üzenetére
Én is olyat rendeltem, csak elkerülte a figyelmemet, hogy arany vagy platina szintű ügyfélnek kell lenni ahhoz az akcióhoz. Nem lehet, hogy nálad is ez a gond? Mondjuk engem felhívtak és módosítottam a rendelést. Még a 31-ezres akció is teljesen rendben van. Amúgy annak a havi díja is magasabb valamennyivel.
-
tomi7711
aktív tag
-
tomi7711
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lélegzetelállító külsővel, erős hardverrel és IP57-es minősítéssel érkezik a japánok újdonsága, alig van hibája, de az ára sem alacsony.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gumi és felni topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hobby rádiós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest