- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dave0825
őstag
válasz
Avenger95 #47679 üzenetére
Innen használom én az Albumot, 1-2 kisebb hiba van benne, de semmi FC vagy ilyesmi, egész jól megy.
(#47680) darvinya: most nézem, hogy tényleg Play-en is fönt van már.
Nem lehet régi a cucc, mert pár hónapja még írta is itt valaki, hogy nincs rendesen 4.4-re, mert mindegyik sz@r, FC-zik, meg ilyenek. Play áruházas Album-ot nem is láttam, pedig tuti onnan raktam volna föl én is. Kösz, hogy szóltál.
-
viralmind
aktív tag
válasz
Avenger95 #20702 üzenetére
Central Eu1 ftf
van benne koltsegmegtakaritas,es viszonylag sallangmentes,ami van benne szemet azt le lehet tiltani. -
jety91
őstag
válasz
Avenger95 #19162 üzenetére
Amikor rádugod a telefont flashmodeban és betölti hogy a legfrissebb verzió van rajta ott lesz egy pipa, hogy gyári állapot visszaállítása.
Ha nem ismerné fel a SUS a telefont amikor rádugod a gépre ahogyan kell, akkor rakd újra a programot.
316mb a 4.1.2 ram fogyasztása.... (Igaz nem jelentkeztem be a Google accomba de akkor se kéne a 4.3-nak több mint 500at ennie
)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest