- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elekes22
csendes tag
Sziasztok a power off gomb eggyik fele egy kicsit be van ragadva be kuldjem a szervizbe vagy ne?
Es meg valami miert nem tudok jatszani a rr3-on? Allandoan kidobal lefagy pedig van 300 400mg ram szabad -
Jeffi
aktív tag
válasz
norbert1998 #38026 üzenetére
Na igen, azt elfelejtettem írni hogy PAC ROM-alatt. xd
-
-
-
Tome08
tag
ó-ó valami nagyobb baj van épp :S
pár napja érzem, hogy nem az igazi a rendszer (gyári legfrissebb)
majd kikapcs után, úgy indult, hogy a rendszer nem válaszol....
ezért ma kikapcsoltam majd reset gomb és azóta kb folymatosan csak boot-ol....
volt több reset, de öt perc után se hajlando bekapcsolni....
Sony logo majd xperia logo megvan, majd csak futnak a fények és futnak...5 perc után se akarja elkapni a fonalat....javaslat? hogy kéne újraélesztenem ....már nem garos
-
sgeza
veterán
válasz
vajdamernye #38029 üzenetére
Minek zoomolni? Az úgyis csak digitális, majd visszanézéskor ránagyítasz.
-
jety91
őstag
válasz
alansmithee #38027 üzenetére
rakd teljesen ujra, valami nem klappol nalad
-
toppet
csendes tag
Sziasztok!
Le tudná valaki írni röviden, hogyan tudom visszaállítani a telefont CM11-ről teljesen az alap 4.1.2-es firmware-re?
Jól gondolom, hogy ez: C5303_T-mobile_HU_12.0.A.2.254_Sony.ftf kéne hozzá, és ezt kell csak flashtool-al ráfleshelni? Vagy esetleg más teendő is van?
Egy linket is kaphatnék a .ftf fájlhoz, mert kerestem a hozzászólások között, viszont amiket találtam google docs linkeket egyik sem érvényes már.
Előre is köszönöm a segítséget!
szerk.: az első hozzászólásban levő leírások egyikéből egy ilyet sikerült letöltenem nem tudom, hogy ez is jó-e : C5303_T-mobile_HU_12.1.A.1.205_KernelOnly.ftf
-
oliwire
őstag
válasz
vajdamernye #38029 üzenetére
Nem tudni, most néztem meg, de nekem lehet, manuálisban is automatikusban is. Nálad lehet a gond. próbáld meg a Beállítások --> Alkalmazások --> Mind-ben kikeresni a Kamera appot, majd ott törölni az adatokat, és reboot, lehet megoldja.
(#38031) taky023
Ne használj staminát, mert lehet pont az a gond. Valami küszködik, hogy ébren maradjon a Stamina meg épp hibernálná és ez a folytonos "harc" meríti a telefonod. Egyébként Wakelock detector appal ki lehet deríteni mi tartja ébren, advanced mód legyen bekapcsolva.
-
taky023
tag
Sziasztok!
A napokban olyan probléma merült fel, hogy a telefon (Android 4.3, 12.1.A.1.205) akksija iszonyat gyorsan lemerül.
Általában reggelente töltöm fel a készüléket, estefelé járok el futni egyet, amihez használom a Runtastic-et és nyilván vele együtt a GPS-t is. Ezt követően, mivel hallottam már a beragadó GPS-ről, külön kézzel be- és kikapcsolom a GPS-t, majd a telefont is újraindítom (agyam eldobom ettől a módszertől is...). Éjszaka STAMINA-móddal együtt lazán leszippant valami 50-60%-ot az akksi energiájából, reggel pedig a gyönyörű piros villogás és a 2-3% fogad.
Szerintetek mi állhat a háttérben és hogyan lehetne kezelni a problémát? Ha nem muszáj, akkor nem gyalulnám le a rendszert, mert olyan jól belaktam... persze legvégső esetben ezt is bevállalom.
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
vajdamernye
csendes tag
205-ös!
-
vajdamernye
csendes tag
Nekem a 205-össze van fenn,és azóta a gyári fényképezővel nem lehet zoomolni.Mi lehet az ok?
-
PAINfájdalom
aktív tag
válasz
norbert1998 #38026 üzenetére
Art-ot én sem használom, mert az xposed nem megy vele és van pár modul, ami kell nekem, hogy jól érezzem magam
-
alansmithee
tag
CM11et teljesen szétviszi az ébresztő... már az elejétől kezdve csinált olyat hogy ébresztést ha kinyomtam eltűnt az alsó navigációs valamit felül az értesítési sáv aztán kaptam cuki kis ablakot hogy a com.android leállt... OK aztán lezárta magát és feloldás után meggyógyult... nah ez ma reggel második alkalommal nem történt meg... nekiállt ébreszteni.. kijelző nem éledt fel a bekapcsológombra... fantasztikus élmény félálomban tpu tokot és hátlapot feszegetni hirtelen hegyes tárgyat kerensi amivel reset gombot lehet nyomni... mit csináljak vele?
-
Jeffi
aktív tag
Hogy működik ez az OTA update? Valaki leírná nekem? (működik egyáltalán? xdd)
-
PAINfájdalom
aktív tag
válasz
norbert1998 #38023 üzenetére
A cm11-nek nálam kicsit gyengébb volt a grafikai teljesítménye. Van egy játék, amire rá vagyok most kattanva, a colossatron. Amikor fővárost pusztítok, rengeteg robbanás, meg lézer van és cm, meg pa alatt akkor visszaesett az fps kb. 10re, gyári illetve pac alatt ilyet nem tapasztaltam
-
PAINfájdalom
aktív tag
válasz
norbert1998 #38017 üzenetére
A még rosszabb sárgulás a 207-el volt. A 205-ös csak 1-2 másodpercig sárgult, az nem volt ilyen vészes.
(#38021) HD5570
Nem kell megvárnod a 207-et, szedj le egy ftf fájlt és teheted is fel flashtoolal. -
HD5570
aktív tag
Rejlik valami veszély abban, hogyha flashtool-al telepítem a (stock)4.3 helyére a (szintén stock)4.1.2-t ?
el lehet ezt rontani ? -
norbert1998
nagyúr
válasz
PAINfájdalom #38016 üzenetére
És a 207? Azzal is? Mást nem nagyon kérdek, mert még a te írásaid alapján tanultam, szóval...
Gondolom értesz hozza
-
PAINfájdalom
aktív tag
Persze hogy lehet.
norbert1998, air! Anyám egy ugyanilyen SP-t vett, csak ő feketében, mert nekem nem tetszett már a fehér, és cseréltünk. A fehér tavaly júniusi, a fekete márciusi. A fehéren semmi hibát nem tapasztaltam, nem volt a képernyő villogás sem, a sárgásodás sem és a telepítéskori lassulás sem. Ehhez képest ez a fekete sárgul és amikor app települ, akkor jó 5 másodpercre halál van a telefonnak. Ezért úgy gondolom, hogy biztos különbözik hardveres szinten a két telefon a fekete kárára. Eddig csak Sony/ Sony Ericsson telefonom volt, a márkahűség miatt és eddig nem volt eszemben más telefont venni. Azonban mióta SP-m van, elkezdett ez a hűség meginogni és erősen kacsintgatok a xiaomi háza felé, meg a kínai piacot is figyelgetem. Ha nem javul a helyzet, akkor miután lejár a hűség, valószínű kínai lesz az utód, vagy pedig egy Moto G, vagy a jövő évi középkategóriás Motorola.
-
Logeeen
senior tag
válasz
norbert1998 #38000 üzenetére
De van. Én használom.
Semmi gondom vele. -
air
nagyúr
válasz
PAINfájdalom #38007 üzenetére
Én PA alatt sosem találkoztam ezzel a sárgulási jelenséggel.
-
Joccc07
addikt
válasz
norbert1998 #38008 üzenetére
A sárgulás a .205-el jött
-
Jeffi
aktív tag
válasz
Egye fene, kipróbálom.
Úgyis ráérek most
De még egy kérdés: Témázni lehet ezt is?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
én nem tapasztallom már egy jó 3-4 hete(kopp-kopp-kopp), 205-el is megszűnt
-
PAINfájdalom
aktív tag
Én azt használom, nekem jobban bejön, mint a CM és a PA. Az extra fícsőrökből sok ki lett szedve, mert a ROM készítői az elejéről kezdik felépíteni, de még így is van bent annyi mint a CM-ben, meg pár a PA-ból. Semmi hiba nincs benne, csak a hangerő, amelyik az összes lb-s custom ROM-nál. szerintem egy próba erejéig nyugodtan tedd fel, aztán majd meglátod bejön-e. A PA, CM és PAC között nagyjából csak a fícsörök a különbségek, mert sebesség, multitask alapján ugyanazok.
Más: minap megint előjött a sárgásodás az új .207-es kernellel és most még durvább volt. Teljesen elsárgult, majd feketébe ment át és jó 10 sec-ig tartott. Ezek után nem tudom mire volt jó az új kernel
-
amisis
aktív tag
Na visszajött az SP Cordon kezeiből
Kamera gomb cserélve, megvagyok elégedve. -
bandr
csendes tag
Sziasztok
Észrevettem az aláírásokból, hogy aki PA-t használ, az a 8-as build-et használja. Van valami oka, hogy nem a legújabbat ?
(#38002) norbert1998
Oké értem. Még egy kérdés .207-es kernelt simán flashelhetem PA-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest