- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Kezdek aggodni az aksi miatt.
Levettem toltorol es 1 orat pihent a zsebemben :94%.
Fel ora forumolvasas: 81%
Mobilnet allando ON. Csak annyi a kulonbseg, hogy most (nyaralok) ritkan van 3G.
Regi Android motoros vagyok. Nem telepitek naponta appokat. Csak azt hasznalok amit Spican.
Ennyit szamitana az Edge?, vagy szar az akkum.
(Mire ezt megirtam mar csak 78%)Upp: még 5 perc és 74%
-
Knight666
aktív tag
válasz
rbalint88 #1453 üzenetére
A vízzel, nedvességgel azért vigyázzatok, mert arra 1ből ráfogják a nem rendeltetésszerű használatot. Ált. van a telefonokban egy fehér indikátor lapocska, ami vörösre színeződik, ha nedvesség éri (a videóban ebben is láttam 1et). Ebből persze a szervizben azonnal rájönnek, hogy úszott a cucc.
-
atenza
senior tag
Ilyen tok nincs a P-re? Elvileg ilyet adnak az S-hez, de az ugye túl nagy lenne :S
xperia s tok -
neorow1
aktív tag
válasz
adrenalin83 #1490 üzenetére
Nagyon jó kis videó, ezek szerint nem egy nagy cucc akksit cserélni, vagy esetleg hátlapot cserélni/fényezni
@Tomwexx: amíg garis, addig én is, utána jöhet a tuning
-
Wilika
aktív tag
válasz
adrenalin83 #1490 üzenetére
-
TomWexX
addikt
válasz
adrenalin83 #1482 üzenetére
Ilyenről még nem hallottam. Ha hosszan nyomva tartod (kb. 10 mp) a hangerő fel+bekapcs gombot, akkor sem reagál semmire?
Ha teljesen halott, akkor vidd vissza az üzletbe ahol vetted. -
adrenalin83
csendes tag
Sziasztok! Én is tulajdonosa lettem egy xperia p-nek!A telefon 2napot bírt,mert sajnos fekete halál.Nem reagál semmire se kényszerített ujraindítás,egyszerűen semmit nem csinál csak fekete képernyő!Ezt leszámítva nagyon jó telefon persze ha működik.
Valakinél hasonló probléma?
Vagy csak én fogtam ki a szériahibás darabot!(péntek 13-án vettem -
-
neorow1
aktív tag
Itt szétkapják a telót, de én nem látom a képeken a 2. mikrofont, hátha valakinek jobb a szeme
-
-
Wilika
aktív tag
válasz
Hegyirabló #1469 üzenetére
Kamera fölötti vágás?
-
m.zso
aktív tag
válasz
Hegyirabló #1469 üzenetére
Arra még nem sikerült rájönnöm, de valószínűleg ott lehet.
-
-
Anulu79
addikt
Az létezhet, hogy a telefon nem hajlandó szivargyújtóról tölteni magát?
-
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a telefonnak milyen a hangja beszélgetés közben? Nem kihangosítva hanem normál módon. Jól érteni a másik felet és viszont? A térerő nem ingadozik?
-
m.zso
aktív tag
Ezen az oldalon mégtöbb információt kapunk a készülékről, össze is tudjuk hasonlítani pl a fényképezést, videózást.
-
m.zso
aktív tag
válasz
Hegyirabló #1455 üzenetére
Én voltam az, aki megkérdezte.
Megtaláltam hogy van benne a másodlagos mikrofon.
Itt írnak róla:
[link]
"We had no problems making and receiving calls on the Xperia P. With a built-in secondary microphone for active noise-cancellation, calls are loud and clear even in noisy environments" -
Helló!
Kérdezte már valaki, de választ nem kapott. Van ezen másodlagos mikrofon? Mert hát ugya 1080p képet rögzít, ahhoz meg azért nem ártana valami sztereofonikus hang...
-
m.zso
aktív tag
Van benne valami, de a gyakorlatban az Arc S-nek nem lett semmi baja, amikor a -18 fokos téli hidegben a kezembe volt és tapogattam, majd bementem vele a 20 fokos szobába. Előszőr megijedtem amikor párás lett a készülék, de nem volt gond.
A hőtágulást egész egyszerűen a készülékház szívta meg, mert fent a fényérzékelő szenzornál megrepedt. Remélem, ilyen gond a P-nél nem lesz, mivel fémházas. -
rbalint88
addikt
válasz
_Dumber_ #1450 üzenetére
ez mondjuk erősen függ attól, hogy milyen hőmérsékletű közegben (meg hogy süti-e a nap pölö) van használva, illetve a fogástól is, hogy mennyire tud eltávozni a hő.
eddig egyszer volt kényelmetlenül meleg a telefon, amikor direktben sütötte a nap a kocsiban, álló helyzetben és éppen navigációt pöcögtettem rajta.
utána fél percre a klímahűvösbe tartva visszahűlt rendesre.
általában langyosra szokott felmelegedni, ha kényelmetlenül meleg lenne, nem .aszkurálnám ennyit
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest