- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
Köszi!
(#9569) freemanone: Az enyém egyáltalán nem kopik, csak egyszerűen behorpadt.
(#9568) darvinya: Én itt szereztem be egy kedves fórumtárstól, mert júniusban még nem lehetett kapni sehol, most már lehet érdemes lenne megkérdezni egy sony centerben. Máshol nem hiszem hogy lehet kapni.
-
TomWexX
addikt
válasz
darvinya #9557 üzenetére
Nem ez a gyári tok! Ebben a hsz-ben van róla fotó...
Leírná valaki hogy hogyan kell ezt az ACID audio zip-et+walkman zip-et telepíteni? Ilyet még nem csináltam, és kíváncsi lennék rá hogy milyen.
(#9516) CB: Nekem ez a bajom a kupakkal.
-
TomWexX
addikt
válasz
bluemirage #9494 üzenetére
"Egyenlőre a hozzá adott gyári szar van amiben eléggé szorul a telefon."
Nem szar az, idővel majd tágul annyit hogy kényelmes legyen a ki-berakás. Nagyon jó a gyári tok! -
TomWexX
addikt
Nekem is kéne egy kupak, és én meg is tudom rendelni. Hogy is van ez? Ha többet rendelek olcsóbb lesz darabja?
-
TomWexX
addikt
válasz
zsoltzsolt #9407 üzenetére
Az ébresztés nem az ébresztő óra, hanem egy rossz fordítás. Valójában ébren tartást jelent.
-
TomWexX
addikt
válasz
ballington #9309 üzenetére
A GPS nálam tökéletesen működik, de volt aki panaszkodott rá...
Más: Nálam is jól szerepel az aksi .54-en, mióta myomtam egy dalvik cache, és cashe wipe-ot.
Úgy néz ki ez is elég volt neki.
-
TomWexX
addikt
Lehet én is ezt fogom tenni, csak még rá kell vennem magam. Most 10 óra alatt nagyon minimal használattal 72%-on áll az aksi, úgyhogy még várok kicsit. Egyébként nálam az android rendszer fogyasztott baromi sokat, néha többet mint a kijelző, de a dalvik cache törlés óta úgy néz ki lenyugodott. (legalábbis remélem) Vajon én is töröljem a battery cache-t, vagy most már mindegy?
-
TomWexX
addikt
544-ről való 1.54-es frissítés óta a teló lényegesen gyorsabban merül, tegnap pl. 100-ról 0-ra zéró használat mellett 10 óra alatt sikerült eljutnia.
Tudom hogy egy gyári visszaállítás segítene rajta, de semmi kedvem nincs újra beállogatni mindent egyenként, így most nyomtam egy wipe dalvik cache-t. Egyelőre úgy tűnik ez segített rajta, de ha továbbra is szórakozik velem, megy vissza az 544-es mentés.
Valakinek van még tapasztalata e téren? -
TomWexX
addikt
Valamiért nem megy a root az új fw-n. Valaki leírná pontosabban mit hogy?
-
TomWexX
addikt
A kamera hibán kívül van más bug az új fw-ben? Én 16:9-es képeket lövök ami ugyebár 6 megapixeles, így ez a gond engem nem érintene...
(#8592) Somansky: A mostani frissítés már egy ICS update, vagyis a meglévő ICS frissült még újabbra.
-
TomWexX
addikt
válasz
werszomjas #8454 üzenetére
Az aksi azért érdekes, mert az android rendszer még nem kalibrálta be a szintet. Idővel helyre áll.
-
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
válasz
razorka777 #8354 üzenetére
Én is "kiékeltem", viszont azóta atomstabil.
-
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
válasz
mono7806 #8081 üzenetére
2)
A szolgáltatós dolgok csupán alkalmazások, azokat meg nehogymá' ne törölhesd le ha nincs rá szükséged.Csak akkor vész el a gari ha kinyitod a bootloadert, viszont azt szolgáltatós telón nem is lehet. Hogy te milyen firmware-t telepítesz rá, vagy szoftveresen rootolod-e, az nem okozhat garancia vesztést.
(#8073) Joe.36: De hát nem mindenkinek lehet ez a szakmája.
+ az sem lényegtelen amit darvinya mond....
-
TomWexX
addikt
válasz
Maxentius #7936 üzenetére
Tudomásom szerint csak esztétikai hiba, ami nem is feltűnő és nem mindenkinél jön elő. Nálam még nincs (remélem nem is lesz), viszont kollégám P-jén már van 1-2, de ha nem mutatom meg neki, észre sem veszi.
(#7935) dajkapeter: Az ncore-t ne nagyon emlegesd itt, mert a fórumon a warez tiltott!
-
TomWexX
addikt
válasz
#42308056 #7474 üzenetére
Én nem csalódtam benne, sőt...imádom!
Elsősorban javaslom az 1.hsz végigolvasását, ott sok mindenre választ kaphatsz. -
TomWexX
addikt
válasz
felic555 #7440 üzenetére
Pedig egyáltalán nem bonyolult rootolni...szerk.: Ja hogy Te a GB-t akarod rootolni...
-
TomWexX
addikt
Ne haragudjatok, de nem unjátok még ezt az aksi témát??? Mert én már nagyon...
Kb. 1000x ki lett már beszélve. -
TomWexX
addikt
válasz
Mercenaires #6378 üzenetére
Gyári beállítások visszaállítása!
-
TomWexX
addikt
válasz
socialkiller #6360 üzenetére
Gyors válasz: Igen!
-
TomWexX
addikt
válasz
Ferenczi Áko #6015 üzenetére
Nekem letölti simán, majd miután rápöttyintek, indul is a kliensben a letöltés. Nálad mi történik pontosan?
-
TomWexX
addikt
válasz
Ferenczi Áko #6013 üzenetére
Telepítettél torrent kliest? (pl. Atorrent)
Amúgy erről itt nem szabadna beszélni, max úgy hogy nem nevezed meg a torrent oldalt. -
TomWexX
addikt
válasz
Ferenczi Áko #5895 üzenetére
A T-mobile-t hívjuk T-nek... Szerintem egyértelmű.
(#5896) Zemanov: Én azt sem tartom kizártnak, hogy a T nem fogja megcsinálni a JB-t P-re.
-
TomWexX
addikt
Erről a módszerről beszélsz? Mert az érdekes hogy nálad nem működik, nálam simán ment minden, egyedül az 5-ös pont hiányos kicsit, ott nekem kellett rájönnöm, hogy előtte ki kell választani a listából a Root me-t.
(#5877) Dead_slow: Ez neked is szól! A restore előtt kiválasztottad a root me-t?
-
TomWexX
addikt
Itt egy 6.0.B.184 számú GB, ha már mindenképp azt akarod visszatenni. Jó, stabil, gyári.
-
-
TomWexX
addikt
válasz
SpeedHUNGARY #5786 üzenetére
Milyen routerrel próbálkozol? Másikkal nem tudod tesztelni?
-
TomWexX
addikt
válasz
Dany007 #5771 üzenetére
Épp most hallgatom én is ezt a zenét (telefon hangszórón) full hangerőn és semmi recsegés! Szép tiszta szokol hangzás.
(#5770) semmer: Akkor lehet hogy a SIM kártyával van valami gond. Ha tudod, cseréltesd ki micro sim-re! A hangszóró gond pedig lehet hogy szerviz gyanús...
-
TomWexX
addikt
válasz
rObika8802 #5542 üzenetére
Kenguruk Ausztráliában vannak...
-
TomWexX
addikt
válasz
Dexter-2000 #5295 üzenetére
Igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest