- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz
razorka777 #22715 üzenetére
7.0.1 a legfrissebb. Nekem tegnap reggel frissült és sok változást hozott.
-
TomWexX
addikt
válasz
zsoltzsolt #22515 üzenetére
Xposed elindít, majd a Keretrendszer fül alatt Telepítés/frissítés!
Ezután Újraindítás!
Miután bebootolt, Xposed Modulok fül, és ott pipáld be a Greenify (Donation)-t, majd ismét ÚjraindításEzután jónak kell lennie.
-
TomWexX
addikt
válasz
zsoltzsolt #22511 üzenetére
Feltelepítetted az Xposed telepítőt? Ugyanis a leírásban világosan ott van:
=== How to Activate ===
All these experimental features are implemented as modules in Xposed framework. You must install Xposed framework first to activate them. You can find "Greenify (Donation)" in the module list of XposedInstaller.(#22512) half333: Ha nem tudod miről van szó, miért nem nézel utána előbb???
(#22508) dekrer: Hogy lehet béta teszternek jelentkezni? Keresem, de nem találom.
-
TomWexX
addikt
válasz
zsoltzsolt #22506 üzenetére
-
TomWexX
addikt
válasz
nintendojet #22424 üzenetére
És ezt miért tőlem kérdezed?
Kalibráld újra az iránytűt! (Vagy állj ki a Bermuda háromszögből!)
Vagy hallgass darvinya fórumtársra! -
TomWexX
addikt
Én is pont így vagyok ezzel. Fél éve még sony-t terveztem köv. telefonnak, de most már más a helyzet. Mondjuk még 1 évig biztosan marad a P, mert én 2 évente váltok készüléket, viszont a következő már biztosan más gyártótól lesz, annak ellenére hogy a P-vel meg vagyok elégedve.
Az sem kizárt hogy a padfone infinity lesz az utód, remélem 1 év múlva már emberi ára lesz.(Tesóm nem rég szerzett be egy padfone 2-t, és azt kell mondjam, baromi jó cucc. (csak a buherálási lehetőség kicsi
)
-
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #22387 üzenetére
25k???
Te jó ég. Nem is értem... Ha azt piacra dobták volna 5-6k-ért, kaszáltak volna vele, az biztos...
-
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #22385 üzenetére
5k-t még duzzogva kiadnék érte, de a 14k az tényleg totálisan túlárazott ár.
Kíváncsi lennék rá mennyi fogyott belőle világ szerte.
Más: Ma előjött a hívás bug, de nagyon szolid formában. Ma 1-3 mpig tartott, ami régen 15. Érdekes módon pont ma használtam a voxer appot. Nem konkrétan erre az appra gyanakszom, hanem úgy gondolom hogy bármilyen voip alapú app bezavarhat...
-
TomWexX
addikt
Na én inkább csak simán átírtam a build.prop-ot, nem telepítgetek mindenféle cpu progit.
Darvinya köszi a leírást! -
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #22221 üzenetére
Köszi!
Tudom hogy csak custom kernellel lehet húzni, azért is írtam hogy én nem is tudnám, mert nekem zárt a bl és nem is lehet nyitni. -
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
válasz
razorka777 #22159 üzenetére
Köszi, sikerült.
-
TomWexX
addikt
Hogy lehet lezúzni a honami home launchert és visszarakni az eredetit? Gondolom az eredeti home.apk-t vissza tenni megfelelő jogokkal...
Kollégám P-jére raktuk fel, de minden újraindításnál Home kezdőképernyő leállt szöveg fogad, meg néha eltűnnek az ikonok stb. Én fel sem fogom tenni mert a nova még mindig kilométerekkel jobb.
Valaki linkelne egy gyári home.apk-t? -
TomWexX
addikt
dekrer: Most hogy kicsápoltad magad a rock maratonon, kérünk szépen kék ébresztőórás holo status bar-t!
Amúgy szürkén hogy nézne ki az óra? Lehet úgy még jobban tetszene... -
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #21782 üzenetére
Köszi! Úgy tervezem, csak lehet nem ma... Majd közlöm az eredményt.
-
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #21779 üzenetére
Aham.
Esetleg annyit megteszel hogy lemented a soundlevelalertet titaniummal és azt a 3 fájlt megosztod velem? Megpróbálom visszaállítani hátha úgy helyre jön.
...Majd megnézem a cwm-et is ha ez a titanium trükk nem jön be.
-
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #21775 üzenetére
Van backupom de csak a prerooted jb-ről. Tegnap felraktam a CE1-et rootoltam a v15-el (baromi egyszerű volt) és belaktam. Össz-vissz kb 3 óra volt (kipucolás, cwm, nova, v6 holo kapcs.), épp akartam csinálni a backup-ot mire észrevettem hogy elb_sztam.
-
TomWexX
addikt
válasz
darvinya #21744 üzenetére
Akkor nekem miért jön elő újra hetente a figyelmeztetés zenehallgatás közben úgy hogy olyankor egyből le is halkítja a zenét?
És most ha a jackbe kábelt dugok, miért veszi vissza a hangot félre úgy hogy nem tudom felhangosítani? Elvileg már visszaraktam a soundlevelalertet, ha telefon hangszórón szól a zene fel is tudom hangosítani.
Úgy néz ki megint flashelhetem újra a rendszert... -
TomWexX
addikt
válasz
razorka777 #21741 üzenetére
Aham! Most már csak egy gond van, ha rádugom a hangfalra akkor ugyanúgy visszaugrik középre és nem hajlandó felhangosodni. Ha lehúzom, akkor jó.
Azt tudom hogy ha leokézom a figyelmeztetést (ami most nem jön elő) akkor lehet hangosítani, de centaurium az előbb azt írta hogy ezt véglegesen is kilehet kapcsolni. Mert hiába okézom le, később újra előjön...
-
TomWexX
addikt
válasz
razorka777 #21735 üzenetére
+darvinya
Köszi, de ezt hogy teszem vissza? Telepítettem, bemásoltam a system/app mappába, de sehogy sem jó.Amúgy hogy lehet kikapcsolni a figyelmeztetést?
-
TomWexX
addikt
válasz
darvinya #21733 üzenetére
Valaki feltöltené a sound alert valami 1.0-t? Töröltem a TB-vel annak reményében hogy majd többet nem halkítja le a zenémet, erre most nem hajlandó felhangosodni fél fölé.
Nem tudom hol lehet megtalálni, de nekem az is jó ha valaki lesz olyan kedves és titaniummal lementi, és a biztonsági mentés fájljait elküldi nekem, vagy feltölti valahova. -
TomWexX
addikt
válasz
eternity0086 #21421 üzenetére
Kapcsolatok, +van egy olyan hogy névjegytár. Nem hiszem hogy ezek lementése gondot okozna.
-
TomWexX
addikt
válasz
NEMO1968 #21389 üzenetére
Csinálj valahova egy mappát amit nem találnak meg könnyen, hozz létre benne egy .nomedia file-t (ez legyen a neve, bele a fájlba ne írj semmit), majd ezután másold bele a mappába az intim képeidet/videóidat. Ezután már nem lesz látható sehol, csak te tudod hogy hol vannak, fájlkezelőből el tudod indítani.
-
TomWexX
addikt
válasz
eternity0086 #21393 üzenetére
Én a titanium backuppal mentem le, így a képek minősége is megmarad.
-
TomWexX
addikt
T-mobile, a telóval együtt kaptam a micro simet. Vírus kergető nincs, skype telepítve van de csak akkor jelentkezek be ha használom, FB+ messenger fut. Hívás bug ugyan ritkán, de van. Igaz a greenifybe most betettem a FB-ot és azóta nem volt hívás bugom, de ez lehet csak véletlen.
Jut eszembe: kék ébresztőórás holo status bart kapunk?
-
TomWexX
addikt
Köszi, működik és nagyon fasza!
(#21058) janes1976: Nekem is egyformán világít mind3. Egyébként kicsit csalóka, mert a menü ikon nagyobb mint a vissza nyíl, így olyan hatást kelt, mintha ott kevesebb lenne a fény. De jobban megnézve egyformán világít...(legalábbis nálam)
-
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #20984 üzenetére
...na akkor neki ugrok.
-
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #20975 üzenetére
Igen, ezt a képet láttam, csak nem tudtam hogy ez melyik.
(#20976) dekrer:
(#20973) freemanone: Kb. mikorra várható hogy a modik beszúrják a hiányzó részt? Tudom, a 2-es és 3-as pont között is újra kell indítani, csak mikor épp csinálom, nem akarok belekeveredni.
-
TomWexX
addikt
válasz
csacsi67 #20541 üzenetére
Nálam néha szokott késni az értesítés, leginkább a fb+chat és a voxer, de most nem tudom hogy csak wifin vagy mobilneten is. A nexus fórumon ajánlották ezt: Push notification fixer Kipróbálom, hátha működik...
-
TomWexX
addikt
válasz
darvinya #20465 üzenetére
Az elvileg már kiszivárgott.
XDA-n fent is van.. -
TomWexX
addikt
Jó lesz, esetleg a pontok közé tehetnél szóközt hogy átláthatóbb legyen.
Az ismeretlen forrásokat én nem kapcsoltam be, és így is sikerült a root. Ami még fontos lehet, hogy a rootolás alatt a flashtoolt zárjuk be, mert megzavarja a Bin4ry programot.Egyébként aki a rootolt JB-ig akar eljutni, és 0-ról kezdi, annak elég feltenni a 0.544-es ICS-t és akkor megspórolja a kernel cserét.
-
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #20441 üzenetére
Ez érdekes mert ICS-en nálam soha nem jött elő, viszont JB-n hetente szívtam vele.
-
TomWexX
addikt
válasz
bluemirage #20422 üzenetére
Pedig annak kéne világítani. Nálam valahogy úgy van, hogy a hívás, sms, email fehéren (igen, kicsit ibolyántúli
), Fb chat zölden, Fb egyéb értesítő kéken. Persze ki milyen kommunikációs appot használ...
De ha téged nem zavar, akkor engem sem, de ez így akkor sem jó nálad. -
TomWexX
addikt
válasz
bluemirage #20415 üzenetére
A led jelez, csak fehéren.
-
TomWexX
addikt
válasz
darvinya #20382 üzenetére
Nem OTA-ztam, hanem SUS-al csináltam. Én vagyok a hülye, elfelejtettem hogy az viszi a rootot. Igaz a letiltott szemetek továbbra is le vannak tiltva, csak új root jogokat nem tudok adni. Most tehetem fel az ICS-t, rootolhatom, és majd utána rakhatom fel a új prerooted fw-t. 0% kedvem van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest