- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
mrlujoak #901 üzenetére
Itt van egy még részletesebb és érdekes cikk a White Magic kijelzőről és a Novathor duplamagos procikról:
http://seria.hu/cikkeink/2012.02.26_NXT_Series/SONY_NXT_SERIES.html
-
mrhitoshi
veterán
válasz
mrlujoak #140 üzenetére
Ez is egy megoldás, csak akkor úgy kell ütemezni a frissítéseket, hogy mire megjelenik az új sorozat, addigra készen álljon az új verziójú op.rendszer. Én mondjuk jobban szeretem ha a gyárakban kísérleteznek, inkább várok egy kicsit több időt, de akkor legyen rajta az ICS.
-
FET-MEN
veterán
válasz
mrlujoak #132 üzenetére
jó OK. namár
én ismerek olyan embert aki tele van pénzzel és fogalma sincs ezekröl a kütyükről.akikről ti beszéltek azok a 10-30 éves emberek kategóriája. az idősebbek nem foglalkoznak ennyire ezekkel, tisztelet van kivétel. de most ezen vitázni hogy kihez hogy jut el az àjszkrímszenya..
ez egy szakmai topic ha jol tudom.
-
gabe8719
senior tag
válasz
mrlujoak #132 üzenetére
Pluszban jöhet még ide szerintem az is, hogy ha az ember csak beüti a google keresőbe hogy mit vett, máris kidob egy rakás találatot a frissítésekről és szoftverekről (is) szóló cikkekre mutatva.
Konkrétan ez a gyakorlat ha jól tudom tényleg csak a SONY-ra jellemző, tehát nem mondom, hogy kivétel nélkül minden ember arcába van tolva a tudás. De azért a legalapabb információkba nagyon könnyen bele lehet botlani szinte bárhol.. Akkor is, ha tudatosan nem keresi az ember. (Nem csak azok a dolgok köztudomásúak ma már a laikusoknak is, amit a rádióban és TV-ben mondanak.
)
-
rbalint88
addikt
válasz
mrlujoak #109 üzenetére
na igen, a sensation ics-e egy bugos szar, pedig nem az első változat már (gyári, ezen a teleón nem volt még főzött rom). úgyhogy inkább várok rá, de legyen jó.
lsebestyen: ott, hogy kókány munka.
bandras: nekem nem megerőltető minden éjszakára felrakni tölteni a telefont az ágy mellé. azt meg még sokat játszva is kibírja, de általában csak két naponta szoktam tölteni. és ez a "lesni, hogy hogy áll az akku" dolog hülyeség. vagy nyomogatod állandóan és tudod, hogy merül, vagy pedig nem használod állandóan, de azért naponta egyszer ránézel, azért két hét után meg tudod saccolni, hogy meddig tart még ki a fluxus. c verzió, hogy töltöttségtől függetlenül töltesz minden este rutinból.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
mrlujoak #109 üzenetére
Ez így igaz, és ezzel egyet is értek, és tudom is.
Ezért hoztam fel példának az LG-t, aki szinte mindig csak ígérget, ígérget, ehhez képest már ők is képesek voltak kiadni ICS-csel készüléket, ami tőlük eléggé meglepő, és személy szerint Én úgy gondoltam, hogy pl. a Sony hamarabb fog ICS-csel készüléket kiadni, mint az LG..
Naigen, csak kíváncsi leszek, hogy ebből a frissítésből ténylegesen mikorra is lesz valami.
Plusz a többi cég is dolgozik visszamenőleg frissítéseken. És valahol erre pedig azt mondom, hogy nem a mondhatni felső kategóriát kéne ez miatt "megcsonkítani".
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest