Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hurrikan #195 üzenetére
A "go es a Sola olcsobb ennel". Pontosan hol? Ugyanis en eredetileg Go-t szerettem volna kartyafuggetlenul, de ahol neztem mindenhol 80 korul volt, amit mar nem engedhetek meg magamnak..
Amugy en most gondolkodok a sony shopos miron, mert smart headsettel 63ert nagyon jol hangzik. sztem. Mivel ha levonjuk a headset arat kb, 50-re jon ki a miro.
-
hurrikan
addikt
Új infó:
Vodánál kapható lesz.
Legkésőbb Novemberben. De lehet hogy még októberben megjelenik. -
hurrikan
addikt
válasz
Adam Jensen #192 üzenetére
ray? neo?
U, GO, Sola is olcsóbb ennél.... ez az ár borzalmasan magas....
majd ha 50alá esik, de inkább 45alá.....
Hátha lesz egy jó szolgáltatós ár. (lásd Tipo, mikor a független piacon 45 volt, Telenor 33-ért adta kártyásan, azóta már a Voda is annyiért adja)A gond az hogy borzasztó kevés Miro van a piacon egyelőre, és ezért adják drágán.
Ha valaki mégis vesz akkor most kivételes esetben a Sony saját webshopjában éri meg.
Ugyanis 62ezer forint ott, de 13ezer forintos Smart Headsetet adnak vele.... akinek kell jóljár akinek meg nem, eladja bontatlanul.... és máris 50alatt kapta a Miro-t -
mrlujoak
veterán
Az árdiagram szerint, az egyébként még mindig magas ár szépen lassan, kúszik lefelé...
...már 63860 forinttól kezdődően elvihető (ez akciós, tartozékok nélküli, bolti garira vonatkozik többnyire - mielőtt valaki torkonharapna)
-
mrlujoak
veterán
válasz
Adam Jensen #192 üzenetére
Ez vitathatatlan. A miro még nem versenyképes ennyiért.
-
Adam Jensen
csendes tag
válasz
mrlujoak #191 üzenetére
Az azért annyira nem volt áll leejtős ár, de lehet csak azért mert nem tipót, hanem mirót akaork, és így jobban mellbevág, hogy kb. 20K-val kéne többet fizetnem érte, ami egyáltalán nem éri meg. ray, neo sokkal jobbak nála, és olcsóbbak is, amíg lehet őket kapni. Nem értem egyszerűen, miért kell kinyírni egy belépőszintű telót
-
mrlujoak
veterán
válasz
hardline #183 üzenetére
Úgy néz ki egyelőre egyik hazai szolgáltató sem akar konkurenciát (még ha nem is feltétlen közvetlen) állítani teszem azt a Sony Xperia tipo-nak.
A tipo sikeresen bekerült a kínálatba, így a picivel jobb miro-t meghagyják a független piacra, sajnos nagyon úgy néz ki.
Pláne, hogy árban a többieknél is ott a közelében a U.(#189) Adam Jensen:
A tipo is "horror" áron nyitott a független piacon itthon. 45.000 forint felett indult.
-
rétisün
veterán
válasz
nightshadow #185 üzenetére
hát ez nem valami jó hír.....
gondolom elégnek tartják a tipo-t forgalmazni az olcsó(bb) sony telók közül. legfeljebb majd veszek azt.
-
Adam Jensen
csendes tag
Mondjuk én egyet nem értek, ha már megint az ártéma jött elő: a Sony Mobile honlapján 130 és 160 fontért árulják a két telefont, forintra átszámolva (340es árfolyammal) 54400 a miro és 44200 a tipo. Náluk.
Nálunk a két típus ára (legjobb lehetőséget figyelembe véve, kártyafüggetlenül) 64000 és 40000 forint. Nem lehet azt mondta, hogy vám, adók, miegyéb, mert akkor a tipónak is horror áron kéne mennie, mégsem teszi. -
fecs
senior tag
válasz
#25276416 #187 üzenetére
Nincs még infónk arról, hogy valakinek lenne. Nagyon kevés helyen kapható, illetve magasabb áron kezdett, mint ahogy azt reméltük.
Én a Sony-nak írtam levelet. Kíváncsi vagyok, hogy a fekete verzión kívül más színben elérhető lesz-e Magarországon. Vagy pedig megint megcsinálják azt, amit az Xperia Mininél, és akkor csak a feketéhez lehet itthon 2 év hivatalos garit kapni.
-
törölt tag
Sziasztok!
Ha van esetleg aki már megvette a készüléket irna róla pár szót?
Nagyon érdekelne a zene- és játékminőség, valamint az h lehet-e programokat tenni a memoriakártyára, vagy csak zenéket és képeket mint a tiponál.Előre is köszönöm.
-
hardline
senior tag
Köszönöm az infót, elég elkeserítő hír. Tetszetős kis telefon és előfizetéssel nem hiszem, hogy horror ára lett volna, így viszont ez is felejtős.
-
hardline
senior tag
Érdekes, hogy még mindig nem kapható egyik szolgáltatónál sem. Egyáltalán tervezik bevenni a kínálatba? Lehet erről tudni valamit?
-
mrlujoak
veterán
válasz
nightshadow #181 üzenetére
...eredetileg arról volt szó...
Nem annyi lett. Lépjünk már túl rajta.
Igen, olcsóbban vártuk. -
nightshadow
veterán
válasz
mrlujoak #179 üzenetére
Én az egész hozzászólásodat nem értem. Izzitás??? Ennek tükrében?
#96: "Vávávárj!
Azért arra figyeljünk, hogy előrendelési, meg épp meg nem jelenet árak mindig is magasabban nyitnak. Arról nem is beszélve, hogy a miro fölé várjuk a J árát, ami nem igazán lehet több a U-énál...
Valahol a kettő közé illene pozicionálni...Ne jelentsük ki, amit várunk, és amit reálisnak tartunk. Egyelőre csak puhatolózás van az árképzésben, amit bizony egy huszárvágással át lehet húzni..."
-
trita
tag
válasz
nightshadow #178 üzenetére
Igen.De ha már elindul lefelé az ára,az legalább jó jel.Ezt a telót sztem karácsonykor fogják jó kis akciókkal dobálni.Legalábbis remélhetőleg a szolgáltatók legalább.
-
mrlujoak
veterán
válasz
nightshadow #178 üzenetére
Egy valamit nem értek.
Ezermilliómegyegyszer leírtuk már, igen, mindenki látja, drágább lett a vártnál.De akkor miért is kell +1 szer még leírni a tényt, hogy igen, drágább lett a vártnál a miro?!
Most az a hsz folyam, hogy néh-néha bekerül egy link ahol olcsóbb az eddigi magas árakhoz képest.
A J-vel kapcsolatos spekulációkat meg inkább ne erőltesd. Semmi szükség úgy izzítani a népet, ahogy megindítottad!
Tudjuk hova illene érkeznie árban, és majd meglátjuk hova is kerül valójában.
-
trita
tag
Én ma már63ért is láttam! lassan alakul az ár.
-
fecs
senior tag
64.900-ért kapható mától sok digital áruházban (direkt nem írom a nevét, mert nem akarom őket reklámozni ilyen árral). Csak fekete van nekik és sajnos nincs kiállítási darab, amit tapizni lehetne.
-
törölt tag
válasz
PixeLPixeL #166 üzenetére
Szia!
Mivel nalam mar egy ideje ez az igyik telo amin gondolkodok, orommel varom a velemenyed rola
Kulonosen a zeneminoseg es a telo gyorsasaga erdekelne
-
rooland
senior tag
válasz
nightshadow #173 üzenetére
ja értem.
hát mi bízunk a szolgáltatókban. -
rooland
senior tag
válasz
nightshadow #171 üzenetére
Honnan tudod, amíg nem kerül be szolgáltatókhoz?
-
nightshadow
veterán
A Miro-ból kiindulva itthon a J-nek is valami horror ára lesz szerintem.
-
rooland
senior tag
Jééé, megjelent az Xperia J a T-mobile hamarosan kapható készülékei között.
-
PixeLPixeL
csendes tag
Sziasztok. Bár nem vagyok magyarországi (hanem szerbiai), de itt már elérhető a telefon az egyik szolgáltatónál, meg is rendeltem, holnap érkezik. Forintba átszámolva 38k-ba kerül. Nem vagyok nagy okostelefon szakértő (ez lesz az első
), de ha meglesz és megdolgoztam egy kicsit akkor majd írok véleményt
-
napata12
csendes tag
válasz
nightshadow #163 üzenetére
Igazad van, megtévesztett, hogy kikerült a Mobiltelefonok közül, plusz még az árgépről is lekerült, és az EDigitalnál átkerült az Okostelefonok közé.
-
Martin1910
csendes tag
Egy ideje már várok arra, de lehet inkább megveszem a tipot, mert ha csak jövő hónapban jelenik meg+ még drága is lesz, akkor nem éri meg várni...
-
napata12
csendes tag
Akkor most senki sem vesz ilyen telefont?
Nem értem, hogy mától az EDigital miért vette le 2 nap után a termékeiből, pedig itt "csak" 64.900-ba került. -
Martin1910
csendes tag
Jó lenne ha már kint lenne mind3 szolgáltatónál, mert ha nagyon húzós lesz az ára, akkor inkább a tipot veszem, bármennyire is jobban tetszik a miro...
-
rooland
senior tag
válasz
Martin1910 #158 üzenetére
Igaz.
-
Martin1910
csendes tag
Majd ha a szolgáltatókhoz bekerül és ilyen ára lesz, akkor kell majd szörnyülködnünk!
-
rooland
senior tag
Besz*rok, hogy tényleg ~65ezret kérnek ezért a telóért? Nem nézem le félre ne értsetek, mert én személy szerint nagyon vártam, ez lett volna az első okos telóm. Na de azért ilyen tudással (ami nekem bőven elég), ilyen árat...
-
trita
tag
Nem tudom mennyire lehet ide kiirni a boltok neveit,de max majd törlik,ha nem szabad.
A partnero gsm -ben 65000ért van már.Én eddig legalább 5 telót vettem náluk,korrektek nagyon.
-
nightshadow
veterán
válasz
napata12 #146 üzenetére
Szerintem az nem valós ár, mindenhol 65-73k között van. De egyébként teljesen mindegy abból a szempontból, hogy a Miro mindössze a 0,3”-al nagyobb képernyővel, illetve egy picivel jobb kamerával tud többet a Tiponál, miközben a hardware ugyanaz. Ez pedig nem ér +15k-át vagy többet. Ha a Tipo 40k, akkor ennek max. 45k-nak szabadna lennie. Bele se merek gondolni, hogy az Xperia J mennyivel fog nyitni.
Egyébként már semmin se lepődök meg: az Index írta, hogy az új iPhone nálunk kapható a legdrágábban a világon. Sajnos ez egy ilyen ország. -
napata12
csendes tag
válasz
nightshadow #145 üzenetére
Itt 56.384 Ft (!) lesz, de egyelőre még nem kapható:
(http://www.expansys.hu/sony-xperia-miro-black-233591/) -
Martin1910
csendes tag
Már a szolgáltatóknál(Vodafone) is kapható?
-
napata12
csendes tag
Hiába van már pár napja több helyen, senki nem írja, hogy lenne neki, ami egyrészt jó, mivel arra ösztökélheti a boltokat, hogy alacsonyabb áron adják, másrészt egyelőre rossz, mivel nem tudunk meg róla többet, csak a hivatalos tesztekből.
-
Adam Jensen
csendes tag
Vicces ám a dolog részemről: mondom magamnak pár hónapja, megjelenik a Nexus 7 meg a miro is, na akkor veszek egy drágább tabot meg egy olcsóbb telót (ha a tab nem lesz nálam, azért ne legyek meglőve) és maga lesz a kánaán.
Ebben a szent pillanatban azonban, ha rendelnék itthonról, olcsóbbra jönne ki a Nexus 7-em mint a miro
Viszont ezt így kutya se fogja venni, (csak házon belül kapni millió és egy telefont, amit kapni még függetlenül, jobb és olcsóbb nála, kezdve az összes neókkal, ray-jel, vagy akár az U-val) úgyhogy annyira nem sopánkodom a dolgon, Karácsonyra remek kis ára lesz már -
Martin1910
csendes tag
Ez még nem mérvadó. Elég régi a cikk, majd meglátjuk, ha megjelenik a telefon a szolgátatóknál!
-
muki14v
csendes tag
válasz
nightshadow #135 üzenetére
http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CEUQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.telefonguru.hu%2Fhir%2FOlcso_lett_a_Sony_Xperia_miro_2012-7-4&ei=oT9jUL64IOaG4gTo2oHwCg&usg=AFQjCNHp-zALapz7kK3dt0jQQV61MoPJEQ&sig2=VUez6tRCMkYjwEOwKwlN4g
Tessék,Link -
muki14v
csendes tag
http://www.youtube.com/watch?v=XQZ8sS-_KvE
A tesztben miért nem olyan a zene lejátszója mint ami ezen a videón látszik a 0:17-es másodpercnél?
Csak mert az nekem nagyon tetszik,és amit a teszten fotóztatok az nem olyan jó.
-
fecs
senior tag
Azt gondolom, hogy 59e Ft lesz a reális magyar ár (dobozos, 2 év garis).
A netet böngészve azt valószínűsítem, hogy 1-2 hét kell a fekete variáns megjelenésének idehaza. A többi színnek kell akár egy hónap is még.
Nem sietik el, hiszen nem ezen van a legnagyobb hasznuk. -
franc0
őstag
válasz
nightshadow #135 üzenetére
Ja, fasz vagyok elnézést, a tipoval kevertem a reggeli kábulatban.
-
fojuzer
aktív tag
Nos igen valahol engedni kell a müszaki felszereltségböl ha alacsony árfekvésben forgalmazzák/Technikai paraméterek/,Viszont ebben az árfekvésben normálisan szerelt,optimalizált(OS-Op-t) várnánk el legalább!
-
mrlujoak
veterán
Hmm. Látom szeretsz ezen lovagolni. Írtam már, más gyártó is használja ezt. Ráadásul ezt még csak nem is kötelező használni (a főképernyő csippentést), hiszen nem fő funkció. Értelemszerűen, ha sok widgeted van, akkor sok lesz egy kijelzőre. Nem kell ezen fennakadni, hiszen ha nem tetszik, nem használod.
Ez semmiképp sem szánalmas.
-
törölt tag
En meg egy honapot akkor megvarok (bar a mostani telom mar kezdi nagyon feladni). Remelem 50 korul lehet majd kapni, mert ha 50 folott lesz sokkal akkor inkabb U-t veszek 55 korul.
-
napata12
csendes tag
válasz
nightshadow #125 üzenetére
Igazad van, de azért várjuk meg, hogy 4-5 helyen elkezdjék árulni, mostanában kerül a polcokra a készülék teljen el 1 hónap, akkor úgyis jön az Xperia J, majd akkor térjünk vissza az árra.
-
mrlujoak
veterán
válasz
nightshadow #114 üzenetére
Egyértelműen elszálltak az árképzéssel, mert nem egy jobb hardverű modell kapható az ithhoni piacon olcsóbban.
Sajnálatos, hogy ennyire nem bírnak az árakkal.
-
nightshadow
veterán
-
törölt tag
Jelenleg hol lehet kapni normalis aron ezt a telot kartyafuggetlenul? En csak 65ert lattam az edigitalban, de az nem kicsit sok erte..
-
Oerstadt
csendes tag
-
napata12
csendes tag
válasz
Oerstadt #120 üzenetére
Erről beszéltem: ahol 55-57.000 az Xperia U nyilván olcsóbb lesz a Miro mivel jóval gyengébb, ahogy írták eladhatatlan lenne amíg egy nála jobb készüléknél drágább lenne. Ezeken a helyeken 52.000 körülre saccolom a nyitóárát, ami később 45-48.000-re mérséklődhetne Karácsonyig.
-
balpet1
csendes tag
válasz
nightshadow #119 üzenetére
-
Oerstadt
csendes tag
válasz
nightshadow #119 üzenetére
Az egy dolog, de most szerinted ki akarna mirót venni ha 10essel olcsóbban van egy jóval erősebb gép?
Én is ezt néztem ki, de ez a 60K+-os ár kicsit elborzaszt... Miért nyírnak ki ezzel az árazással egy belépőszintű telót?? -
nightshadow
veterán
válasz
napata12 #118 üzenetére
Egy nyitóárat ne hasonlíts egy több hónapja piacon lévő készülék árával. Az U se annyival nyitott: "Talán nem túlzás azt állítani, hogy az Xperia U a jelenlegi készülékcsalád legjobb modellje. Kiskereskedésekben már 75 000 forint környékén hozzá lehet jutni" forrás: mobilarena Xperia U teszt
-
napata12
csendes tag
válasz
Nem eszik olyan forrón a kását.
A Sony Xperia U - az árgép szerint - 55.500 Ft-tól kapható, ugyanezeken a helyeken a Mironak jóval olcsóbbnak kell lennie. -
muki14v
csendes tag
válasz
http://www.telefonguru.hu/hir/Olcso_lett_a_Sony_Xperia_miro_2012-7-4
magyarországon mi b@szott rá ilyen kurva sokat erre az árra??
Bocs a hangnemért,de ugy volt hogy ezt a telefont kapom,de ha tényleg annyi amennyit a te általad posztolt oldal mond akkor cseszhetem az egésszet... -
muki14v
csendes tag
Minek neked az oldalak??
Az oldalakra ugyis a widget miatt ugrassz(mert ez különböztet meg egy oldalt egy másik oldaltól) a sony megoldása csak azt mutatja amit te látni szeretnél(a widgeteket),az ugysem érdekel senkit hogy melyik widget melyik oldalon van,csak hogy jó gyorsan hozzá jusson. -
nightshadow
veterán
Ennyit arról, hogy 5k-val lesz drágább a Tipo-nál: [link]
-
Martin1910
csendes tag
Senki nem tudja, hogy kb. mikor jelenik meg???
-
korvin98
csendes tag
Nem rossz teló ez...mondjuk a tavalyi xperiákhoz képest fura...de a felhasználói élmény a lényeg
-
persil
nagyúr
-
uki
aktív tag
Azért 4 giga belső memória nem sok, nagyon hamar meg lehet tölteni még én sem férnék el rajta, akinek alig van mp3 a telefonján. (most is egy fix belső memóriás telóm van amiben kb 6 giga szabad a 16-ból).
Persze nem mondom hogy nincs olyan ember akinek nem lenne bőven elég a 4 giga, de valószínűleg náluk is előbb utóbb eljön az a pillanat amikor beteleik és kellemetlen lesz a felismerés hogy ennyi, menteni kell.Ide mennek a fényképek, a térképek a navigációhoz, a videók, hamar be lehet lakni és a francnak sincs kedve hetente lementeni a cuccokat, új mp3-akat felpakolni, régieket leszedni.
Persze a sony biztosan tudja miért lépte ezt, de nem lett volna nagy dolog bővíthetőre csinálni a telefont. (valószínűleg nem akartak ezzel a funkcióval konkureciát egy másik készüléküknek)
-
nightshadow
veterán
Nyilván nem lehet 100%-nak venni, de az irányról valamit csak elmond. Itt van az angol ára, 190 angol font [link], az is majdnem 70k, ha átszámolod. Plusz, ha beleveszed, hogy nyugaton a műszaki cikkek szinte mindig olcsóbbak, mint itthon, akkor itthoni nyitóárnak az 50-60k az szerintem túlontúl optimista, de igazad van, kár előre készpénznek venni, majd úgyis kiderül. Egyébként októberbe jelenik meg a link szerint a J.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest