Hirdetés
- iPhone topik
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZV26
csendes tag
valaki gyorsan segitene? kikapcsolt állapotban töltőn csak a kamera melleti led világit,vagy az alsó is? köszönöm
-
JasonX.Azki
újonc
Sziasztok!
Nekem totál ugyanez a problémám, tavaly karácsonykor rendeltem 2 ilyen készüléket, mindkettőnek ugyanez a baja, hivás közben egyszercsak lefagynak. Nem feltétlenül mindig és rögtön, de átlag 3 hivásból egyszer tuti cserben hagy. Már háromszor voltak szervizben, szoftverfrissítés már volt dögivel, SIM-kártyát is cseréltem (egyébként függetlenek a telók), de nem múlt el a probléma. Ezenkívül SEMMI baja nincs, igy viszont nem tudom használni.... Valakinek hasonló eset / ötlet?
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Érintőpanelt szeretnék cserélni mert leesett a telefon és elrepedt.Tud valaki segíteni abban hogy hol a legolcsóbb a javítása?Ennél a típusnál lehet külön cserélni az érintőpanelt vagy csak kilyelzővel együtt?
-
S3R6PH
tag
Helóóka mindenkinek!!!
A páromnak van egy szlovákiai O2-s XPERIA miro készüléke, már kb. egy éve. A gond vele az ugyanis, hogy a teló többet van szervízben mint otthon.
Az a probléma tehát, hogy hívás közben kikapcsol, majd ujraindul. A telefonnal nem lehet 1 percnél többet telefonálni. Emiatt pontosan 10x volt szervízben, de a szervíz természetesen 9 alkalommal nemtalált semmit, nemtudta azonosítani a hibát. Tizedszerre a manager elvitte magához a telefont egy hétre, hogy tényleg fennál e ez a probléma. És igen. Ő is azt tapasztalta hogy a teló hívás közben magától ujraindul. Visszaküldte a szervizbe, és azt mondta, hogyha a hiba nem elhállítható akk. kapunk új készüléket.
A szervízből visszajött a teló és komplett kicserélték a belsejét.Nemvoltunk megelégedve ezzel a döntéssel, de OK.
Kb. egy hete van nálunk a készülék, de môg mindíg gyanazt csinálja mint régen, telefonálás közben kikapcsol, majd ujraindul. A cég nemhajlandó új telefont adni, csak megin a szervízbe küldeni, amivel megint minden kezdőthet előről.Természetesen már több ízben csináltam rajta gyári visszaállítást és teljes javítást a Sony PC Companion segítségével. Nem segített semmit.
A kérdésem a következő:
Van értelme megROOTolni a telót és kompett kicserélni rajta a ROM-ot, és a CFW-t, hogy más Android OS legyen rajta.
Van értelme?
Szeretném ugyanis számításba venni a lehetőségeinket, azon felül hogy az O2 céget megfenyefettük hogy medializáljuk az egészet.
Mert ha már azsem segít és a médiától nemied meg a cég, akkor megpróbálnám a telót megROOTolni és más ROM-ot meg CFW-t tenni, hátha azzal műxik.
Tanácsaitokat előre köszönöm!
THX!
-
pulyka jocó
senior tag
Szerintem jó mobil lehet,de a proci lehetne gyorsab
-
Mano_01
aktív tag
hallo.
volna egy kérdésem.
eyik ismerősöm véletlen lezárta a telót, és nem tud belelépni.
hogy tudnám megnyitni a gyári recoveryt, hogy csináljak egy factory resetet? -
LA1703
tag
Sziasztok.
Valaki nem tudja esetleg, hogy melyik headset kompatibilis ezzel a telefonnal?
Ugyanis el romlott a hangszóróm és csak ki hangosítva tudok telefonálni, ami sok esetben nem éppen a legelőnyösebb dolog. -
Morris02
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék! Xperia miróm van. A kijelzője nem reagál és a telefonszámaim nem a kártyára vannak mentve. Meg ha megoldható azóta jött néhány sms, a nem fogadott hívásaimról, azokhoz is szeretnék hozzáférni.
Ha valaki tudna benne segíteni, lekötelezne.
Köszönöm. -
LA1703
tag
Sziasztok.
Lenne egy kis gondom a telefonnal (természetesen miro).
A problémám az lenne, hogy néha egyáltalán nem tudnak fel hívni.
Mikor kollégáim mondták nem hittem el, viszont most már be bizonyosodott.
Saját magam próbáltam hívni egy másik telefonról és rögtön a hangposta kapcsolt.
Pedig a Miro azt jelezte, hogy van térerő.
A telefon még garanciás és a munkám miatt fontos, hogy elérhető legyek.
De ezt a hibát csak kevésszer produkálja. Így, hogy vigyem el szervizbe? Ha pont akkor működik rendesen akkor csak vissza dobják, hogy nincs semmi baja. Vagy nem? -
Phali
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy miért van az, hogy a képernyő felső sávjában (Xperia miro) folyamatosan megjelenik egy piros háromszög benne felkiáltójel, a szöveg pedig, hogy "Adat figyelmeztetés - Google Play Áruház". Értem az üzenet lényegét, csak azt nem, hogy miért mutatja ezt állandóan, még akkor is, ha wifit használok. Nem lehet ezt kikapcsolni valahogy?
Köszi -
...talán a főoldalak közötti lapozgatás az, amikor képes szakadozni a rendszer...
...kiváló optimalizáltságról beszélhetünk.
-
GeryFlash
veterán
így elcseszni egy telefont, 512mb ram semmire nem elég, azaz csak a legalapabb funkciókra, ha 768 lenne benne már mennék és venném is meg, de így semmivel nem jobb, mint az lww-m, hiába a kétmagos proci, egyébként, mi az hogy csontig ugyanaz a hardver mint a tiponál? itt pl +1 mag, mondjuk a qualcomot sem értem, egy kódnévre két különböző proci....
-
panzsolt
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem a vibert de sajnos nem indul el,nálatok megy?
Mi lehet a hiba? -
mathaus=)
senior tag
Sziasztok! Adott egy Miro amit letiltott a voda mert nem rendezte a számlát az előző tulaj vagyis átvágták a barátomat. Ilyenkor mi a teendő? Alaplapcsere? Ha igen akkor ez kb mennyibe kerül?
-
panzsolt
csendes tag
Sziasztok!
2 napja van meg a miro és abban kérném a segítségetek,hogy hogy kell beállítani azt,hogy a letöltött fájlokat,játékokat,amit fényképezek a memória kártyára mentse?
Vagy ha ez nem lehetséges,akkor tudtok e olyan programot (ami lehetőleg magyar) amivel áttudom rakni a memória kártyára a dolgokat?
A memória kártya:Samsung sdhc 8gbKöszi a segítséget!
-
Bounti
aktív tag
-
Kicilány
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék én is pár dolgot kérdezni, akinek van ilyenje, mert én is erősen gondolkodok egy Miro-ban.
1: Témákat csak azokat lehet használni, amik gyárilag vannak benne? Vagy le lehet tölteni mást is??
2: Háttérképet lehet berakni?
3: Nagyon pixeles a kijelzője? (Jelenleg Nokia 5800-ám van, de nagyobb a felbontása...)
4: Kamerája Autofókuszos?
Esetleg további negatívum? Válaszokat előre is köszönöm!!! -
Napfénysüti
nagyúr
Mobilnetet meg lehet osztani USB-n keresztül PC-re? Vagy van ilyesmire valami mód?
-
Zsolt_974
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek ha felületesen néztem át az előző hozzászólásokat, de nem találtam hasonló kérdést.
Volna egy olyan problémám, hogy a telefon (Xperia Miro ST23i; Android ver. 4.0.4.) kezelése közben különböző helyeken a képernyő szélén körbe fel villanó piros keretet lehet látni.
Ez beállítás hiba (valamit elnyomkodtam) vagy valami más lehet a gond?
Segítségeteket és válaszotokat előre is köszönöm szépen!Üdv. Zsolt.
-
Har_melin
addikt
Ezt gondolná a mezei júzer, de úgy látszik szabványoknál is vannak akik egyenlők és vannak, akik egyenlőbbek a többieknél.
Azt sajnos nem tudom, a kisebb vagy a nagyobb feszültség a rosszabb, szóval így maradni fog a gyári füles, ha csak nem engedik kipróbálni a kütyüt a boltban.
A telefonkönyv címlista sorrendjére nincs valakinek ötlete vagy az megoldhatatlan? (Ne keresztnév, hanem vezetéknév szerint listázzon.)
-
Har_melin
addikt
Közben találtam még egy információt, csak hogy ne legyen olyan egyszerű az élet:
"Azonban sajnos még a CTIA szabványon belül is 2féle un alszabvány van. Ez pedig a dugaljak leadott feszültségére vonatkozik ez lehet 1,8-2.0-2.5V, a 2012-es Xperiak jelenleg a közepesen elterjedt 2,0V-s feszültséget adó szabványt használják. Míg pl az Apple, a HTC és a Samsung a 2,5-öset, az LG pedig az 1,8-asat. A nem gyári, utángyártott füleseknél eddig sokszor meg sincs adva ez az adat, így mindenkinek gyári headsetek vásárlást ajánljuk, avagy a boltból csak próba után vegyék meg az utángyártottat. Mikrofon nélküli fülhallgatóknál/fejhallgatóknál nincs eltérés a szabványban, a leírtak kizárólag a mikrofonnal is rendelkező Headsetekre vonatkoznak."
-
Har_melin
addikt
Köszi, ez is nagy segítség. Itt legalább megnevezik a szabványt, ami szerint működnek. A Szöveg szerint a szabvány azonos az iOS-ban használttal, tehát nagy valószínűséggel a hívás fogadás működni fog az ilyenekkel. A Sony saját Smart fülesét is néztem, árban végül is az is hasonló (sajnos), még nem tudom, hogy melyik mellett tesezm le végül a garast.
-
Har_melin
addikt
Erről van valami bővebb info, hogy melyik típusokkal működik együtt? Vagy amire rá van írva, hogy iPhone kompatibilis a hívásfogadás/mikrofon, az biztosan jó? Ez eddig az egyetlen gondom vele, macerás állandóan előhalászni a zsebemből, ha zenehallgatás közben csörög.
Illetve még egy "gond". Rá lehet valahogy venni a telefonkönyvet, hogy vezetéknév szerint listázzon? Oké, megtalálom keresztnév szerint is ha muszáj, de idegesít.
-
panzsolt
csendes tag
Sziasztok!
Most gondolkodok rajta,hogy vegyek egy mirot én is.
Lenne pár kérdésem.
Divixet lejátssza?
A youtube videóknál nem mosódik el a kép néha,nem akad?
A facebook simán,gyorsan fut? -
atyuska
tag
Skype-t próbálta valaki? Nekem az előlapi és a hátlapi kameránál is olyan sötét a kép esti izzós szobafénynél, hogy a kép teljesen használhatatlan
-
Moretimer
aktív tag
Hello,
Az a gondom támadt a miro-val, hogy nem tudok semmilyen lejátszóprogival flac. formátumot lejátszani.
Frissítettem, több lejátszót próbáltam de semmi eredmény.
Van valakinek ötlete mi lehet a gond? -
G.Peter
aktív tag
-
G3R!94
aktív tag
válasz
walter70 #323 üzenetére
PCC helyett próbáld meg Sony Update Service-el. Használhatóbb program, ugyanúgy magyar leírás segít végig a frissítésen.
A headset pedig azért nem megy, mert az összes 2012-es Sony átállt másik szabványra a jack aljzat terén.
Ez annyit tesz hogy az eddigi Sony fülesekkel nem fog menni, viszont iPhone és még pár gyártó fülesével viszont igen. Ez a változás nem érinti a sima fülhallgatókat, csak a headset-eket. -
zolkai
csendes tag
-
zolkai
csendes tag
Eléggé rendben van a kicsike, igaz, hogy ez az első androidos telefonom, de korábban már volt alkalmam egy tabletet nyúzni.
Szóval nyomogatom, megvan benne minden amire szükségem lehet. Egyelőre nem akad, nem fagy, semmi baja nincs. A youtube videók hibátlanul mennek, saját videók szintén.
Amire nem sikerült egyelőre rájönnöm, hogy hogyan tudám root-olni...
a z4root nem megy, a oneclickroot szintén nem megy... szóval, ha van esetleg valakinek ötlete, hogyan merre tovább, akkor azt szívesen venném!
üdv -
walter70
tag
Sziasztok!
Hétfőn jött mg az első okostelóm,egy miro.Az első problémám az volt vele,hogy egy gyári sony headsettet nem ismert fel,holott a családban lévő experia mini kapásból.Gondoltam kell rá egy frissítés,rákötöttem a gépre a companion kapásból felismerte,de:addig jutott el,hogy "frissítés",ekkor kikapcsolta a telefont a számítógépet pedig úgy lefagyasztotta,hogy áramtalanítani kellett.Ezt eljátszottam háromszor,mindent a leírás szerint csinálva,aztán feladtam.Ma visszavittem a Vodafonhoz,kicserélték,próbálom az újat,ugyanaz.
Abban kérek tőletek segítséget,hogy én bénázok,vagy esetleg ez egy széria hiba lehet.
Előre is köszönöm. -
SityiSXT
őstag
MX Playerrel kipróbáltam a HD videólejátszást: viszi, de a kép szaggat.
-
fanni22
csendes tag
Sziasztok!
Miro vásárlás előtt állok a Vodánál
Főleg azokhoz szólnának a kérdéseim akik már próbálták a telót vagy van nekik.
Milyen rajta a zenelejátszó? Olvastam valahol hogy miután vége a számnak még recseg egy ideig..
És ami még érdekelne az a kamera, vállalható?
Köszönöm ha válaszoltok ! -
SityiSXT
őstag
válasz
Bad Pritt #315 üzenetére
A felbontas ugye adott, ahhoz kepest szerintem nem gaz. A tapicskolasnak elojovo pici reszecskeket is latni.
@pinnacle: Google Hangout videohivast teszteltem vele, azzal semmi gond nem volt. Meg is lepodtem, hogy bekapcsolt video mellett sem erezni, hogy sok volna neki.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Miron, a Voip (Viber, FreeVoipDeal) gond nélkül működik?
-
SityiSXT
őstag
válasz
Bad Pritt #303 üzenetére
2 napja vagyok miro tulaj, ezalatt ezeket a jatekokat neztem meg gyorsan, hogy futnak:
- Anomaly Warzone Earth HD: szepen fut
- Crystal Defenders: szepen fut
- Deadly Dungeons: szepen fut
- Deer Hunter 3D: szepen fut
- Edge: szepen fut
- Great Little Wargame: szepen fut
- GTA 3 10th Anniversary: low detailen es kikapcsolt arnyekok mellett szaggat egy kicsit, de szerintem a meg jatszhato szintet meguti
- Osmos HD: kicsit szaggat (gondolom a CPU keves neki kisse a reszecskefizika miatt)
- Reckless Racing: szepen fut
- Tetris (EA-fele): szepen fut
- World of Goo: szepen fut -
Bad Pritt
félisten
Én mikor megnyomkodtam, nem láttam lehetőséget, hogy be lehessen állítani másképp és ebben a Sony munkatárs is megerősített.
Viszont itt ez a videó: [link]
Marketről leszedhető Illumination Bar appok elméletileg jók ehhez is, habár az U, P, S trióhoz készültek eredetileg. Ezzel be lehet állítgatni, hogy milyen esetben villogjon/világítson. -
G3R!94
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősöm (nő nemű) Miro tulaj lett, egyből beleszeretett, ahogy azt illik, de a kis világító csík világítása csak akkor megy amikor feloldja a billentyűzárat. Ez normális, vagy van valami beállítási lehetőség?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
nightshadow #305 üzenetére
Egyáltalán nem rossz szerintem a teljesítménye a videó alapján.
-
sgs123456
tag
válasz
birotunde #302 üzenetére
Valószínűleg elállítódott az sms beállítása. Próbáld meg beállítani, vagy ha nem sikerül, akkor egy gyári visszaállítás megoldhatja a problémát.
HáGé
Szerintem a 2d játékok mind mennek. 3d nem valószínű, maximum régebbiek. Asphalt 5 talán. Az vígan ment a régi defy-men. -
Bad Pritt
félisten
Játékok tekintetében nagyjából mi limit?
Angry Birds meg egy ilyen Doodle Jump szerűség volt a kiállított gépen, amit nyomogattam, azok mentek természetesen. -
birotunde
csendes tag
Nem tudok egyáltalán üzenetet küldeni a telefonnal, mi lehet az oka? (Nyilván van pénz a telefonon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Opel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Projektor topic
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest