- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
napata12
csendes tag
Mint írtam én ma nyomogattam a Mirot, aminek gyengébb felbontása de gyengébb procija is van.
Wifiről kapott netet, és nem volt semmi gond böngészésnél. Külföldi tesztekben a performance résznél mindkettőt egyformán lehúzzák.
Hamarosan jön a T-hez, akkor a T-pontokban úgyis ki lehet próbálni majd, illetve majd csak vesz már valaki... -
napata12
csendes tag
Én is a Miro és az Xpeira J között vacillálok. A "J" topic azért halott, mert a mobilarena.hu még nem tesztelte, pedig az szokott lenni az új topicnyitó, arra várunk. Érdekes, hogy az XXL GSM-nél már kapható, tőlük szokták kapni a készülékeket tesztelni. Én ma próbálgattam egy Mirot a Media Markt-ban, tetszett, de nagyon jó áron nyitott az Xperia J, és nem tudom hogy nem lenne-e jobb a 4". (Tulajdonképpen 1cm-rel hosszabb a mérete a Mirohoz képest.) Az Xperia J aksija (1750mAh) gondolom hasonlóan teljesítene mint a Miroé (1500mAh), de ez csak felvetés addig, amíg meg nem erősítik a tesztelők és a felhasználók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Fedezd fel az erőt és stabilitást, ami forradalmasítja a PC világát!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest