- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Permet Elek
senior tag
Megirtam. Csinálj egy értelmes videót. Ahol tényleg látjuk, hogy nem érzékel a kijelző. Mert így ez a videó elég kettős érzést vált ki.
Bemész a kisegítő lehetőségekbe. Átállítod az Érintés és tartási késleltetést rövidre. Majd csinálsz egy videót, ahol azt ujjbegyed húzod a telefon kijelzőjén, nem bökdösöd mint egy felpörgött kisgyerek a csiga szemét.
mert nem életképes helyzet. Normális esetben nem így érinted a kijelzőt. Majd körbehúzod az újjad a kijelző peremén körbe, mintha egy keretet rajzolnál. Utána a kereten belül. + csinálsz egy főoldal menü görgetést. ap megnyitást. De ne a két ikon közé bökj. Aztán ha rosz, mi is rábólintunk, hogy tényleg az.
Az én L-em se érzékeli a körmömet.
-
zolmesz
aktív tag
Ha nem is pont ilyen hiba miatt, de (részben) a kijelző érzékenysége/érzéketlensége miatt mi már beadtuk a szervizbe a telefon a T-Mobile-ban, most várjuk az eredményt, hogy mit mondanak. A párom telefonja, előtte egy Arc-a volt (mondjuk még most is egy arca van, de minek is több
), ahhoz tudott viszonyítani. Ahhoz képest az L videó felvétele, meg a kijelző érzékenysége elég gagyi, pedig az Arc ugye már mai darab, csak lassú. Tudom, a többségnek minden rendben van vele, de akkor is úgy néz ki, hogy elég sok selejtes darab keletkezett ebből a típusból.
Szóval ha tényleg ilyen rosszul reagál a kijelző, nyugodtan vissza lehet vinni és reklamálni.@Permet Elek:
mint ahogy fentebb írtam, nálunk is szarakodik a kijelző, és igen, pont ahogy írtad, néha lapozgatás közben lapozás helyett elindítja az ujjamhoz legközelebb lévő programot, néha meg alig érzékeli a ujjamat. És nem, nincsenek bőrkeményedések az ujjamon, se nem a körmömmel használom a kijelzőt. Ez nem trollkodás, kifogtunk egy hibás szériát, van ilyen. -
Yodaaa1
tag
Szia! Tobbek kozt ez is kozrejatszott amiert megvaltam az L-tol. Rengeteg gyermekbetegseggel rendelkezik, amiknek csak egy reszet fogjak frissitessel megoldani. Persze ha lesz ra mostanaban egyaltalan. Mind ismerjuk a Sony supportjat:-(
PERMET ELEKem sok korme van a sracnak. Ott legfeljebb egy kis borkemenyedes lehet. Mas telok erzekelik a kormot, borkemenyedest, szort, koromlakkos kormot, stb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest