- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidzsimon
őstag
-
mcsm88
senior tag
válasz
Macsjoz #4857 üzenetére
Akkor tudod használni ha rootolt a mobilod.
Letöltöd az xposed framevorkot
dl.xposed.info/modules/de.robv.android.xposed.installer_v21_77db90.apk
Installálod. Ha megvan lesz egy xposed telepítő nevű alkalmazásod.
Ezt indítsd el, menj a keretrendszer menüpontba, ott frissítés/telepítés
Utána menj be a letöltés menübe, itt keresd meg a Gravity Boxot, és az Xperia Flip Settinget.
Mindkettőt töltsd le, telepítsd, de NE INDÍTSD EL, hanem a modulok menüben pipáld ki a melettük lévő rublikát.
Menj a keretrendszer menübe, ott újraindítás.
Ha újraindult a telefon, akkor menj a Gravityboxba, ott állapotsáv módosítás, gyorsbeállítás menedzsment.
Ott az első három menüben a kapcsolókat, azok sorrendjét, és az egy sorban lévő kapcsolók számát állítod
Gyorslehúzást állítsd jobbra vagy balra, ettől függően kell a statusbar szélén lehúzni, hogy a bővített kapcsolók előjójjenek.Egyébként ez a gravitybox sok minden màsra is jó, de ezt majd úgyis meglátod, ha beletúrsz.
-
-
Endr00
aktív tag
válasz
Macsjoz #1794 üzenetére
A köröm IS hozzáért, de ennyit tudnia kell kezelni. Minden más telefon érzékeli az érintést, ha kicsit belelóg a köröm. Sőt, van egy regebbi xperia Ray is a közelemben, azt is kipróbáltam, és tökéletesen működik, mivel én így szoktam használni sok esetben.
Ja és nem csak én tapasztaltam, hanem, akinek csak odaadtam, hogy kicsit használja
-
Laci7909_aff
tag
válasz
Macsjoz #1673 üzenetére
3 nap után csak szervízhez tudják küldeni az üzletből. Vagy beviszed te a szervízhez, úgy valamivel gyorsabb - ugyanis, ha az üzlet intézi a szervízt az odaszállítás és visszaszállítás plusz idő.
Hány pixel hibás a kijelzőjén ? Előtte érdeklődj a Sony ügyfélszolgálatán, hogy annyival van-e esély a cserére. Ha nincs, akkor be se add, mert csak ülnek rajta, aztán visszaadják ugyanúgy, te meg 2 hétig készülék nélkül leszel.
Nekem még az Optimus 2x-emen volt 2 pixelhiba, de mivel a kijelző szélén volt 3 napon belül sem cserélték. Megvan határozva minden gyártónál, hogy mennyi pixelhiba kell minimum a cseréhez.
Hivatalos szervíz, vagy a gyártó ügyfélszolgálata tud pontos választ adni ezügyben. -
ataman
aktív tag
Nekem egy ilyen bőrtokom van, annyira azért nem gagyi, viszont pont takarásban van az értesítő led, ha össze van zárva...
-
atee
őstag
Fekete tokkal jó lehet, de amúgy a fehér alap állapotban elég csajos.
Az asszonynak lila vékony kemény tokban van most és nagyon ütősen néz ki. Ebayről lett rendelve 1.47$ viccnoname, de teljesen patent. Rendeltünk egy Nillkint is pirosban fóliával együtt az azért már 7.60$ volt.
Persze free posta mindkettő.
Meglátjuk majd eldönti melyik tetszik jobban. -
hunluigi
senior tag
Hihetetlen, hogy egy boltban még mindig ezzel jönnek...
Használd nyugodtan. A formázás a mai akkuknál már rég nem kell. Rajta hagyhatod ugyan de értelme nincs. Az akku elektronikája úgy is lelövi a töltést. A teljes kapacitás meg inkább olyan 10 töltés után áll be a névlegesre.
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest