- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
válasz
matthews #6087 üzenetére
ÚÚÚÚ, b@szod, sajnálom, hogy ez történt. Remélem asszony kiengesztel párszor a történtekért.
Egyébként ha nem akarsz megint ION-t, akkor én is a P-t ajánlom, az is fém.(#6084) mentic18 Sikerült újrahúzni a telefont? Ha a töltést veszi, akkor nincs baj.
MÁS:
Nálatok is eltűnik egy idő után a zárt képernyőről a "A feloldáshoz csúsztasson felfelé vagy lefelé" szöveg?
Nálam indítás után egy darabig még látható, aztán eltűnik. Nem tudom mikor, mennyi idő vagy feloldás után, de egyszer csak nincs már ott. -
mentic18
aktív tag
válasz
matthews #6090 üzenetére
Ott van erre az Xperia P. Viszont egy baj lehet majd vele. Most 4.1.2-es rendszer fut rajta, de nem biztos (kb 70%) hogy nem kapja meg a 4.3-as frissitést. De még itt az ION is
A HTC jó, de neked drága lenne akkor és még támogatásba se valami király (nem mintha a Sony az lenne).
Ilyen álom telefon szerintem nem létezik. :/ -
1stVikman
senior tag
válasz
matthews #5891 üzenetére
Próbáld meg, hogy csak GSM-re állítod a hálózatot. Beállítások/továbbiak/ mobilhálózatok/ hálózati üzemmód-> csak GSM.
Igaz így csak 2G-s lesz a mobilinternet, cserébe elvileg stabilabb a hálózat, és tovább bírja az akksi.
Húgom Sola-ja csinálta ugyanezt, hogy full térerőt mutatott, de nem lehetett hívni. Bár nála azóta már csináltunk egy komplett FW újratelepítést, gyári beállítások visszaállításával, és sim kártya is cserélve lett.De ezek előtt is normálisan működött csak gsm-en.
-
Keraa
aktív tag
válasz
matthews #5538 üzenetére
(#5538) matthews
A telefon sokkal jobb lett! Simább, gyorsabb görgetés egy leheletnyivel jobban bírja (ritkán bekapcsolt adatforgalommal) a kamera is jobban indul. A full HD felvételt este diszkóban ha van strogoscop akkor ajánlatos, egyébként teljesen sz@r. (18 fps) hirtelen mozgásra akad. (este meg próbálok valami másik camera app-ot) de 1280x720 -ban tökéletes. Már a telefon felajánlotta a 6.2.B.0.211 számú frissítés,
Rádugtam a számítógépre és aztán katt a frissítésre és a Pc Companion elszórakozott vele, majd újra indítva megmaradt mindenem programom stb. -
Keneseij
tag
válasz
matthews #4723 üzenetére
Ha vársz ezzel vasárnapig akkor megpróbálom hogyan lehet lakótársam SGS3-ról átmásolni hátha sikerül.
Macsek18
Jó telefon az ion, a KATEGÓRIÁJÁBAN, ha bejön a formája. Az anyagminősége számomra példás, igaz nem túl könnyű, és szét sem lehet szedni(akksi). Hát a szoftver támogatásról egyenlőre nem tudunk semmit, apróbb rendszerfrissítések jöttek már rá, JB be lett ígérve március végére... A bootloadert ha jól tudom ki lehet nyitni viszonylag könnyen, arról van segítség a Sony honlapján is, a többiről nem tudok nyilatkozni.
-
Somy_
tag
válasz
matthews #3911 üzenetére
Szia!
Lehet, hogy későn írok, de a fotók és a filmek minősége nagyon jó! Ezt fotósként mondom.
Nekem elsődleges kritérium volt az új telefon választásomnál, hogy milyen képeket csinál. Végignéztem elég sok telefon teszt képeit és azalapján döntöttem e mellett. És nagyon nem bántam meg! Ha van elég fénye a kamerának, akkor nagyon jól működik. Kellemes színvilágú, egész jó színhűségű képeket csinál ilyenkor. A makró fókusza kicsit trükkös, de hamar szokható. Fényszegény környezetben jellemző a zajosodás, ott nem éri el a 10 évvel ezelőtti dslr-ek szintjét, de egy telótól az is nagy szó, amit tud! Amúgy elég sok beállítási lehetőséged van.Igaz, hogy nem teljes méretben tudom megmutatni a képeket, de itt van három kép, amit a telefonnal csináltam nemrégen: 1. 2. 3..
-
ZolkoW
őstag
válasz
matthews #3926 üzenetére
tudtommal lesz hivatalos, be is tenné, ha nem... nem az újdonságok miatt érdekel, hanem azt remélem, hogy pár apró hibajavítás lesz.
pl. állítólag ICS baj, hogy a csengőhang néha elkeveredik... nálam egyszer volt, hogy feleségem hívott 3x, elég gyorsan egymás után, mert kavargott valahol, és egyeztettünk.. negyedszerre nem a hozzárendelt csengőhang szólalt meg, hanem az alap, pedig nem csináltam semmit a telóval, csak felvettem, beszéltünk, leraktam.másik, amit írtam már: néha felébred a kamera gombra, néha nem (be van állítva, hogy fényképező elinduljon).
ja, meg SMS néha kétszer megjön nekem is, bár nem általános.ezekről nem tudom, mennyire rendszer, és mennyire telefon, ezeknél nagyobb "bajt" még azt hiszem, nem találtam.
-
hanno22
csendes tag
válasz
matthews #3920 üzenetére
Én a nextel-től vettem januàrban. Ugyan így 2 év gyári garanciával. Úgy tudom ha esetleg probléma lesz vele akkor pl szegeden is leadhatod a Sony Centerben (Kölcsey u.) és ők intézik a többit. A bolt nálam nagyon korrekt volt, először egy HTC One S-t vettem volna, de amit küldtek kijelző hibás volt - szó nélkül kicserélték, de mivel addigra az Ion is annyiba került ezt kértem inkább. Nem bántam meg
-
boletus
aktív tag
válasz
matthews #3911 üzenetére
Páran a B-teltől vásároltuk az Ion-t,én pl.tavaly júliusban,amikor még nem volt hivatalosan,így gyári garancia sem. Ma már 100k 24 hó gyári garival,amelyet a hivatalos Sony szervizekben érvényesíthetsz bárhol az országban,ahol van ilyen. Ha most vennék ION-t,(ezt a csodálatos telefont)onnét rendelnék. Szombathelyre PickPack pontra küldte a B-tel. 500.-, és két nap.
-
darvinya
titán
válasz
matthews #3911 üzenetére
Szia
Fém hátlapos telok a HTC nagyrésze, de drágák.
Alumínium borítású a Xperia P-is, de gyengébb vassal. (ez viszont relatív én nem éreztem annak)
1. Még nem vettem ott semmit.
2. GB butább mint az ICS és ezért sok kiegészítő kell rá, nem kezeli a kétmagos rendszert.
3. Eddig 1-ről írtak.
4. passz, mint mindegyiknek van, de ki hogyan tud hibával együtt élni.
5. Bp-i vagyok
6. Mint egy mobiltól elvárható
7. Semennyire, mert nem ott van az antenna.(ez nem mondható el a HTC-re)
8. Felesleges vagdosni, amikor már microSIM van a szolgáltatónál.(csak utána kell nézni mikor ingyenes)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest