Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok
Én is befizettem, Yettelnél. Kártyafüggetlen, bármilyen kártyát bevesz. Szerintem atombomba a készülék. Viszont a fejhallgató elmaradt, elkeveredett valahol...
most megy az anyázás, na de kinek az anyját szidjam?
-
donnie.d
aktív tag
Hát úgy látom a Sony már nem lesz olyan, mint régen. Kár érte.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
FireKeeper #89 üzenetére
Azért erre kíváncsi lennék, hogy hogyan. Visszavesz a teljesítményből már szoftveresen?
-
Crow
tag
És ez vajon most is így működik még? Z5 kiadása óta azért eltelt már jópár év...
Frissebb tapasztalatok, valaki?
Telefon/tablet vonalon nem igazán követtem ezt a témát, de azt tudom, hogy business laptop gyártók pl. szoktak variálni a nemzetközi jótállási feltételekkel, akár egyik évről a másikra is. Csak ezért kérdezem -
Crow
tag
Xperiákra milyen jótállást adnak mostanság? Csak az adott országban érvényesítvető, vagy EU-s, esetleg világ- ? Azaz ha hivatalos forrásból veszek egy készüléket pl. Németországban, itthon is tudom majd gariztatni szükség esetén?
-
FireKeeper
nagyúr
most olvasom redditen hogy jött egy update nemrég, ami többeknél javított a telefon termikus problémáin, szóval talán nincs minden veszve.
viszont úgy nézem a 10 IV eléggé le van szarva minden szempontból
-
bajormisi
csendes tag
Pár nap használat után ezt azért megcáfolom. Igenis melegszik. Sokkal jobban mint bármelyik iPhone. Gyári tok használata során is zavaró. Mondom ezt úgy , hogy Sam S22u, és Ip13 Pro max mellett használom. Arról nem is beszélve, hogy melegedés során bántóan visszavesz a teljesítményböl. Erősen kétséges ,hogy nem fogom megtartani. Mert fényképező videó funkció így teljessen értelmetlen. Mindez 550e , hát eléggé csalódtam eddig.
-
eventus
veterán
Mai naptól boldog tulajdonos vagyok, pöpec kis dög. Alig melegszik, nem jobban mint a szifon.
-
embe
nagyúr
válasz
FireKeeper #49 üzenetére
"az eladásra kínált Samsung telefonokkal Mississippiit lehet rekeszteni, Sony telefon legfeljebb, ha kettő akad"
Lehet amiatt mert a Samsungból annyit adtak el, hogy Mississipit lehetne vele rekeszteni, Sonyból meg jó ha kettőt?Komolyra fordítva: Nyilván abból a termékből amiből többet, jelentősen többet adtak el újonnan, abból a használt piacon is több lesz.
Amiből meg szinte mérhetetlen az eladás, abból a használt piacon sem lesz.
És ez nem azt tükrözi, hogy azért nincs a használt piacon mert annyira jó - hanem csak azt hogy nem adtak el belőle komoly mennyiséget. -
bajormisi
csendes tag
Friss információk!
Most jött meg a Yettel előfizetéses rendelésem. Örömmel tudatom kártyafüggetlen a készülék. Amint az várható is volt. -
Noukoum
veterán
Végre egy gyártó aki nem csomagol kábelt a telefonhoz.
-
Shyciii
veterán
Nekem is tetszik ez a szögletes forma, igaz az ennyire nyúlánk nem, mert olvasásra pont borzalmas. Pont ezen szögletes forma miatt vettem most egy Samsung Note 10-est. Ez ráadásul kicsi, így jobban kézre áll, és ülve a zsebemet sem nyomja, úgyhogy a Oneplus 7T Pro-m bármennyire is szerettem, mennie kell
-
leslien
nagyúr
függetlenül árulják ... de tegyük fel hogy függő,akkor azonnal kell függetleníteni mivel kártyás csomagban lett vásárolva...
Sony Xperia 1 IV 484k kártyás csomagban a Yettel- nél...
Rendeld meg a készüléket 2022. július 15. és 2023. július 31. között és egy Sony WH1000XM4 vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató jár mellé ajándékba. A promóció részleteit itt találod. direkt link !!!! itt
-
leslien
nagyúr
sajnálom ,h melegedősre sikerült... amúgy meg [piszok gyors] jól kezelhető, képek is végre rendben vannak.. jól kezeli a hdr -t is esti képeken még reszelni kell..4k60fps-re kéne rágyurni ,h ne ugráljon..
Yettelnel vmivel olcsóbb kártyás csomagban...
-
bostone
addikt
Nekem a hátlapi olvasóval sem volt gondom, amíg azt favorizálták, ebből a szempontból mindenevő vagyok. Az LG hozott be egy érdekes megoldást, nem voltak oldalsó gombok, minden a hátlapra került. Nekem az is tetszett. Sőt, néhány funkciót a Huawei rápakolt az olvasóra.
A samsung az S10-en egészen a készülék tetejére tette a normál bekapcsoló gombot. Az elég gáz volt, amíg a duplakoppos feloldást be nem vezették.Ez a Sony tartalmilag és formailag annyira a kedvemre való lenne minden szempontból, ha úgy működne, ahogy illik. Annyira sajnálom látni, ami történik. Egy gyönyörű versenyló végnapjai egy elhagyott karámban.
-
-
kbyte1024
veterán
Délután drága. Melegszik mint állat a beüzemelésnél??? Erről ennyit....
-
tomboy0013
veterán
A melegedés már önmagában megöli ezt a telefont, 550-ért meg egyenesen vicc, bár csak hozza a szokásos formáját a Sony
Nekem ez a szögletes hosszúkás kijelző alsó felső kávákkal hosszítva az amúgy is hosszú telót nagyon nem bejövős. Inkább egy apró lyuk legyen kerekített sarkokkal és vékony kávákkal. Bár jelenleg lyuk sincs a telómon(Poco F2 Pro), így az igazi.
Egy jó Google Camera port erre is ráfér majd úgy látom, bár ember legyen a talpán aki képes lesz a melegedés mellett egy jó config-ot csinálni hozzá -
FireKeeper
nagyúr
méret, forma jó, de tok nélkül kicsit csúszós a hátlap, és gyűjti az ujjlenyomatokat is, annak ellenére hogy most műanyag, nem üveg. viszont nekem nincs problémám az ujjlenyomat olvasóval, gyors, pontos, könnyen megtalálom, és nekem nem jött elő hogy zsebben aktiválódik magától.
akku nagyon jó, de a töltés lassú itt is, és ugyanúgy még csak kábel sincs a dobozban mint a nagytesónál (vicces, a wireless füles mellé bezzeg volt).
sebesség terén nincs összehasonlítási alapom, 4 éves Mi A2 lite-ról váltottam, ahhoz képest nyilván gyors. az tuti hogy a SD690->SD695 nem egyértelmű előrelépés, pl 4k video rögzítést nem tud. ami feltűnt hogy tétlenségből feloldva a telefont, kicsit lagol az animáció, ezt leszámítva nem találkoztam teljesítmény problémával, igaz, én csak alap dolgokra használom (social media, net).
fotók nekem bejöttek, az exponálás nem vészesen lassú, engem anno a 10 III-tól az tántorított el nagyon, hogy láttam review-ban, milyen gusztustalanul sokáig tart néha mire megcsinál egy képet.
-
w.miki
veterán
válasz
FireKeeper #49 üzenetére
Milyen a 10 4? A mérete tetszik, de a 10 3 nem volt valami jó.
Gyenge kamera, mikrofon, döcögös rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szemrevaló, van pár profi trükkje, de borzasztó drága és nem lett hibátlan.
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest