- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eventus
veterán
Ma visszakaptam a telefonomat, megtörtént a fő és a zoom kamera csere. Láthatóan más a kamera pozíciója, pengék újra a képek
alig hallható a képstabilizátor. Elbeszélgettem volna azzal, aki elsőre pattintott. Sajnos rosszak a tapasztalatok a Cordonnal, kicsit sarokba kell szorítani őket. Japánosan mehet neki a szeppuku
-
eventus
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Igen, van baj. Elmúlt egy hónapban észleltem, képeken is.
Cordonba adtam le közvetlen. Egy hét után jött a mail, hogy minden oké normális hang. Hosszabb levelet kaptak, ellenőrzik újra. Kértem prezentálni másik ugyanilyen telefonon, illetve szerintük más márka telefonjai is ennyi adnak ki hangot. Nem hinném, hogy a Sony valamilyen oknál fogva inkább kattog
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
Jaa....
A stabilizátornak (és talán a teleszkópnak is) tényleg van hangja, ha erősen rázod.
Bekapcsoláskor kattog (és vinnyog) is rendesen, amikor az egész rendszer el kezd mozogni.Az már más kérdés, hogy ha nem igazán rázod, akkor nem kéne hallatszódnia.
Nyilván zavaró mértékű nálad, tehát van baj.
Ha Pest környékén laksz, esetleg vidd be a West End szaküzletbe, ha oda is jó a garid.
Hátha ott a srácok is látnak valamit a telefonodon... -
eventus
veterán
Elkészült a telefonom, nem találtak semmi hibát. Szerintük az optikai stabilizátornak van hangja, többi telefonnak is van. Többet meghallgattam, éppen hogy hallható valami, de az enyém szinte kattog ha mozdul a telefon. Esetleg más 1 IV tulaj mit tapasztal vagy 1 III? Fókusz is véleményük alapjàn rendben van. Köszi
-
eventus
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
#191otto14: olyat nem kapott mint más telefonom.
#192Dr. 444Hertz: kíváncsi leszek mi okozza. Továbbá érdekel, hogy miért olyan gyenge a térerőm kezdettől fogva.
-
eventus
veterán
Talán a valós szenzor méretek: [link]
Ilyen főszenzor oneplus 8 proban volt, 48 mpx mellett. Ha igaz a nagyobb pixel méret akkor az jobb lenne binning nélkül. -
eventus
veterán
Végső 1V desing? [link]
-
eventus
veterán
Nagyobb kamera szofi frissítés várható? [link] [link]
-
eventus
veterán
1 V: itt a Tof, hol a Tof játék [link] Nem vagyok benne biztos, hogy sok haszna van, sötétben többször pontatlan közelre is. i13 lidar jobban működött.
-
eventus
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Igen, szó volt ultra verzióról is. De akár johet egy pro-ii. Utóbbit venném meg, mert ha marad a főkamera 12, jelen szenzorral akkor az semmi fejlődés. Mostani pro a sötétebb kijelző miatt nem vettem.
-
eventus
veterán
Új kép az utódról [link]
Ház is módosult kicsit, azt írja vastagodott, nyilván a kamera miatt. Ezen visszaköszön a rgb szenzor is, remélem semmit nem spórolnak le. Elvileg megbízható szivárogtató forrásból jött a kép. -
eventus
veterán
Jött egy 354 mb frissítés, 64.1.A.0.869. 860 volt fent, így ez csak hibajavítás lesz, de nem kicsi.
-
eventus
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Már vevőm is van a IV-re
-
eventus
veterán
Elvileg valós képek az V-ről [link]
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Azt írja a cikk (japánul), hogy nem valószínű, hogy az MWC-n ott lesznek, így valószínűleg egy saját szervezésű rendezvényen mutathatják be február 28-án.
-
eventus
veterán
1 V specifikációk: [link]Fő kamera érdekes: 12MP 1/1.28" 24mm f1.7-4.0 - valós 12 mpx nagy pixel mérettel vagy összevon 50 mpx? Ha lesz pro ii, akkor megértem, hogy nem kapott 1" szenzort. Változtatható rekesz klassz. 70 mm induló telének örülök, 85-nél már elég rossz volt, 125 vicc. kijelző remélem tényleg az lesz. Aztán várjuk a hivatalost

-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
A Pro-I esetén adott a nagyobb felbontás, csak ugye a lencse-szenzor távolság/méretarány miatt a pixeleknek csak egy része lett kihasználva.
Remélem, itt az 1 V esetén ilyesmi nem lesz
(Mondjuk a Pro-I egy techdemó, az 1-es széria viszont annyira azért nem, úgyhogy kizártnak tartom, hogy ilyesmi megtörténik
)Én annak örülnék, ha az új szenzor több fényt tudna befogni, vagyis a nagyobb pixeleket preferálnám, mint a mennyiséget.
Szeretem a Sony-féle fotókat, de azért el tudnék viselni kevésbé kontraszos színvilágot. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Mondjuk igaz, de azért egy jobb, nagyobb, fejlettebb szenzorból bízzunk benne, hogy a Sony is tud egy megfelelő szoftvert írni..Pl a pro i eléggé jóféle képeket lő a fő szenzorral, bár oda is jobb lett volna egy picit nagyobb felbontás.
-
eventus
veterán
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Remélem adaptív hz kijelző is lesz, fix 120 ciki lenne + elvárt szintű kamera és veszem is meg
droidtól továbbra is falramászom, de sony tulajdonságokkal élhető. -
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Nem feltétlenül, de reméljük, hogy egy fejlettebb szettet kalunk
-
eventus
veterán
1V [link] Elég valósnak tűnik, főkamera is látszik nagyobb.
-
eventus
veterán
Érdekes pletyka: maradja 12 mpx a főkamera? Elvileg némi szavazás alapján nem is szeretnének 20 mpx feletti szenzort a szabazók. Egy natív nagy pixel méret, 18-19-20 mpx elég lenne, semmi összevonás. 12 mpx kevés szerintem a részletességhez, főleg a mai kijelzők mellett. De ha marad 12, akkor most új szenzort kérünk
[link]Hivás gondok azóta sem jöttek elő.
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Nálam is stabil az 1iii, de például egy szerviz után (antenna hiba), miután biztonsági mentésből laktam újra, az alkalmazások annyira hülyén viselkedtek az engedélyek miatt, hogy inkább 0-ról telepítettem az összeset.
Ezért gondoltam, hogy esetleg itt érdemes keresgélni. -
eventus
veterán
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Ezért volt érdekes, de előfordulhat. Nem a droid miatt váltottam
-
eventus
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Úgy tűnik megoldódott, 2 napja nincs hiba. Elég bosszantó, még telefonálni is képes akadni a rendszer.
-
eventus
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
-
eventus
veterán
Telefon alkalmazás váratlanul leállt... Sokszor
hogy ezt mi okozza, mert az elmúlt két hétben csinálja, új frissítés nem volt. Mindkét SIM esetén előfordul. -
eventus
veterán
[link]
Folyamatosan frissülő custom kernel. Esetleg próbálta valaki?Ráment nagyon a CPU korlátra, ne melegedjen, bár az ment gyárilag is.Egyéb tulajdonságok érdekesek lehetnek benne? -
bajormisi
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis információra lenne szükségem.
Hogy áll az 1/ív a melegedéssel? Nyáron 14 napon belül visszaadtam mert nagyon gáz volt. Történt azóta valami érdemleges előrelépés? Mert a teló amúgy nem lenne rossz.
Sokat a videózom 4K ban. Játék az nincsen.
Köszönöm. -
rizso
veterán
Kezd alakulni, egyre jobban tetszik, bár eddig leginkább csak a kamerát tesztelgettem, SIM kártyát még nem is látott. Apropó SIM, dual simként vettem, de nem olvastam utána, hogy 1 fizikai+1 esim lehet csak. Yettel esim tapasztalat valakinek? Ha megtartom, privát számom esim lenne, céges meg menne bele kártyaként.
-
rizso
veterán
Akkor hát lássuk, meg tud-e győzni, hogy lecseréljem az S21 Ultrát
Kap pár napot, hátha tud valamit mutatni, ami miatt megéri a kisebb vagyon ráfizetést. Ha nem, repül apróra
Egy dolog már első fogásra bejött: matt oldalkeret. Kíváncsi leszek mikor hagyja abba a frissítések telepítését, kb a negyediket telepíti bekapcsolás óta (64.0.A.8.25).
-
eventus
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Neeeem vagyok annyira...
-
eventus
veterán
Android 13 megjött rá
-
habolcs
csendes tag
Van aki használja vagy használta a telefont? Mik a tapasztalatok?
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok
Segítsetek légyszi!
A második sim kártyát csak nem bírom beletenni a telefonba.
Hova kell azt tenni?
-
natë
nagyúr
Sziasztok, agyalok egy ilyen készüléken...a melegedés teljesen megszűnt akkor? Nem játszom, csak fotóznék vele.
-
PeteePeti
őstag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
-
PeteePeti
őstag
Üdv!
A navigációs billentyűk felszerelésére van lehetőség?
Úgy értem, hogy a vissza legyen jobbra az alkalmazásváltó gomb pedig balra!
-
MathiusHU
csendes újonc
Frissítés óta teljesen jó a telefon melegedés szempontjából. Nekem kb 30 perc folyamatos játék után (wot, apex stb) korlátozott. Utána viszont 2 perc alatt visszahűlt addig, hogy megint minden rendben volt. Kamerázás közben, sem melegszik annyira.
-
eventus
veterán
Talán a napokban érkezett frissítés, de kihűlt a telefon :) Érdemes lenne egy frissítés a tesztben.
-
MathiusHU
csendes újonc
Visszajött a telefon a javításból, elvileg alaplapot cseréltek...
Térerő, és net szempontjából oké, viszont még mindig nagyon halkan hallanak a túloldalon, teljesen mindegy hogy rendes hívás vagy valamilyen netes.
Konkrétan nem hallanak közben. Viszont ha ki van hangosítva egész jó.
Más is tapasztalta ezt? -
eventus
veterán
Büszkén jelentjük be, hogy a #Xperia1IV-et a EISA Multimédia okostelefon 2022-2023, a profi fényképészet és videofelvétel aranycsillagos színvonalának felállításával! [link]
-
MathiusHU
csendes újonc
Sziasztok
Nekem kb 1 hetesen jött elő a probléma hogy nagyon halkan halottak a túloldalt és ha bementem házon belűlre, alig volt térerő, folyton elment a net. Visszavittem hogy csináljanak vele valamkit, mert ez így nem állapot. Ma megérdeklődtem a hivatalos szervíznél hogy mi újság, mit kell cserélni és azt a választ kaptam hogy alaplapot. Kiváncsi leszek rá, hogy megoldódnak-e a problémák. -
eventus
veterán
ca. 3 hete használom, nagy elégedettséggel. Néha melegszik, szifon is tudott. De minden egyedisége öröm ennek a telefonnak.
-
Elit3Zotya
addikt
Úgy néz ki, rengeteget javul a zoom kamera az új frissítéssel. [link]
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok
Megtalálom majd, tehát van, ez a lényeg.A mikrofon igen igen gyenge, azt mondják többen is.
Ha két csík a térerő, attól lehet ez k.... gyenge? Alig hallanak engem a partnerek -
tutuhawer
őstag
Szevasztok
SIM 1-et megtaláltam, na de hova tegyem a SIM 2-t?
AZ SD kártya foglalatba nem fér beleSegítsetek légyszi
köszönöm
-
eventus
veterán
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Igen a fényerő gyatra volt, most hibátlan. Színek is szebbek, élethű minden szifon után. Zoom: [link]
-
Elit3Zotya
addikt
-
eventus
veterán
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Szofi is sokat tud számítani, sokmindent javítottak a IV-ben. Szépen is szòlnak a hangszórók.
-
eventus
veterán
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Esti fotó [link]
-
-
eventus
veterán
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Első két adagban saját. Nem értem miért nem teljesben tölti fel. Első 24 mm házas az teljes, éjszakai is.
-
eventus
veterán
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Zoomkami. [kép]
-
Lackooo84
nagyúr
Ez a telefon egy vicc, úgy ahogy van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Battlefield 6
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
alig hallható a képstabilizátor. Elbeszélgettem volna azzal, aki elsőre pattintott. Sajnos rosszak a tapasztalatok a Cordonnal, kicsit sarokba kell szorítani őket. Japánosan mehet neki a szeppuku
holnap szerviz. Esetleg tapasztalt ilyet valaki? Minden működik, zoom lencsék is, talán a minőséget tudnám a fő kamerán említeni romlásként.