Új hozzászólás Aktív témák
-
deja vu
addikt
Mire ideér annyiba fog kerülni mint a nikon d7000, pentax k5, és azok 100x körbehugyozzák ezt. Olyan hatalmas bukta lesz ez amilyet még nem látott a föld.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Quasi_modo
nagyúr
-
bolondember
MODERÁTOR
-
domerator
veterán
Ez mekkora bukó lesz öcsém.... Ilyenkor elmennek otthonról a sonynál?
Nemcsak az ára miatt marhaság... plusz egy kütyü, amit cipelned kell... itt halott a dolog.
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
halkow
őstag
Ilyen áron nem hiszem hogy van jővöje ,emlékszem 10ével ezelöt mikor kijött a siemensekhez egy hasonló kiegészítő csak akkoriba még nem építeték be és ezzért jött.
Alcatel onetouch idol2s the king
-
nagyúr
Megy ez majd a Blackberry Z10-el? Az is képes androidos futtatása.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
joey04
titán
drága és értelmetlen.
-
mrlujoak
veterán
válasz Quasi_modo #33 üzenetére
Minek után ez egy mobiltelefon kiegészítő, így úgy vélem DE, mobilos fotózást segítő.
Tény, hogy nem a saját, eredetileg beépített "objektívet" használja, de pl segédfényt igen.
Ráadásul a kép komponálásához, a téma pontos beállításához, sőt, magának a képalkotó egységnek a beszabályozásához a telefonom kijelzőjét használja, azzal együttműködik...
Tehát a kép megalkotásakor a mobiltelefonnal együttműködik, és nem csak a kész képet küldi át...Ezen "kritériumok" alapján szerintem ez bőven kimeríti a mobilfotózást.
De nézzük csak. A Samsung a Zoomal tulajdonképpen ugyan ezt csinálta, egy alsós kompakt mechanikáját olvasztotta rá a mobil hátára. Amitől egy gnóm lett a telefon, de attól még ugyanúgy mobilfotós. Sajnos a képalkotás terén is csak mobilfotós maradt...
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Quasi_modo
nagyúr
-
ghost364
senior tag
Nem túl szép,de még mindig jobb mint egy samsung galaxy s4 zoom...
-
törölt tag
(#21) Paul119
"Egy Canon EOS 600D DSLR kb 3x korbe rohogi es meg olcsobb is "
De csak akkor, ha úgy döntenek, hogy az objektív ajándék lesz hozzá.
"Van egy olyan sanda gyanum hogy ezek a csodak ki vannak herelve ami valoszinuleg a kep alkotas minosegere mennek.."
Nézd meg, hogy miből van: nagyon jók a műszaki alapok, elég drága gépekbe kerülnek a fődarabjai.
"ennyiert mar inkabb a lumina 1020at vennem ez a sony megoldas igy kicsit nagyon kenyelmetlennek tunik "
Azért az objektívnál 14,5 mm vastag Nokia sem egy karcsúságverseny győztese... Meg aztán nem is ugyanaz a kettő, a Sonyban komoly objektív lesz, a Nokiában pedig WP8.
-
=Mentor=
őstag
Persze fizessünk még jó magas felárat egy ilyen kütyüért, szerintem totál bullshit
-
mrlujoak
veterán
válasz (An)Dante #25 üzenetére
"A hasonló árú, kompakt és alap objektíves tükörreflexes kamerák is rendelkeznek WLAN modullal manapság,"
őőő, és hol is állítottam ennek ellenkezőjét?!
Sőt, még androidos fotómasina is van, hasonló adatkommunikációs finomságokkal. Ettől még az egyszerűség mindig adott, ha csak a megszokott beállításokkal bíró mobilodhoz csatlakoztatsz.
A méret pedig - mint így is úgyis hordozni kényszerülő kiegészítő esetében - itt is mérvadó.
A vaku (Xenon vaku hiánya) igen, fájó. Reméljük a jobb lencserendszer, és érzékenyebb szenzor jobban ki tudja majd használni a telefon beépített LED villanóját.
(#27) Paul119:
Sajnos a sanda gyanúkkal, és az eleve kritizáló meglátásokkal, az egyből elzárkózó hozzáállással nem tudok mit kezdeni, így az érvelésem itt megállt. Saját döntés, nincs értelme.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Paul119
addikt
Van egy olyan sanda gyanum hogy ezek a csodak ki vannak herelve ami valoszinuleg a kep alkotas minosegere mennek..bar ne legyen igazam es erje meg a 400-600 dodot de ennyiert mar inkabb a lumina 1020at vennem ez a sony megoldas igy kicsit nagyon kenyelmetlennek tunik
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
(An)Dante
őstag
A hasonló árú, kompakt és alap objektíves tükörreflexes kamerák is rendelkeznek WLAN modullal manapság, vagyis az azonnali letöltés okostelefonról is adott. Viszont itt nem látok rendes xenon vakut és kényelmes fogást, vagy figyelem elvonása nélkül állítható mechanikus kezelőszervet...
Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...
-
mrlujoak
veterán
...előre bármit kijelenteni?! Bátor...
Egyébként meg nem a konkurens digitgépek letarolása a cél a kiegészítőnek, hanem a mobilfotózás újabb szintre emelése.
Láttuk már, lehet alkotni, a Nokia is megmutatta, bár készülékei elég butára sikerültek dizájn terén.
A Samsung megoldása meg egyenesen ronda (és emellett nem is kiemelkedő) lett.A Sony pedig megpróbálja a középutat. Saját mobilod tudod felvértezni egy komoly képalkotó egységgel.
Ami ráadásul a mobil cseréjével megtartható, azt nem kell cserélni. Mégis megtartva a megszokott beállításokat, azaz képeid azonnal tudod az új mobillal is a felhődbe tolni, videóid a youtube csatornádra.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Paul119
addikt
oke ez teny es valo hogy nagyobb/ de (nalam legalabb is) az a lenyeg hogy sony ide vagy oda tul draga , nyakamat ra hogy a canonnal jobb kepeket lovok de hat mindenkinek mas a fontosabb
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
mrlujoak
veterán
...csaképp az általad említett készülék:
1) nem ekkora (fizikai méret)
2) nem tudom használni android/ios modellekkel
3) nem tudom egyből úgy kezelni a képeket, mint azt a telefonon tenném.Természetes, hogy drága, hiszen Sony.
Emellett komoly cucc, és ami a fő erénye, a kompatibilitás.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
SkiDev
őstag
válasz #31733248 #19 üzenetére
+1 Már én is várom róla a tesztet. Remélem lesz, az árra lejjebb megy és szép fotókat csinál, mert jövőre jó lenne beruházni.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Paul119
addikt
40-60 dollaral tobbet nem er ..hol elnek ezek?
-
Tuninger
addikt
válasz hadrian77 #16 üzenetére
Ebből a kijelzős változat ugye az RX100 II ami kitűnő készülék, de 200k felett mozog. Így én is csak akkor látom értelmét, ha jelentősen olcsóbb tud lenni. És nagyon bízom benne hogy a Sony is így gondolja, mert 200 felett már nagyon komoly alternatívák vannak, már ami a képminőséget illeti.
-
elpatkorado
aktív tag
Jól néznek ki, csak kicsit drágák. De az jó hír, hogy akármilyen okostelefonnal lehetne őket használni.
-
Router
őstag
Kínlódnak ám a gyártók a fotózással de csak a Nokia tudott eddig kompakt és használható megoldást alkotni. Ennek a Samsung/Sony féle erölködésnek addig nem látom értelmét amíg méretben akkorák, hogy nyugodtan vihetsz magaddal kompakt gépet is.
www.reballing.hu/forum
-
Tuninger
addikt
válasz hadrian77 #10 üzenetére
Persze, hiszen a telefon csak a kijelző szerepét látja el. Még az exponáló gomb is az objektíven van. Meg valószínűleg a beállításokat is telefonról tudod változtatni, és WIFI-n keresztül kommunikál a két eszköz. Viszont azt nem hiszem hogy akinek 50 ezres telefonja van, az 120-170 ezerért fog hozzá egy ilyen kiegészítőt venni. Mert sajnos ami USA-ban 400-600USD az itthon 400-600 EUR lesz...
Azért ha belövik 130-ra a nagyobbikat, én tuti veszek egyet -
válasz hadrian77 #10 üzenetére
Elvileg igen, ha a feltételek adottak. Csak az a kérdés mennyire lesz zökkenőmentes.
(#12) haxiboy: ezt nem lehet így kijelenteni. Én nem, de van piaca.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
hadrian77
csendes tag
Egy olcsó ZTE vagy Alcatel alappal is ugyan olyan értékűen lesz használható mint egy Galaxy S4-el?
-
HawerKing
őstag
Rohadt draga cucc
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
hurrikan
addikt
A specifikációk alapján erre számítani lehetett.
Az RX100-as és 200-as alapjaira építkezik, amik bizony drága profi prémium kamerák.
Ez azoknak lesz jó akik nem akarnak külön profi digi gépeket venni.Meg azért várjunk még ezekkel az árakkal.
ezek találgatások. Semmi hivatalos infó nincs. Hiszen be sincs még jelentve a cucc.
Z Ultra-nál is mindenki 220ezerről pletyózott, közben 175-be fáj.[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Szatyor95
senior tag
Nem sok ez egy kicsit? Ennyiért már veszek egy jobb kompaktot... Tudom, hogy mindenki ezzel jön, és tudom, hogy azt külön kéne hordani, de ezt a kamerát se vághatod simán zsebre a kulcs/telefon mellé.
Nyugodj békében Integra!
-
BlackSoft
addikt
Hülyeség tetőpontja
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Johnny194
aktív tag
zseniális ötlet, csak senki nem fogja venni, főleg ilyen áron
Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
GALARDO
addikt
A valószínűleg az IFA 2013 nemzetközi szakkiállítás során bejelentésre kerülő Sony QX10 és QX100 ára nettó 400 és 600 dollár között alakulhat.
Na ne vicceljünk már.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
válasz bolondember #1 üzenetére
Na igen. Gondoltam ez remek cucc lesz, ha elégedetlen lennék a kamerával a telefonomon(amúgy nem vagyok az), de minden más rendben van vele akkor minek vegyek újat ha lesz ilyen kiegészítő. Tetszett is maga a holmi, de basszus a telefonom került ennyibe újonnan mint a nagyobb...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
bolondember
MODERÁTOR
gondoltam, hogy drága lesz - na de ennyire?!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple USB C, Lightning kábelek - Új
- Google Pixel 8 Pro Nillkin Camshield Pro zöld tok
- Google Pixel 8 Pro átlátszó szilikon tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest