- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
Nem hallgattam mindet, amit felsoroltál, de valóban ez a jelenlegi legjobb hangú ANC fejes. A Denon-nak is van, kábé ennyiért, vagy talán kicsivel olcsóbban mérik, mint ezt, de nem közelíti meg ezt a szintet. Már régóta le akartam cserélni a PXC 450-et, de egyszerűen eddig bármit is néztem, csak oldal lépés lett volna, bármire is cserélem, egészen eddig a fejesnek a megjelenéséig. Nem tökéletes, vannak hibái. Az egyik szubjektív, nekem kényelmetlen hosszabb távon. A másik, hogy a kézzel történő irányítás nem az igazi. Hangerő le föl, előző következő szám léptetés megint jó csak hozzá kell szokni. De koppintással elhallgattatni, vághat telefont felvenni, zenét indítani már annyira nem jó, hogy dühítő. Állok a közértben a pénztárnál sorba, és amikor rám kerül a sor, kopogtatom a kagylót, mint a hülye fakopáncs, de a zene csak egy pillanatra hallgat el, majd folytatja. Szóval lerántom a fejemről mintha ez az extra nem is létezne. Talán egy firmware frissítés segít majd rajta, ha egyezer lesz ilyen. Ebben jobb volt a PXC 450. Csak megnyomtam egy fizikai gombot, és máris tisztán hallottam a külvilágot. Jobban, mintha nem lett volna a fejemen, mert a külső hangokra ilyenkor még egy kicsit ráerősített, mint egy nagyothalló készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy felső-középkategóriás okostelefont lehet venni az árából, cserébe kiváló anyagokból van, remekül szól és mindent tud, amit ma egy Bluetooth-szal, vezeték nélkül kommunikáló fejhallgatótól el lehet várni.
- World of Tanks - MMO
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest