- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punk17
aktív tag
Nekem, most így ahogy van tökéletes. Bár én kicsit beleturkálok, pár dolgot átírok. Jah igen, neked is mondai akartam, meg mindenkinek, hogy ha valaki valódi 32 bitet akartok akkor, ami szerintem megéri, semmivel se lesz lassabb de sokkal szebb lesz
, akkor build.prop-ba ki kell törölni ezt a sort: persist.sys.use_16bpp_alpha=1. De a /system/ és a /system/bin/ mappában lévőt is át kell írni. ezután resi, és szabadon lehet állítgatni
Alfs kernelét nem győzöm dicsérni, annyira tetszik. Ha megcsinálni a 691Mhz -es OC-t akkor jópár emberke boldogabb lenne. Mondjuk ez engem nem érint, 729-en stabil, feljebb nem tolom, mert nem látom értelmét
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hardcore café
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED monitor topik
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- További aktív témák...
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest