- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
MD25
csendes tag
Sziasztok!
CM10 (FXP152) alatt most tapasztaltam, hogy nem tudok belépni a szervíz menübe. Hiába keresgéltem a neten, nem találtam megoldást. Valakinél ötlet?
A gyári sony rom-ok alatt az alábbi kód működött...
*#*#7378423#*#*A service menü ezek szerint rom-ba épített funkció?
Köszi, üdv! -
MD25
csendes tag
Aki JB alapú rom-ot használ, megírná, mely verziót (esetleg linkelné) tette fel és hogy mik azok a funkciók, amik neki nem működnek?
Pl.
CM10 - FreeXperia - melyik build?
PAC rom XDA-ról...Tényleg az érdekelne, mik azok, amik nem mennek a JB alatt. A fórumokon sok mindent olvastam már, de azok tapasztalatára lennék kíváncsi, milyen bugokat lehet találni, akik aktívan használják ezeket a romokat.
Előre is köszi! -
MD25
csendes tag
Sziasztok!
Pureness rom tapasztalatok Syl kérésére kb 1 hét használat után... (Locked BL - cwm-mel telepítve)
- gyors, laggolásoktól mentes (nekem érzetre gyorsabbnak tűnik, mint a Superleggera - előtte az volt fenn.. +még azelőtt pár órát a 3.1-es JJ - de az nagyon nem jött be design-ra, ahogy a MIUI sem... kinek a pap, kinek a paplan...)
- eddig 2-3 'bug' van, amit felfedeztem
1. reboot után a felső állapotsor kicsit lassan tölt be (óra, hálózat ikon stb csak kb 1 perc után jelenik meg annak ellenére, hogy már minden működik...)
2. a keyboard skin-ek nem működnek helyesen fektetett módban (hiába választok ki 1 skin-t, álló módban az jelenik meg, fekvő módban a pureness default... )
3. led villogás megvan sok esetben: viber, gtalk, sms... de nem fogadott hívásnál sztem nincs...- ami számomra nagy+: launcher kellően testre szabható és lényegileg a sony dolgait hozza csak jobban konfigolható!
- 'intentív' (?) használat mellett simán elmegy 2 napot (folyamatos gsm, edge kapcsolat - szinkronizálás (nincs repülő módba téve, napi 2-3 óra zenehallgatás, 4-8 sms, 1h viber és/vagy netezgetés, kevés gsm hanghívás... mondjuk képernyő max fényerő felén van használva...)
Ha kell vmi, megnézem szívesen, bár lehet a napokban kipróbálom a JJ3.2-t.
Üdv! -
MD25
csendes tag
Néhány dolog az ICS kapcsán (tegnap este tettem fel a ray-re), ami számomra elsőre kitűnt és szokni kell:
1. Screen lock feloldás jobbról balra
GB: mute (némítás)
ICS: fotó alakalmazás(Vki: ICS-en ez gyárilag átállítható? Úgy értem launcher vagy screen unlock progi nélkül? Én jobb szerettem a némítást...)
2. phone alkalmazás
GB: 4 tab: call log, dial pad, contacts, favorites
ICS: 3 tab: call log és dial pad összevonva!, contacts, groups (v favorites - vki kérdezte... az utlsó fülön, ha arra ugrik az ember a státusz bar alatt átállítható, hogy group-ok vagy favourite-ek jelenjenek meg!)3. settings
ICS-ben sok minden más helyre került, más kategóriák vannak,
a settings főmenüben kapcsolók és data usage kerültek a lista tetejére,
főcsoportok alá kicsit másképp kategorizálva kerültek a beállítások, szerintem darabszámra is több menüpont van,a beállítások gyakran statisztikákkal vannak megspékelve (battery - usage, apps, storage...) -> kicsit szokni kell, míg mindent rendben megtalálsz, azért vészesen nem kavarták meg a dolgokat...4.teljesen új gmail app - kiterjesztett funkciók, megszokás után szerethető
(egyszerűbb batch operációk, könyvtár elrendezések stb.)5. UI - sokkal 'modernebb' a design, elsőre furcsa, szokni kell, helyenként számomra 'gagyinak' hat, de gyorsan szokható és idővel már nem tudod megmondani, mi a gond vele... (GB után / mellett viszont vmi nem stimmel...) Ez szubjektív, kéretik nem köpködni!
Kb első benyomásra ennyit tudok mondani. Ha vkinek konrét kérdése lenne, igyekszem megnézni.
Sebességre én nem érzek lassulást GB-hez képest. Igaz, gyorsulást sem... Én elégedett voltam, a kíváncsiság hajtot, hogy ICS-t megnézzem. A rom felrakása egyszerűen ment a korábban linkelt instrukciókkal.... Sőt, utána a root megoldása sem volt gond...
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
MD25
csendes tag
Köszi, én voltam a hunyó, mint kiderült! Csak most állítottam össze a dolgokat, tegnap vettem a készüléket, ma küldtem volna az első üzenetet. A telefonszámokat nem megfelelően importáltam... Így a formátumuk nem volt tökéletes! Érdekes, mert híváshoz működtek, az SMS-ek viszont nem mentek el... Köszi a gyors reagálást, segítséget! Üdv!
-
MD25
csendes tag
Sziasztok!
Kerestem a fórumban, de nem találtam hasonló problémát! Ha mégis volt, ne harapjátok le a fejem!
SMS küldés kapcsán kvázi küldés után instant (1 sec) sikertelen küldés (not sent) hibaüzenet érkezik. Független ray, Telenor sim. Hívás, mobilnet rendben működik.
Ötletek?
Köszi, üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!