- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- A karcsúság ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
gaucho #11206 üzenetére
Kontakt sprayel nem sokra mész ebben az esetben. Vidd szervizbe szerintem vagy ha nem garanciális a telefon és barkácsolós típus vagy, akkor innen letöltheted a szerelési útmutatót. Az oldal alján a "Xperia ray (ST18i) mechanical (forrás: Sony Ericsson)" szövegre kattintva le tudod tölteni.
-
laci laci
addikt
válasz
gaucho #11206 üzenetére
Azt inkább ne.A füles csati ajzat "réz"lábakkal érintkezik fóliához.nincs jelentősége.Egy kolléga jóvoltából(
) itt van videó ott lesz a ray is nézd végig figyelmesen.Sony Xperia ray pl. Repair, Disassembly manual
-
kk831228
addikt
Én az ilyenek miatt nem raktam föl még az ics-t!!
Mindíg írja valaki hogy full aztán meg jössz te pl. és írod hogy telefonálni se lehet!!
Múltkor bele olvastam a hivatalos sony fórumba és elég is volt egyenlőre... Majd ha nagyon sokan írják hogy jó akkor megint beleolvasok és lehet fölrakom.
Itt is volt aki azért vissza rakta a GB-t!! Gondolom nem azért mert annyira fullos az ics!! Van akinek meg szerencséje van és jól működik neki...
Az a baj hogy 1- 2 nap után sajnos nem lehet eldönteni hogy jó-e vagy nem!! Majd ha hosszabb idő után sincs semmi probléma akkor érdemes elgondolkozni. Legalább is én ráérek!!
-
mrlujoak
veterán
Eddig semmi bug-ot, akadást, vagy hibát nem tapasztaltam, pedig ma rendesen használtam.
Az akkuidő is teljesen kielégítő.
Tegnap este, amikor frissítettem, 71%-on tettem.
Éjszaka 66-ról 63-ra csökkent. Ma városnézés volt a program, rengeteg fotó videó, GPS-es barangolás sok kijelzőhasználat, útközbeni netezés is volt a napban.
Most jelenleg 9%-on áll az akksim, és a frissítés - utolsó leválasztás óta - 20 óra 53 perc telt el.Tehát közel 21 óra (ebből egy nem repülőmódos éjszaka) alatt 71%-ról merült 9-re.
Hab a tortán, hogy még friss az akku, eddig 1-szer volt teljesen feltöltve...Ami viszont nem tetszik, de nagyon, a kamera kinézete.
Pár tizedmásodperccel lassabban indul a kamera, mint a GB alatt, ráadásul a kinézete is butább... Nem tetszik.Hab a tortán a kameranémítás...
Nem elég csak a csengetési hangerőt levenni - azaz vagy rezgőre, vagy némára állítani - magában a fotó programban is ki kell kapcsolni az exponáló hangot.
Ami a legbosszantóbb, hogy ha a telefon néma, és a fotó felületen is kikapcsoltam a hangot, majd átváltok videó módra, ott is még külön, ki kell kapcsolni a kamerahangot...Ez így buta, logikátlan, hülye megoldás, de szerencsére csak kellemetlen...
Hirtelen ennyi tapasztalat az ICS-sel kapcsolatban.
Ja, igen régebben olvastam olyan rémhírt, miszerint valaki valahol hallotta, mondták neki, hogy ICS alatt "csak" 20 fps lesz a HD felvétel.
Ez nem igaz. A mai videóim (minden alapon volt) 26 fps-el készültek...
-
Arween
senior tag
A mem. kari nálam nem annyira sarkalatos gond,van itthon bőven belőle
A magyar menüt meg azért említem, mert van ahol az igen alacsony árhoz az angol nyelv párosul +ott semmilyen tartozékot nem adnak.(persze jó pár ezresért megveheted ami kell még hozzá)Így akár az induló 70e ft-os telód kerülhet akár 86-ba is
Esetleg tudtok,jó megbízható gsm boltot (Bp.) ahol gyári garit adnak nem csak ilyen boltit?Itt ahol én lakom nem túl sok van...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kifejezetten elegáns, jól összerakott okostelefon lett az Xperia család legújabb tagja, bár különösebb funkcionális extrát nem mutat fel.
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Használt VGA / videókártya ajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Autós topik
- Motoros topic
- eGPU tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest