Új hozzászólás Aktív témák

• tomy86

addikt

válasz fPApi #9291 üzenetére

GB alatt működött rendesen, ezért is volt meglepő, hogy hogyan tudta elbaltázni a Sony és hogy lassan egy éve nem tudja javítani.

(#9293) mellcsiii: abban itt tudnak tanácsot adni, hogy mit lehet manapság 55 környékén kapni (sokan ajánlgatják az U-t csak azt felejtik el, hogy nem bővíthető SD kártyával és az a 4GB tárhely elég kevés). Elavultságról annyit, hogy IT kapcsán ami fél évesnél idősebb az elavult :) Bár erről az elavultságról is úgy beszélnek sokan, mintha 2013 január elsején lefutna egy script a Rayen, amitől téglává alakulna. Én az elégedett tulajok táborát erősítem már egy éve. Jól összerakott, jó minőségű telefon, aminek szériahibája tudtommal nincs. ICS frissítést szerintem érdemes rátenni, legfeljebb visszarakod a GB-t, ha nem válik be. Lehet 4.0.4-et és 4.0.3-at rátenni, bár szerintem a legújabb 4.0.4 a legjobb eddig ICS fronton. Kamerához nem tudok hozzászólni, mert én azon ritka állatfajok közé tartozom, akik felől bezárhatna az összes fényképezőgépet gyártó cég :)
    Még annyit, hogy ma lehet, hogy én is más telefont vennék, de nem azért mert bajom van a Ray-el, hanem mert 2012 vége van. Csak az a baj, hogy ha nem péklapátot akar az ember, akkor még a középkategóriában is szűk a választék.

Új hozzászólás Aktív témák