Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
GB alatt működött rendesen, ezért is volt meglepő, hogy hogyan tudta elbaltázni a Sony és hogy lassan egy éve nem tudja javítani.
(#9293) mellcsiii: abban itt tudnak tanácsot adni, hogy mit lehet manapság 55 környékén kapni (sokan ajánlgatják az U-t csak azt felejtik el, hogy nem bővíthető SD kártyával és az a 4GB tárhely elég kevés). Elavultságról annyit, hogy IT kapcsán ami fél évesnél idősebb az elavult Bár erről az elavultságról is úgy beszélnek sokan, mintha 2013 január elsején lefutna egy script a Rayen, amitől téglává alakulna. Én az elégedett tulajok táborát erősítem már egy éve. Jól összerakott, jó minőségű telefon, aminek szériahibája tudtommal nincs. ICS frissítést szerintem érdemes rátenni, legfeljebb visszarakod a GB-t, ha nem válik be. Lehet 4.0.4-et és 4.0.3-at rátenni, bár szerintem a legújabb 4.0.4 a legjobb eddig ICS fronton. Kamerához nem tudok hozzászólni, mert én azon ritka állatfajok közé tartozom, akik felől bezárhatna az összes fényképezőgépet gyártó cég
Még annyit, hogy ma lehet, hogy én is más telefont vennék, de nem azért mert bajom van a Ray-el, hanem mert 2012 vége van. Csak az a baj, hogy ha nem péklapátot akar az ember, akkor még a középkategóriában is szűk a választék.