- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
Nyilván leegyszerűsítettem, de nem akartam ezt mind leírni, pedig ez is elég röviden foglalja össze.
Nem azzal van a baj, hogy linuxon fut egy dalvik, hanem azon, hogy ezen bőven lenne még mit csiszolni ahhoz, hogy egy telefontól elvárható stabilitással és hibatűréssel használható legyen a rendszer. Egyszerű példa: SGS-en a beépített mail kliens nem hajlandó 30 percenként lekérdezni a leveleket, felraktam egy K9 mailt, az megcsinálja. SGS-en a beépített kliens imap fióknál nem törli a leveleket, egészen pontosan kitörli, aztán újra ott van a mail. K9 mail ezt is megcsinálja rendesen. Másik, hogy időnként, főleg ha kihangosítóval beszélek, vagy "nem teszem le" a telefont hívás után, hanem a másik fél bontja a hívást, android phone váratlanul leáll van...amit ha leokézok, akkor újra is indul ez a rész, de a BT kihal, csak restart segít, meg addig nem tudnak hívni, amíg nem okézom le a hibaüzenetet...értem én, hogy jogosultság, meg mindenevő platform, de ezek olyan alap dolgok, amiknek minden körülmények között mennie kell. Vagy mondjuk olyan hiba, hogy egyik rommal a telefonom 3G+használat során 56fokra melegszik, másik rommal meg 10 fokkal hűvösebb minden körülmények között...
Nekem az az érzésem, hogy az egész rendszer működése esetleges, bizonyos dolgok vagy lefutnak időzítetten vagy nem, bizonyos feladatok vagy végrehajtódnak vagy nem...ez így inkább béta, mint üzleti értékesítésre való. Jó platform az Android, nem szeretnék Almás rendszert/szoftvert, de az tény, hogy a contract killer mondjuk minden almás rendszeren akadás mentesen fut, nálam az SGS-en, ami azért nem egy gyenge gyerek még ma se úgy szaggat, hogy kilépni se nagyon tudok belőle ha véletlenül elindítom.
-
zotyesz66
őstag
Megvan az előnye és a hátránya is. De tény, hogy a telefonok 90%-a laggol, bármilyen erős vas is van alatta. És ez iszonyú idegesítő. Miért van az, hogy amikor leteszem a telefont egy beszélgetés után van hogy 5-6 másodperc amíg visszalép a menübe/telefonkönyvbe/akárhova? Ezt konkrétan az én Mini Pro-m csinálja majdnem mindig. Tele van vele a hócipőm. Egyszerűen baromi pazarlóan bánik az erőforrásokkal. Biztos szükség van erre a kétrétegű rendszerre, de akkor oldják meg normálisabban.
Most utálni fogtok, de épp nézem, itt van egy szifon 3GS, a nejemé, nincs itthon, nem használja most. Készenlétben van több mint 2 napja, 68%-on áll az akksi. A enyém 7 óra akksihasználat után áll 78%-on. Mindkettőn be van kapcsolva a wifi és az adatforgalom. Mért van az, hogy ha a szifont nem használom akkor nem fogyaszt, a Mini Pro meg akkor is zabál? És sebességben bizony egyáltalán nincs olyan különbség, sőt alapfunkciókban az iPhone bizony gyorsabb fele akkora hardverrel
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest