- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fatal`
titán
Az alap sms szoftver kicseréli a magyar ékezeteket (jobbra dőlőre, a hosszú ű,ő stb-t pedig o u-ra gondolom, nem tudom, mert az üzeneteknél a rendes formában jelenik meg, másik oldalon pedig még nem láttam általam küldött üzenetet), így lehet küldeni 160 karakterest is. De vannak visszafele dőlők is.
Nyomsz egy entert és beilleszti. Az x10 mini pron meg nem voltak kurzor billentyűk, pl.
Pl. Hosszan nyomom az o-t, feljön a menü (ö, ó, ő, stb.) és ha még egyszer o-t nyomok, lépked?
Mint mondtam alapból nem lehet. A Smart Keyboard viszont pontosan így működik, azt leszámítva, hogy ott nem jön fel semmilyen menü a képernyőre, hála istennek.
A gyári SE képernyőbill is elég ócska, amiatt mindenképpen érdemes cserélni a billentyűzetet, legalábbis szerintem. Ez persze magánvélemény, de bemész egy T-Mobile boltba és kipróbálod a telefont.
(#5795) matyi012345: Nem lehet (használtam iPhonet is egy rövid ideig), ha megfelelő sebességgel írsz fizikai billentyűzeten. Mint ahogy tableten sem lehet olyan gyorsan írni, mint egy notebookon / netbookon, ahol 600 cpm-mel írok.
-
fatal`
titán
Mint írtam Smart Keyboard a megoldás, nagyon gyorsan lehet vele írni. Én baromira megszoktam a qwertyt valószínűleg nem is vennék már nélküle telefont. Sokan mondjak, hogy ugyanolyan gyorsan lehet írni kepernyőbillel is. Szerintem ők vagy nagyon lassan írnak, vagy meg nem használták qwertyt.
-
Isten88
senior tag
Ennél is gyorsan lehet gépelni ékezetes betűkkel is. Nem kell a kijelzőt tapizni, elég, ha hosszan megnyomod pl. az 'e'-t, ha 'é'-t akarsz, és már nyomhatod is a következő betűt, de szerintem ékezetek nélkül is meg lehet érteni, meg még a beépített szótár is javítja az ékezeteket nagyjából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest