- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fatal`
titán
Az alap sms szoftver kicseréli a magyar ékezeteket (jobbra dőlőre, a hosszú ű,ő stb-t pedig o u-ra gondolom, nem tudom, mert az üzeneteknél a rendes formában jelenik meg, másik oldalon pedig még nem láttam általam küldött üzenetet), így lehet küldeni 160 karakterest is. De vannak visszafele dőlők is.
Nyomsz egy entert és beilleszti. Az x10 mini pron meg nem voltak kurzor billentyűk, pl.
Pl. Hosszan nyomom az o-t, feljön a menü (ö, ó, ő, stb.) és ha még egyszer o-t nyomok, lépked?
Mint mondtam alapból nem lehet. A Smart Keyboard viszont pontosan így működik, azt leszámítva, hogy ott nem jön fel semmilyen menü a képernyőre, hála istennek.
A gyári SE képernyőbill is elég ócska, amiatt mindenképpen érdemes cserélni a billentyűzetet, legalábbis szerintem. Ez persze magánvélemény, de bemész egy T-Mobile boltba és kipróbálod a telefont.
(#5795) matyi012345: Nem lehet (használtam iPhonet is egy rövid ideig), ha megfelelő sebességgel írsz fizikai billentyűzeten. Mint ahogy tableten sem lehet olyan gyorsan írni, mint egy notebookon / netbookon, ahol 600 cpm-mel írok.
-
fatal`
titán
Mint írtam Smart Keyboard a megoldás, nagyon gyorsan lehet vele írni. Én baromira megszoktam a qwertyt valószínűleg nem is vennék már nélküle telefont. Sokan mondjak, hogy ugyanolyan gyorsan lehet írni kepernyőbillel is. Szerintem ők vagy nagyon lassan írnak, vagy meg nem használták qwertyt.
-
Isten88
senior tag
Ennél is gyorsan lehet gépelni ékezetes betűkkel is. Nem kell a kijelzőt tapizni, elég, ha hosszan megnyomod pl. az 'e'-t, ha 'é'-t akarsz, és már nyomhatod is a következő betűt, de szerintem ékezetek nélkül is meg lehet érteni, meg még a beépített szótár is javítja az ékezeteket nagyjából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest