- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fatal`
titán
Az alap sms szoftver kicseréli a magyar ékezeteket (jobbra dőlőre, a hosszú ű,ő stb-t pedig o u-ra gondolom, nem tudom, mert az üzeneteknél a rendes formában jelenik meg, másik oldalon pedig még nem láttam általam küldött üzenetet), így lehet küldeni 160 karakterest is. De vannak visszafele dőlők is.
Nyomsz egy entert és beilleszti. Az x10 mini pron meg nem voltak kurzor billentyűk, pl.
Pl. Hosszan nyomom az o-t, feljön a menü (ö, ó, ő, stb.) és ha még egyszer o-t nyomok, lépked?
Mint mondtam alapból nem lehet. A Smart Keyboard viszont pontosan így működik, azt leszámítva, hogy ott nem jön fel semmilyen menü a képernyőre, hála istennek.
A gyári SE képernyőbill is elég ócska, amiatt mindenképpen érdemes cserélni a billentyűzetet, legalábbis szerintem. Ez persze magánvélemény, de bemész egy T-Mobile boltba és kipróbálod a telefont.
(#5795) matyi012345: Nem lehet (használtam iPhonet is egy rövid ideig), ha megfelelő sebességgel írsz fizikai billentyűzeten. Mint ahogy tableten sem lehet olyan gyorsan írni, mint egy notebookon / netbookon, ahol 600 cpm-mel írok.
-
fatal`
titán
Mint írtam Smart Keyboard a megoldás, nagyon gyorsan lehet vele írni. Én baromira megszoktam a qwertyt valószínűleg nem is vennék már nélküle telefont. Sokan mondjak, hogy ugyanolyan gyorsan lehet írni kepernyőbillel is. Szerintem ők vagy nagyon lassan írnak, vagy meg nem használták qwertyt.
-
Isten88
senior tag
Ennél is gyorsan lehet gépelni ékezetes betűkkel is. Nem kell a kijelzőt tapizni, elég, ha hosszan megnyomod pl. az 'e'-t, ha 'é'-t akarsz, és már nyomhatod is a következő betűt, de szerintem ékezetek nélkül is meg lehet érteni, meg még a beépített szótár is javítja az ékezeteket nagyjából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest