Új hozzászólás Aktív témák
-
bandersen
csendes tag
válasz
deakferenc75 #1962 üzenetére
Szia! Én örülnék, ha az enyém 2 napot bírna! A reggeli 100% után általában napközben 1x tölteni kell. Igaz, hogy megy a wi-fi és a bt is és nyúzom is rendesen.
-
sxxorp
őstag
válasz
deakferenc75 #1935 üzenetére
ott születtem 75-ben
Srácok, némi előrelépés az ügyben, elképzelhető, hogy a hólabda-effektus érezhetővé vált
"Kedves sxxorp!Köszönjük, megkaptuk a készüléket és a részletes hibajelenség leírást. A videofelvételeken észlelhető statikus zajt tudtuk reprodukálni a beküldött és más tesztkészülékeken is. A többi fórumra beírt bejegyzéseddel együtt a problémajelentést továbbítottuk a készülék fejlesztő csapatnak, akik már vizsgálják a hibajelenséget, és amint lehet az egyes fórumokon, SE blogon vissza fognak térni a válasszal. Mint a Sony Ericsson magyarországi képviselete elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az eset megoldásra találjon, és fogunk közvetlenül is tájékoztatni a fejleményekről.
Nagyon köszönjük aktivitásodat a fórumokon és blogjainkon, fontos számunkra, hogy minél több őszinte visszajelzést kapjunk termékeinkről.
Továbbra is igyekszünk rászolgálni a bizalmadra.
A készüléked a mai nap folyamán átveheted a szervizben, erről ők is fognak értesíteni telefonon keresztül.Üdvözlettel,
Sony Ericsson"Hívást még nem kaptam, ez is valami, de ez még ígéretesebb:
""finally got a satisfactory answer from sony ericsson:
"We regret to inform you that there really are problems with this model. The aforementioned problem has been escalated and we are already working on an appropriate solution. Whether these is going to happen in the form of an update or a revision in the hardware, we can not tell you at the moment. But this will soon be the case.", azaz:
"Végre sikerült kielégítő választ kapni a Sony Ericsson-tól:
"Sajnálattal tájékoztatjuk Önt, hogy valóban vannak problémák ezzel a modellel. A fent említett probléma már eszkalálódott, és már dolgozunk a megfelelő megoldáson. Hogy ez frissítés vagy a hardver felülvizsgálata formájában fog történni, nem tudjuk még megmondani ebben a pillanatban. De ez hamarosan bekövetkezik. "Egyéb jelentős aktualitások itt: [link]
@mrlujoak, HEKIT)): van, amikor szünetet tartotok a beszélgetésben. Akárcsak a videonál, ha elnyomja valami nem igazán hallható, és ez kevésbé zavaró, halkabb. Az egész zörejnek a nem a megnyilvánulása annyira durva - hanem, hogy szinte állandóan ott sistereg, mint egy zárlatos Hegylakó...
@benjonino: én az elődről érkeztem (240x320), még ott is elég kielégítő volt a market kínálata, ez a méret teljesen elfogadott a marketen, nem biztos, hogy minden megy, de még a kisebben is mindig találtam megoldást (van, ami konkrétan érdekel?)
(az IEM-től én is nagyon tartok, az egyik fülemből kiesett, a basszus nem volt olyan jó, túl mélyre kell benyomni, az hagyományos is túl közeli, nemhogy ez... de még napirenden van)
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest