Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbeee01
tag
válasz
nepszter1 #15541 üzenetére
Valószínűleg rossz bootloadert küldött fel a program a minipro-dra és meghalt az egész... ezen csak szervízbox tud segíteni... de az pénzes mutatvány és megkell találnod hozzá a megfelelő embert... de ha ugrott a bootloadered(asszem S1Tool azt írja ilyenkor h Bootloader Die, meg #FFFFFF, stb nyalánkságok), akkor valószínűleg törlődött az imei számod is(ez mind tapasztalat én is megjártam így hogy olyan készüléken nyitottam bootloadert amin nem lehetett volna mert szolgáltatós volt),
box segített, nem volt olcsó, de legalább drága volt
-
fatal`
titán
válasz
nepszter1 #15541 üzenetére
Olyan nincs, hogy fastbootban nem ismeri fel. Ha mégis, akkor nincs driver vagy összehullott a windows.
Előző hozzászólásból kimaradt, hogy a hangerő fel gombot nyomvatartva, kikapcsolt állapotban kell a telefont gépre dugni (fastboot és egyéb driverek legyenek fent).
-
fatal`
titán
válasz
nepszter1 #15534 üzenetére
Ha nyitott a bootloader, akkor mi a gond (már persze azon kívül, hogy a maradék garanciát, ha volt, elvesztetted).
Hangerő fel gombot nyomva rádugod gépre és ráflashelsz egy másik kernelt, utána működnie kell.
Ha nem, akkor hardverhiba van, az meg teljesen független attól, hogy mit mókoltál szoftveresen a telefonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megújult a PROHARDVER!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest