Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Honor Magic V2 fél év után
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
satinskirt
csendes tag
köszi! akkor biztos tudom majd rootolni. amugy mi a külömbség pl a 42es az 58as vagy a 62es build számú szoftver között?
-
satinskirt
csendes tag
olvastátok??
Xperia mini és a vezérlők önálló életeEz a hiba az Xperia mini pro esetében jelentkező hibáktól eltérően egyáltalán nem tömeges, ettől még létezik, a megvásárolt készülékek igen kis hányadánál, kevesebb mint 1%-ánál jelentkezik, és csak meghatározott, kifejezetten erős terheltség esetén. Mondjuk például akkor, ha egyszerre megy Wi-Fi Hotspot, közben a készülék töltőn van és esetleg még játszunk is rajta, ekkor - mint minden készülék -, természetesen valamelyest felmelegszik. A gond nem magával a melegedéssel van, nem melegszik jobban terhelésre, mint bármelyik társa, vagy bármely konkurens modell. A melegedés hatására léphetnek fel másodlagos problémák a kijelző alatti érintős vezérlőknél. Ezek ugyanis egy anyaghiba miatt, melegedés hatására "önálló életet" kezdenek élni, hamisan érzékelnek érintést, és ezáltal ki-be lépkednek a menükben, vagy éppen nem azt csinálják amit mi szeretnénk. Ez a hiba nagyon ritka, és a készülékek első gyártási sorozatában fordulhatnak elő.
A Sony Ericsson közleménye szerint ezt a hibát is a garancia keretében orvosolja a hivatalos szervizekben. -
Richard!
addikt
sziasztok! egy szoftverhibás mini pro kb mennyit érhet? frissítés közben halt meg,de az eladó szerint gsm szervízben javítható.gariban am nem javítják az ilyet?a készülék teljesen karcmentes,minden tartozéka megvan...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Richard!
addikt
válasz Gaberiellb #6104 üzenetére
seus-szal frissített,és áramkimaradás volt.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
MyckY
senior tag
válasz Richard! #6107 üzenetére
Mondok neked valamit votam client-el vissza tudod állítani :-D nekem múltkor az volt hogy lefrissitette a pc companion és a végén hibát írt ki és csak a sony felirat jött be de vota segített
az meg hogy mennyit ér próbálj minél kevesebbet adni érte és jól fogsz járni :-D
[ Szerkesztve ]
-
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Barátnőm mini pro-jával lenne egy probléma: amikor vissza akarjuk kapcsolni "Repülőgépes mód"-ból, állandóan hibát ír ki: "A kijelölt hálózathoz nem lehet kapcsolódni". Ha automatikusra van beállítva a hálózatkeresés, ha manuálisra, nem lehet visszacsatlakozni...Valakinek esetleg van megoldása rá?
-
-
barnaki
aktív tag
így már kb felére ugrott az ára, 5-papaírt ér.
Nemek ma megjelent a telefonon, hogy elérhető a 62-es rom, wifin keresztül tudom frissíteni.
Egy kicsit elkéstem nem?
[ Szerkesztve ]
csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
simle
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy ti mernétek-e venni gari nélküli ilyen telefont?
Tehát hogy van-e típushiba,illetve ha van akkor mennyi kb. a javíttatása általában.
Mivel a srácnak nincs meg a garilevele a telóhoz,nyilván olcsóbban adja,ezért gondolkozom ezen.
Természetesen személyesen mindent kipróbálnék de azért az ördög ki tudja mikor alszikKöszönöm
-
benjonino
tag
Most akcióznak a T-nél február 8-ig. 2 év hűségalkuval és Go!Net M díjcsomaggal (1000Ft=100MByte) most 20% kedvezménnyel 45 ezerért adják.
Kérdésem:
1. Ráugorjak-e, mert olyan nagyon kedvező árban van-e, vagy lesz ez még olcsóbb is? Várni tudok.
2. Az Xperia Mini is akciózva van. Az most ugyanebben a konstrukcióban 21 ezer. Azért az már nagyon megéri. Csak hát az a fránya billentyűzet. Az hiányozna nekem nagyon! De vajon mire fel ez a nagy árkülönbözet? Vajon a Mini van nyomott áron, vagy a Mini Pro emelt áron? -
benjonino
tag
Még egy kérdés:
3. Akinek már megvan egy ideje - és esetleg előtte, vagy mellette van egy nagyobb kijelzős készüléke - az megmondhatná, hogy nem tartja-e kicsinek a 3"-os kijelzőt. Tudom, hogy böngészésre a 3.7" ugyanolyan kicsi, de erre csak a tapasztalat ad választ. Nekem még nem volt okostelefonom, így nem akarok olyanba beleugrani, amit esetleg megbánnék. Inkább haladnék együtt az árral, vagyis a 3.5-4"-os mérettel, hiszen a telefonok döntő többsége ilyen nagyságú. -
barnaki
aktív tag
aham értem, na hát ezek pont nem próbáltam.
Amúgy sok játék elindul a telefonon, és akadás mentesen működnek.
Mint pl: A 9mm, Modern Combat 3, Pes 2012, GTA3, stb....
És engem meg a kis kijelző sem zavar az irányításban.
csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
8zabi
őstag
létezik .62-es rootolt stock rom, amiben minden gyári és flashtool-lal fel lehet tenni?
-
Predator2
addikt
tudnátok nekem olyan progit ajánlani amivel ha csinálok egy mappát a gépen azt simán wifin keresztül is eltudjam érni a telefonnal? ne kelljen állandóan a kábellel szórakoznom
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Lasy és hunfatal
Hogy kell ezeket a progikat beállítani? mert akármit nyomkodok nem akarja az igazságot
Ja és még valami:
Ahogy belépek a menübe (5 oldalas) az utolsó oldalon "bal felé" volt valami vírusvédelmi cucc
azt hogy lehet visszakapcsolni? mert sikerült törölnöm de nem tudom visszakapcsolniTHX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
pepevfr
csendes tag
sziasztok,
most vettem egy ilyen mini pro-t és az sehol sem találom a következőket..
- hol tudnám kikapcsolni a névjegyekhez tartozó képet, hogy a telo ne jelenítse meg?
- jól gondolom, hogy nincs rajta a kijelző nem tudja automatikusan a fényerőt csökkenteni ill. növelni?Amiben még nem igazodok el az a rom kérdése. Melyik a legfrissebb gyári?
köszönöm szépen előre is a segítséget
üdv.
péter
-
Isten88
senior tag
válasz benjonino #6130 üzenetére
1. A Go!Net M ára egy hónapra ~1.000 ft. két évre az ugye ~24.000 ft. 45.000+24.000=69.000ft. Te döntsd el, hogy neked megéri-e, Te tudod, hogy kell-e neked 2 évig havonta 1.000 ft-ért mobilnet. T-nél kártyásan ~59.000 ft. Függetlenül ~50.000 ft.
2. 21.000+24.000ft = 45.000 ft, kártyásan T-nél ~41.000 ft. Függetlenül ~46.000 ft.
Te döntsd el, hogy mi mennyit ér Neked.[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz Isten88 #6148 üzenetére
Ha a "Nincs hűség díjcsomagra" opcióval veszed, akkor is a Mini 23.920, a Mini Pro 47.992. +3000, és akkor csak előfizetést kap, ha kell neki.
De lehet szüksége van a Netre. Mondjuk lehet egyszerűbb kifizetni neki havi 1000JMF-ot, mint egyben 24000-et.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Robotporszívók
- Kedvenc zene a mai napra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Facebook és Messenger
- PlayStation 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12GB / 256GB - fekete - Hibátlan, felújított, külseje teljesen új
- MOTOROLA RAZR 50 8/256 GB Új Homok Színű Kártyafüggetlen 2 év garancia
- Xiaomi 33W töltő + USBC kábel
- iPhone 8 Plus 64gb bontatlan tartozékok, ajándék tokok
- Eladó/cserélhető újszerű iPhone 13 Pro Max, grafit, független, Apple gari 2025.04.26, 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest