Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
válasz rootmin #5400 üzenetére
Én úgy tudom ,hogy így simán nem hallható, csak akkor, ha pl a jack csati nyílásához teszed a füledet, tök kussban. Meg telefonáláskor egy picit, amikor egyik fél sem beszél, hanem ott is tök csend van. Szóval nem "olyan nagy" a probléma...
sdd2(#5399):
Miért nem megy? Én tudok vele linkelni...[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Tokot keresek a telóhoz és ezt találtam Esetleg valaki használ ilyet és van tapasztalat róla?
Ha övre csíptetősben lenne annak jobban örülnék
Tényleg akkora gond,hogy mágnes záras?[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
"nem vettem meg még egyenlőre, mert a billt. nem lehet kinyitni, ha tokban van..."
A leírásban ez van : A QWERTY billentyűzet használata akadálymentes és könnyedén kicsúsztatható.
"Itt azt írták a mágnes zárra, hogy egy idő után elszíneződik tőle a kijelző."
Ezért lenne jó ha valaki vett volna már és lenne vele tapasztalata.[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Szerintem annyira vékony a tartó rész,hogy csak a teló alját tartja ahol a gombok vannak és a kijelző így eltud rajta mozogni.
Egyébként a családban van egy Samsung Galaxy 3 ami lassan egy éves lesz és az első pillanat óta mágneszáras bőr tokban van. Én semmi elváltozást nem látok a kijelzőjén.[ Szerkesztve ]
-
Gaberiellb
senior tag
Üdv. Már 1 idelye észre vettem, hogy telefonálás közben kb 1 másodperces sistergések halhatóak, persze nem folyamatosan, mintha megszűnne a jel, elég nehéz leírni viszont iszonyat idegesítő, mintha mondjuk zene halgatás közben kihúznád a jack-et és hirtelen vissza dugnád. Valaki tapasztalt ilyet, a zajszűrés be van kapcsolva, de nemhiszem hogy köze van hozzá. Üdv
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
Gaberiellb
senior tag
-
matyi012345
őstag
úgy veszem észre hogy a kijelzom néha remeg. ez hardveres gond lehet? mi lehet vele a baj ?
-
veterán
válasz matyi012345 #5426 üzenetére
Szerintem a fényerőt szabályozza olyankor, meglehetősen idegesít engem is a dolog, de ezt a funkciót egyszerűen nem tilthatom le a tré akkumulátoros üzemidő miatt.
-
sdd2
veterán
válasz matyi012345 #5428 üzenetére
Root-al lehet kiszedni az auto fényszabályozást. Xperia Mini topik első hsz-ben olvashatsz róla.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
BRIKLY
veterán
Most derül ki,hogy a pro-nak is vibrál a kijelzője?
-
rootmin
tag
Megvettem
Sajnos pont a legrosszabb időszakban szereztem be (vizsgaidőszak közpe), úgyhogy bármennyire szeretnék, nem tudok elmerülni az Android világában :/
Ettől függetlenül azért nyomkodtam picit, és ami egyelőre a legnagyobb problémám, hogy nem akarja látni barátnőméknél a wifi AP-t (b,g,n-et egyaránt tudja; egyáltalán nem is listázza, ellenben több más szomszédból jövő jellel)
Ez előfordult már valakivel? Remélem van rá valami ügyes megoldás. (Külföldi fórumban a teljes resetelést javasolták, ezen már túl vagyok)(2.3.4)
[ Szerkesztve ]
-
rootmin
tag
Megnéztem, nincs.
Ez egy alap TP-Link router (igen, ratyi, tudom, nincs túlságosan szétkonfigolva. WPA-PSK-val van védve, ez gondolom azért nem probléma a droidnak.
Majd otthon is kipróbálom, remélhetőleg ott menni fog, mindenesetre elég bosszantó hiba így elsőre .
Szerk:
2 dolog még eszembe jutott, mint lehetséges probléma:
Ékezet van az SSID-ben, illetve 40 Mhz-n terpeszekdik az AP (szerintem inkább az előbbi sanszos, mert attól még a g-s jelet fel kéne vennie).[ Szerkesztve ]
-
Isten88
senior tag
válasz rootmin #5433 üzenetére
Szia!
Nekem Wii-vel volt ilyen gond...párszor restartoltam a routert (TP-Link TL-WR941ND) és a wii-t is és működött utána.
Lehet, hogy oltári baromság, amit írok, de próbáld meg kicsit távolabbról, hogy ne 100%-os legyen a jelszint...wii-nél ez nem volt kivitelezhető, de ott is csak az enyémet nem látta, ami 100%-os volt. -
fatal`
titán
válasz rootmin #5433 üzenetére
Ékezetet nem szabad az SSIDbe tenni, szerintem hivatalosan nem is támogatja a szabvány.
(#5434) matyi012345: Nem biztos, hogy az ICSben hozzányúlnak ehhez. Mondjuk fura, de nekem semmi baja a fényerőszabályozásnak, néha veszem észre azt is, hogy egyáltalán működik.
[ Szerkesztve ]
-
Onga
csendes tag
Csak az én drágám csinál olyat, hogy néha felvillan a képernyő, mintha megnyomtam volna a bill.zár gombot, aztán újra elsötétül?
-
Hitchis
csendes tag
Sziasztok!
Gondolom már volt korábban téma, vagy lehet, hogy nem...
Most volt szükségem először net használatra...Eddig mindenhol volt wifi...Netcsomagom van...aktív kell, hogy legyen..beállításoknál pedig minden alapértelmezett..( Egy x10 Minis barátomnak ugyanezek vannak aktiválva.)
Biztos nálam van a gond, csak nem látom át, mit kéne beállítanom..
Köszönöm -
robyg
senior tag
Üdv mindenkinek.
Egy kérdésem lenne lehet,hogy már itt feltettem egyszer.
A telóból ki lehet törölni a védett tartalmakat?
Például az OfficeSuite és a Moxier Pro alkalmazást.
De rootolás nélkül. -
szente
addikt
A tokos témára visszatérve,azon gondolkodtam,hogy ha szétcseszi a mágnes a kijelzőt,azt vajon megjavítják gariba?Gondolom nem,de azért megkérdezem...
-
barnaki
aktív tag
Kiszedtem egy-kèt gyàri appot a kèszülèkböl, de a menüben mèg mindig szerepelnek. Ez mièrt van? Persze ha ràkattintok akkor azt írja hogy az alkalmazàs nem talàlhatò.
csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
Kelvin
őstag
Sziasztok!
Én is szeretnék venni egy ilyen telefont. Az lenne a kérdésem, hogy hol érdemes megvenni? Ahol garancia, ár, megbízhatóság rendben van. Árgép elég sok helyet kiadott de a legtöbb webáruház ismeretlen köztük.
Köszönöm!
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
szente
addikt
válasz Gaberiellb #5443 üzenetére
2.000Ft-ért kétlem,hogy gyári lenne.Gyári tok szerintem nincs is hozzá.
barnaki: Újra indítottad a telefont?
[ Szerkesztve ]
-
Gaberiellb
senior tag
hát ennyiért biztos nem erdeti, probáld ki, nem hiszem, hogy lesz baja, viszont ebayen multkor egy srác hirdetett, bőrtokot tépőzárasba csak mire én rendeltem volna pont elfogyott, keményen 1200-ft volt védőfoliával eggyütt.
más: valaki nemtudja, hogy go keyboardnál, hogy lehet bekapcsólni hogy ha hosszan nyomom a fizikai billentyűzeten mondjuk az a betűt akkor á legyen belőlle? folyamat irogatja nekem az a betűket. üdv
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
robyg
senior tag
válasz Gaberiellb #5441 üzenetére
Hát sajnálattal hallom.
Azért köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest