- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz
rootmin #14771 üzenetére
Szia!
Ha nem vezethető vissza a hiba megjelenése a szoftveres módosításra, nem szólhatnak bele...ez az elmélet, gyakorlatilag meg azt mondanak, amit akarnak, így ahogy az előttem szóló is mondta, érdemes visszatenni a gyári szoftot...bár vakon nem tudom, hogy fog sikerülni...próbáld előcsalni valahogy a kijelzőt addig. -
ko9
addikt
válasz
rootmin #12504 üzenetére
Ezt már én is portoltam egyszer magam részére, de hihetetlenül s... (inkább nem írom le). Nézegetem és próbálgatom folyamatosan az Arc/ArcS ROMokat, most van szvsz 1 amit megérné átportolni, most azt használom.
Arcon jól működő ROMok azért nem biztos hogy jók ide, mert a optimalizációs szkriptek más értéket kívánnak - már csak a kijelzőfelbontás, és a grafikai elemek miatt is - csak ezt épp egyik újokos fejlesztő se fogja fel, és ugyanazokat rakja bele... -
fatal`
titán
válasz
rootmin #8971 üzenetére
Nem egészen. Flashtoollal csak gyári ROMokat tudsz felrakni.
- Felrakod az 58-as stock romot flashtoolal.
- Rootolod az ICS-es megoldással (hogy megmaradjon frissítéskor)
- Frissítesz ICS-re
- Lefuttatod a 2-es scriptet az ICS-es ROOTból
- Felrakod a recoveryt
- A recoveryből tudsz EXMIUI-t tenni -
fatal`
titán
-
Isten88
senior tag
válasz
rootmin #5433 üzenetére
Szia!
Nekem Wii-vel volt ilyen gond...párszor restartoltam a routert (TP-Link TL-WR941ND) és a wii-t is és működött utána.
Lehet, hogy oltári baromság, amit írok, de próbáld meg kicsit távolabbról, hogy ne 100%-os legyen a jelszint...wii-nél ez nem volt kivitelezhető, de ott is csak az enyémet nem látta, ami 100%-os volt. -
szente
addikt
válasz
rootmin #5400 üzenetére
Én úgy tudom ,hogy így simán nem hallható, csak akkor, ha pl a jack csati nyílásához teszed a füledet, tök kussban. Meg telefonáláskor egy picit, amikor egyik fél sem beszél, hanem ott is tök csend van. Szóval nem "olyan nagy" a probléma...
sdd2(#5399):
Miért nem megy? Én tudok vele linkelni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest