Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• exchaby

csendes tag

üdv! tegnap szerváltam egy ilyen telót, 12w24-es kártyafüggetlen, nyitható bootloaderrel. van még egy év gari vele, de egyrészt igazából franc se tudja mit lehet itt szerbiában érvényesiteni, másrészt már a nokia 5800-ra is ráerőszakoltam a symbian belle egyik főzött megjelenési formáját és most hogy áttértem androidra szintén nem áll szándékomban megmaradni a stock romoknál.
    a telefonnal egyrészt teljesen meg vagyok elégedve mint telefon, másrészt a teljesitményére sem lehet egy szavam sem, fél napot küzdöttem az üzeneteim migrálására a nokia suiteből de ez más tészta. telepitgettem pár szoftvert tegnap meg végigfutottam nagyjából a telefon nyújtotta lehetőségeken. a következőképpen került a kezeim közé
    android 2.3.4
    kernel:2.6.32.9-perf SEMCUser@SEMCHost #1
    build:4.0.2.A.0.62

kisebb xar került a palacsintába, mert kisség megtévesztett egy leirás, igy ma frissitettem a szoftvert még a backup előtt, máris a 4.0.4 fickándozik(4.1.B.0.587) rajta, amiről viszont csináltam is egy tft fájl, meg közben beizzitottam a kimondhatatlan nevű navigációs progit is :)
    most viszont jön a bootloader nyitása és felpróbálom rá ezt [link]

egyébként lelkesen elkezdtem olvasni a hszeket, de kb ezernél elegem lett, túl sokat ment arról a duma hol mennyi a teló,mikor lesz tmobilnál,meg a ciripelés :) utána felvettem a 7mérföldes csizmát és a közepébe csak beeolvasgattam

Új hozzászólás Aktív témák