Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
exchaby
csendes tag
üdv! tegnap szerváltam egy ilyen telót, 12w24-es kártyafüggetlen, nyitható bootloaderrel. van még egy év gari vele, de egyrészt igazából franc se tudja mit lehet itt szerbiában érvényesiteni, másrészt már a nokia 5800-ra is ráerőszakoltam a symbian belle egyik főzött megjelenési formáját és most hogy áttértem androidra szintén nem áll szándékomban megmaradni a stock romoknál.
a telefonnal egyrészt teljesen meg vagyok elégedve mint telefon, másrészt a teljesitményére sem lehet egy szavam sem, fél napot küzdöttem az üzeneteim migrálására a nokia suiteből de ez más tészta. telepitgettem pár szoftvert tegnap meg végigfutottam nagyjából a telefon nyújtotta lehetőségeken. a következőképpen került a kezeim közé
android 2.3.4
kernel:2.6.32.9-perf SEMCUser@SEMCHost #1
build:4.0.2.A.0.62kisebb xar került a palacsintába, mert kisség megtévesztett egy leirás, igy ma frissitettem a szoftvert még a backup előtt, máris a 4.0.4 fickándozik(4.1.B.0.587) rajta, amiről viszont csináltam is egy tft fájl, meg közben beizzitottam a kimondhatatlan nevű navigációs progit is
most viszont jön a bootloader nyitása és felpróbálom rá ezt [link]egyébként lelkesen elkezdtem olvasni a hszeket, de kb ezernél elegem lett, túl sokat ment arról a duma hol mennyi a teló,mikor lesz tmobilnál,meg a ciripelés
utána felvettem a 7mérföldes csizmát és a közepébe csak beeolvasgattam
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az X10 mini pro utódja pont azokon a helyeken változott, ahol a leginkább kellett. Aktualizált, de még mindig kicsinyke okostelefon – a kor igényeihez igazítva.
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest