- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
f1alonso
aktív tag
Akkor az baj h én a t-mobilos telómra flashtoolal felratam a .587-eset?
-
f1alonso
aktív tag
Hát igen szóval legalább nem olyan mintha semmit se csináltam volna...de nagyon felidegelt már nagyon hülyén van xperiánál megoldva...
-
f1alonso
aktív tag
Úrristen...samsungnál ilyenkor simán vissza lehet....most megint rakjam vissza a sima 587-est újra rootoljam meg még rakjak újra recoveryt...ááá biztos..mindegy köszi szépen a segítségeket hagyom gyárin. (azért erőlködtem vele mert ismerős kért meg rá h rakjak frissebbet a telójára , 2.3.3 volt szóval marad akkor a gyári 4.04.)
-
f1alonso
aktív tag
Na megcsináltam és megint a sony logonál ragadt...nem értem...és most már felidegel... 587-esre csináltam stock kernelel és nem értem...szerintem hagyom a gyárin ..
-
f1alonso
aktív tag
Na sikerült feltenni a recoveryt most már ez is megvan . Kinéztem egy romot.(jelly sandwich)..és akkor wipeolok felrakom a romot , utána meg a kernelt rakom és ennyi?
Illetve mi ez a zárt bootloader meg nyitott bootloader? honnan tudom h nekem milyen?
-
f1alonso
aktív tag
Ez érdekes...mondom megpróbálom egy korábbi verzóval , raknám fel gépről sd kártyára feldugom usb-n sajátgépen látja csak . total commanderbe nem és nem tudok rá másolni semmit , és 0 bájtot ír szabad helynek ami lehetetlen..
Hogy tudok másolni telóra valamit is ? Vagy csak külön programmal tudok?
-
f1alonso
aktív tag
Rootoltam a telefont 4.0.4 letöltöttem a cwm installert és is inndul kiírja h super user jogokat kapott majd amikor rá megyek h install cwm akkor nem rakja fel hanem csak annyit csinál h az alkalmazás leállt.
-
f1alonso
aktív tag
Sziasztok! Erre melyik a legjobb rom? custom ics vagy custom jelly beant ajánljátok?
Most gyári ics van rajta , de ahhoz elég ha letöltöm go playből a recoveryt vagy előtte mindenképp rootolnom kell? üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest