Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabosasito
aktív tag
-
-
törölt tag
-
válasz
hurrikan #1081 üzenetére
azt olvasom... viszont a 181 romot ami linkelve van csak regisztraltak tolthetik le... viszont nem enged regisztralni... flashtoolal felraknam a regi romot root es utana otaval ha az az automatikus firssitese az se-nek azzal ferkanam a 2.3.3-t es ugye meglenne oldva a problemam... csak szeretnek eltuntetni vagy 10 alkalmazast stb... jo a 2.3.3 is... vegulis nem hiszem hogy annyira fontos lenne nekem blade utan hogy xarra romoljam ezt is... eleg jol megy ez igy is... csak root legyen es minden szep es jo. ameg nem fut a su.. addig a root explorer nem jo es megdoglott felig az elet...
-
válasz
hurrikan #1076 üzenetére
hmm oks thx... lehet a bootloadert nem akarom megnyitni...
olvasgatok meg hogy lehet maskep rootolni de ugyerzem elsore ez egy jo du ni program lesz mire kibogozom.. elmtileg vissza kene raknom a regebbi romot... utana rootolni aztan ujra felrakni az ujat es remlem rootolva marad....
-
törölt tag
válasz
hurrikan #909 üzenetére
En segitenek de se nem PC Companion-nal se nem SEUS-al csinaltam. Esetleg azt meg tudom csinalni, hogy PC Companion-nal csinalok egy javitast, es utana kimentem amit kell? Ha nem vesztenem el az adatokat a telorol akkor meg tudnam csinalni, vagy esetleg azt nem lehet, hogy lehuzatom vele a szoftvert es a frissitesi folyamat elott megszakitom, majd kimentem a megadott helyrol a file-t?
-
Szemi88
tag
válasz
hurrikan #974 üzenetére
Köszi a segítséget hurrikán!
Kiütöttem a PIN kódot, és most már tudok APN fiókot létrehozni.
Létre is hozom e szerint: http://www.telenor.hu/android/mobil/beallitasok/magyar/
A Telenor Net fiókot de semmi! Nem jelenik meg a 3G jele, és ne is megy a mobilnet.
További ötletek? Mi lehet a baj?
-
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #909 üzenetére
Látom senki nem akar segíteni másokon, a közösségnek. Na sebaj.... amajd megoldom. De akkor legalább adjatok egy Telenoros meg egy Vodafone-os build számot.
Sytem/Build prop fájlban találjátok meg.
2x4jegyű szám kötőjellel elválasztva.
Köszi.Meg tudjátok nézni root explorerrel vagy MyPhoneExplorerrel akkor is ha nem vagytok Rootolva.
-
laszlolczka
őstag
válasz
hurrikan #921 üzenetére
Holnapra lehet meglessz az eredeti T-s 2.3.3-rom,majd jelezni fogok és felteszem valahová.Az xloud jelentős hangerő növekedést okoz,torzulás nélkül.Egyébként nagyon eltalálták a javitásokat.Az országkód:SI 1247-0204.3 HU.A másik fórumon a srác jelzett valamit,111 megát ir.
-
zelma
aktív tag
válasz
hurrikan #921 üzenetére
Köszönöm válaszod.
Egyébként azért kérdeztem, mert van rossz tapasztalatom. A Wave-em német (DBT) rkódos volt, ezért a Kies-en keresztül nem frissül, csak multil-el.
Nem gondolom, hogy csak a magyaroknak frissít a SE, de ezt a készüléket és magát a gyártót sem ismerem és soha többet nem szeretnék szívni a frissítéssel, végül is nem filléres eszközről van szó.Közép-Európaihoz nehéz hozzájutni, vagy sem? A dobozon ez fel van tüntetve? Arra gondolok, ami a HTC S-nél van. Ott egy HTC-és zárjegyen vannak feltüntetve, hogy mely országokban szánták a készüléket. Az ARC-nál is van ilyen?
-
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #909 üzenetére
ZELMA:
Mindegy miylen régiósat veszel. 99% még sokkal hamarabb frissül mint a Magyar. Vagy gondolod csak Magyaroknak frissít az SE?
Egyedül a Délamerikaiakat és Ázsiaiakat kell kerülni.
Függetlenben amúgy sincsen Magyar régiókódos. Azok a szolgáltatókhoz kerülnek. Fügegtlenben legfelebb kombinált lehet. A középeurópai, iyleneken általában 4-5országkód van.Látom #909 -ra senki nemakar segíteni.... pedig később rengeteg ember számára nagyon jól jönne ha vissza akarná rakni a garanciás szoftverét.....
Ha nem csináltatok még frissítést a gépetekkel megértem hogy csak emiatt nem csináltok, de aki csinált annak 2másodperc feltöltenia mappát és elküldenie nekem privátban.Vagy ha más nem legalább buildszámokat adjatok. Amit a build.prop-ban megtaláltok. 2x4jegyű szám. 3x is szerepel benne. RootExplorerrel megnézni emgtudjátok ha nincs Rootolva akkor is. És mellé pedig írjátok oda a doboz oldalán lévő országkódot ami a doboz oldalámn lévő matricán van. SI XXX-XXX.X ezután jön az országkód(ok).
Tehát buildszám a build.prop-ból +országkód a dobozról, leginkább SZOLGÁLTATÓSAK az egetverően szükséges, de függetlenből is jóljönne minél több.Más kérdés:
Aki frissített már a legújabb 4.0.A.2.368-as buildú szoftverre. Az xLOUD mekkora hangerő nővekedést okoz? -
€uro
őstag
válasz
hurrikan #282 üzenetére
Köszi az infót!
Arc-ot szeretnék venni, de még keresem, hogy hol, merre, mennyiért, mikor stb.
Egyébként ezekre az árakra még 2% vámot és 25% áfát is kell fizetni, nem? Én úgy tudom, hogy igen. Illetve azon múlik, hogy milyen módon juttatják el hozzád a csomagot. Ha a Magyar Posta fogja kézbesíteni, akkor nagy eséllyel lehet rá számítani, hogy csak a plusz 27% adó megfizetése után kézbesítik ki a csomagot. És akkor az átfutási időről nem is beszéltem, amíg levélben kiértesítenek, hogy a csomagod vámköteles és a többi, és a többi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest