Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
#32711680 #3447 üzenetére
Dottore: annyit szidtam már szegénynek az anyaghasználatát, gondoltam tompítom az élét. Mellseleg ahhoz képest hogy egy PET palack vastagságú a hátlap, nem esik le soha, és az illesztések is pontosak. Az enyém ráadásul nem is nyikorog. Akié meg nyikorog egy darab SE márkájú papírzsebkendővel orvosolhatja (ez híjján ZevaSoftis, vagy akár Tesco gazdaságos is megfelel)
A hangszórója szerintem nem jobb és nem rosszabb mint a legtöbb mobilé. Audiofileknek nem ajánlott, de teszi a dolgát. Basszusra persze ne számítsunk ekkora mérettől. Nálam állandóan a gyári bőrtokban van ha épp nem használom, de nem hiszem hogy a fenti tényező bármiben is befolyásolna. Zenét hallgatni telefonról csak és kizárólag fej- vagy fülhallgatóval szoktam. Ha már itt tartunk sokan hiányolják a magas hangokat a gyári fülesből, nekem nem tűnt fel, pedig Metalnál nem kifelyezetten a full basszu az előnyös. Kell egy lejátszó amiben van equalizer (én még nem szereztem be egyet) az sokat javít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Riasztó topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest