Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pedig az Atomic GB hires az XDA-n is a nagyon alacsony fogyasztasarol. Valamiert nekem is ugyanez az osszes Atomic-al a gondom. A 7.0-at feltettem valamelyik nap, 2x is megprobaltam, fel is ment rendesen de elso indulas se jott mar ossze, a SonyEricsson logo utan 5 percig fekete kepernyo, majd bootloop-ba futott a telo. Feltettem ezert kiprobalasra a 4.0-at, es ezzel is ugyanugy neznek ki a dolgok, nehany ora alatt 10-15% akksimerites. Flight mode-ban nagyon jo viszont, 2% korul fogyaszt egy ejjel. Habar csak 2 napja tesztelem eddig, ugyhogy turelmes vagyok vele.
Stock GB beeri 5-6% akkuval is ugy hogy a telo ejszaka fent szokott maradni a wifi-n, es a TB csinalja az idozitett biztonsagi mentest is pentekenkent. Atomic-al ezt ki sem mertem meg probalni, szerintem reggelre kikapcsolnaFlight modban a legkemenyebb a stock GB, 1% egesz ejszaka
Az ICS-vel az a bajom, hogy szaggatnak a jatekok amikkel jatszom, meg masodpercekre lefagynak. Illetve a gyenge wifi, folyton eldobalta a jelet, mig a GB stabilan tartja mindig. Ezenkivul ujraindul vele a navigacio, ami kritikus hiba nalam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest