- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Netfone
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
johny dragon
aktív tag
50. hsz-ként összefoglalás: kapunk egy X8-cat, a legjobb esetben jobb fülessel és hangcsippel (meg Walkman zenei szoftal, de 1. ha az X8 tulajnak nem elég a gyári, ott a Market, 2. úgyis fél nap alatt meghekkelik, így feltehető lesz az X8-ra is ugyanez igaz a narancssárga menüre). Viszont a narancssárga W miatt komoly felárat kell fizetni érte.
-
tjb007
nagyúr
-
tween
őstag
dedikált „zene chip", speciális Walkman alkalmazások
-
sdd2
veterán
Ez ugyan az mint az X8.
Ezt sem fogom megvenni akkor. -
mrlujoak
veterán
Egy az egyben az X8 szoftját kapja!
Az X10 mini, mini pro, és X8 négysarkos felülettel megálmodott androidos oprendszerét kapja... Nem is hozzánk jön...
Hasonló a szituáció, mint a csak Knába forgalomba került Xperia A8-cal, az is az X10 (international) kínai verziója, átszabott 2.1-el...
-
gybazsi
senior tag
Már megint kezdik?
-
kolosanyi
veterán
Biztos sokan vinni fogják majd. Ehez elég a W az oldalán... Mindenesetre a külön hangchip nem rossz ötlet. De nem parasztvakítás kicsit? Valami hangfeldolgozó így is kell bele nem?
-
VD
őstag
A szomszédban ezt írják: "...valószínűleg egy audiolejátszásra tervezett „zene chip" is dolgozik benne, amely támogatja a veszteségmentes kodekeket (bár ez nem derül ki a termékismertetőből)."
-
Ceree
senior tag
Dizájn király, egyébként meg tényleg gáz ebben a felállásban. Viszont ha eredetileg így jött volna ki, szerintem ütött volna.
-
Zoli0726
aktív tag
2011ben 2.1el ráadásul frissítés nélkül mert akkor x8ra is lett volna, hat ez nagyon ratyi
-
kaller1
veterán
Ennyi erővel az X10 Miniből is csinálhatnak/csinálhattak volna walkman kiadást.
-
HardSanyeee
őstag
HA olyan árban lesz, mint az X8, akkor oké a dolog (rókabőr ide vagy oda), amúgy tényleg bukta. Viszont a design és a narancsszínű UI állati jól néz ki szvsz!
Bár én a Mango-ból készítettem volna egy Walkman változatot, QWERTY-s Walkman úgyse volt még.
-
rep3at
őstag
Nagyon szép ezekben a színekben, szerintem elsőre is így kellett volna kiadni. Amúgy nekem az X8 hangminőségével sem volt bajom.
-
r4z
nagyúr
válasz
Oppenheimer #28 üzenetére
+1
Ismét indul lefelé a Sony Ericsson a lejtőn.
-
Probber
őstag
Kívül-belül átszínezték, ezen kívül semmi értelme ennek a W-s kiadásnak.
-
Oppenheimer
nagyúr
Eclair... bújjanak el.
-
Bukta01
csendes tag
Elvileg ez kap egy spéci hangchipet. Ha ez igaz, akkor valószínűleg jobban szól mint az x8as.
-
Ricardo
titán
Átszínezett X8, gondolom az UI átpakolható.
-
rudymester
senior tag
Ez tök ugyanaz mint az X8, csak átvariálták a színeket. Ezek szerint nem lesz multitouch sem? Nameg 2.1? Hol élnek ezek, még a Samsung Galaxy Mini is megkapta 2.2-t.
-
törölt tag
Hát ez így ebben a formában elég nagy csalódás
Pedig reménykedtem, hogy jön valami tényleg kiemelkedő zenei képességekkel megáldott telefon. Volt W880i-m, szépen szólt, aztán elkezdtem használni egy iTouch-ot, gagyibban szólt, de a végső csapást a fülemre az X10 Minim mérte
Na mind1, kezdek beletörődni, hogy vissza kell térni a külön lejátszókhoz, ha minőségi hangzás kell.
Az új UI szín viszont örömteli, nem jön be túlzottan ez a mostani bugyikék..
-
Alex91
félisten
Mondjuk X8-ban csak g-s a WiFi, ebben meg akkor n-es?
-
janes74
senior tag
Ez egy vicc.
-
pontazire
csendes tag
"azúrkék, narancssárga és kék színekben"??? Színvak vagyok-e?
-
ThorsHUN
őstag
Nem lenne baj, ha rafekudnenek egy jo zenelejatszasi lehetosegekkel biro (jo hangminoseget produkalo chip (?), megfelelo driver hozza, eq lehetoseg, "HD" zenek lejatszasanak lehetosege + jo minosegu fules) androidos telefonra...
De igy, hogy van egy walkman felirat... no comment.A fenti kovetelmenyeknek eddig (hallomasom szerint) a meiz M9 es a sgs+voodoo felel meg... meg az iphone4, de ugye az nem android.
-
VD
őstag
Én az SE helyében az ARC-ból csinálnék egy W variánst. Elég lenne a vadító narancs szín meg egy kis fém a burkolatba (mint anno a W880-nál) és máris mennék a pénztárhoz egyért.
-
gerilee
aktív tag
Pár hónapja vettem a lányomnak egy telefont. Az X8 és az X10 mini gold között vacillált, végül is a gold mellett döntött, mert "szebb". Ha ez már lett volna akkor, szerintem emellett dönt.
Az UI színei nekem mindenképp jobban tetszenek, mint a csupa kék eredeti. -
tween
őstag
lehetett volna az a proci 800-as igazán...
-
csak nehogy olyan árakon fusson mint itt az Ipod
-
tjb007
nagyúr
A specifikációja egy az egyben ugyanaz mint az X8 -é (MSM7227, 256MB RAM/ROM stb.), a különbség csak a walkman felirat, a ház színe és a füles, semmi más (meg a gyári zenelejásztó szoftver le lett cserélve) .
Aki a walkman feliratért képes megvenni az.....
-
callmeakos
veterán
éljen éljen. csak jönne hamar Európába....
-
DemonDani
addikt
ARM11-es processzor?
-
dahneey
tag
168MB RAM? Eszerint az eredeti X8-ban is annyi van, ami szerintem baromi kevés, ugyanígy a ROM-mal. Sokakat mondjuk nem fog zavarni, mert jól néz ki, úgyhogy el fogják adni párszor.
-
helixP
nagyúr
válasz
johny dragon #4 üzenetére
Hát, ha ez ugyan az a füles, ami az X8-hoz, van akkor eléggé... trágyául...
-
m@xsys
senior tag
válasz
johny dragon #2 üzenetére
Elég pofás a fülese, de lehetne agybadugos azért.
SW-be semmi eltérés nem lesz, mert így csak egy X8? -
(An)Dante
őstag
válasz
johny dragon #2 üzenetére
Az utolsó képen látható füles jár hozzá.
-
johny dragon
aktív tag
Legalább jó füles jár hozzá? Mert túl sokban nem különbözik, viszont a narancssárga W-betűért tuti felárat fognak kérni.
eldiablo: +1! Legalább tennének rá rendes UI-t, vagy (ha fut ezen a hardveren) Gingerbreadet, de így... -
Elindult a rókabőr nyúzó ipar...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tavaly bemutatott Xperia X8 átcsomagolt változata csupán az első Android alapú Walkman mobil.
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest