- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
M24
tag
Nem tudja valaki mikor jön be magyarországra ez a telefon?
-
D27
aktív tag
Egyébként Ő Linda, a W580 lánya nem?
Én úgy hallottam. Vagyis egy oldalon úgy van fönt. Meg a google-ba is ezt adja ki a 3. vagy 4. lapon azt hiszem.
No de ki az édesapa? Én W910-re tippelék.
-
D27
aktív tag
Ez a két jack csatlakozó. Tetszik. Jó dolog az.
De valahogy gyanús.SE? Meg a 2 jack? Á, valahogy nem illik össze.
Na de kíváncsi leszek. Amint bejön, és kissé lejjebb megy az ára, szert teszek rá. -
--Nozbert--
aktív tag
Semmi értelme. Akkor már inkább 2 Bluetooth fülest kezeljen,mint az F250. Az jobb ötlet,nem gabalyodunk bele a zsinórokba. De azért így hogy hozzájár nem is hülyeség,de nem tudom ki használná,mert ahogy copin is mondta,kihangosítva nem csak ketten hallják...
-
m@xsys
senior tag
legalább ebben van egy ilyen "újítás"
egyik elkezdi, aztán a sok hülye folytatja... -
válasz
Viktor0610 #12 üzenetére
Ha odáig eljutnánk ezzel a megoldással, hogy a sok űberintelligens emberke nem kihangosítva hallgatja a ricsajt a telefonján, hanem ezzel a haverral, már kikiáltom az SE-t a legjobbnak. (Persze csak a spanyolviaszt találták fel újra)
-
HardSanyeee
őstag
értelme nem tudom hogy van-e ennek a fülesnek, de a telefon nagyon bejön külsőre
ha pedig UIQ lenne rajta és AF-es lenne kamerája akkor elgondolkoznék rajta h gyűjtsek-e rá de így marad a mostani
a videó sztem tök jó lett, tetszik -
copin
őstag
válasz
Viktor0610 #12 üzenetére
Pedig mások ízlésformálásában jól jöhet (lehetne a reklámszlogen, a "zene összeköt minket" mondat így). W980-al egy ilyen szinte tökéletes lenne.
-
plus44
veterán
Kinézetre tök átlagos, mmint átlagos csúszkás SE 'wókmen' mobil a két jack csatiról meg annyit hogy ki a .... ( vagyis ki az a 2 ....) aki 1xre ua. a zenét hallgatja . Vegye ki a fülest vegye fel koppra a hangerőt és jééé hallja a fél utca és akkor így megspróroltam a SE-nak 10 csatit a közeljövőben
(nagyon szívesen!!)
-
-
joey04
titán
Ahelyett hogy inkább normális csatlakozót tennének már a készülékekbe ilyen marhasággal foglalkoznak.
az árára kíváncsi leszek ha a hírben is szereplő 5610et le akarja nyomni jóval olcsóbban kell jönnie.
-
Liz@
csendes tag
[MODERÁLVA] két fülhalgató, de jó.juujujj
Legyelszives a forumot nem kifestokonyvnek hasznalni!
[ Módosította: tiv83us ]
-
ThorsHUN
őstag
Ez tulkeppen a w910i feltrubozott valtozata?
-
copin
őstag
Akiknek hiányzott a jack dugó, azoknak továbbra is fog az SE-ből, a többiek használhatnak kettőt fülest jack dugóval.
-
Picicicus
aktív tag
na szoval a cikk címében 595ről van szó a cikkben pedig 575ről...kérném kijavítani mert enyhe képzavarom lesz...
-
orbano
félisten
"hiszen a hasonló tudású, elég régóta piacon lévő Nokia 5610 XpressMusic jelenleg olyan 50 ezer forint körül kapható, mely ugyan nem kínál HSDPA elérést, de kamerája autofókuszos, mely ráadásul VGA felbontású videók rögzítésére is alkalmas."
Ja, és hót ronda
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson tegnap bemutatott Walkman mobilja egyszerre két fülhallgatóval is elbír.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tesla topik
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch
- Tudományos Pandémia Klub
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest