- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Huh, micsoda újdonság
Ha legalább telenyomták volna még egyéb rádió fogási lehetőségekkel, pl. internet rádiók HSDPA-val (esetleg beépített Shoutcast támogatással), esetleg egy világvevő rádió modullal (bár ehhez lehet mindenképpen külső antenna is kellene), nem is beszélve a T-DAB-ról ami hamarosan hazánkban is lesz vagy egyes országokban az AM sáv helyén folyó digitális rádióról (pl. XM Radio AAC+ -al). Így tényleg annyira innovatív mint egy karácsonyi dísz a bejárati ajtóra.
Szépnek viszont szép.. csak miért van az az érzésem, hogy az SE-nél mostanság a gagyi telefonok szépek, a felső kategórián meg kísérletezik a gyártó és rossz irányban. Szerintem a gyártó mérnökeit kellene felébreszteni, na nem rádióval.
-
Riccio91
csendes tag
tegye fel a kezét aki utoljára rádióra kelt fel a telefonja segítségével. én ilyen telóról egyelőre nem tudok. (szóljatok ha van
) rengeteg ismerősöm imád rádióra kelni. akkor ez most nem újdonság a rádiógomb mellé?
amúgy szerintem nagyon jól néz ki. felsőbb kategóriában is szívesen látnék egy erre kihegyezett készüléket -
niti
aktív tag
Nem tudom, miért lepődök meg még mindig azon, hogy ezen a fórumon mik miatt tudják gyilklolni egymást egyébként az átlagnál talán intelligensebb emberek... Bocsánat, lehet, hogy most majd én is kapok
Egyébként nem feltétlen erre a topicra vonatkozattam... Csak épp itt írtam le, de bármilyen újdonság jön ki, ha eljut 15 hozzászólásig a topic, akkor biztos, hogy "balhé" lesz belőle... -
BossBoss
őstag
Szerintem jópofa!
-
czipaocsi
aktív tag
"ami üzletileg érthető, de a felhasználók szemszögéből nem szerencsés"
Üzletileg? Nem a felhasználók jelentik az üzletet egy gyártó cég számára?
elég megnézni a SE utolsó negyedéves üzleti jelentését: dinamikus fejlődés, talán a legkomolyabb a piacon, folyamatos növekedés. minden cég erről álmodik!persze, ezen a fórumon nem átlag felhasználói igények jelennek meg, de ezt mindig elfelejti mindenki. mi nem átlagos igényűek vagyunk. Lehetne sokkal jobb készülékeket gyártani, de amíg a piaci igények ezt követelik meg, addig ez lesz. Amíg fut a szekér, minek új ló? piacrészt és bevételt nem lehet csúcskategóriás készülékekkel növelni, közép- és alsóval annál inkább. Abban pedig nagyon erős az SE.
"S" miben jobb? "M"? Többiről nem is beszélve. Jó, "N" persze odarakja magát néha, de hát csak piacvezető az egész világon! Nem véletlen. Bár ők is mellényúlnak néha.
így megy ez
ja, fanatizmus: én SE felhasználó vagyok, mindig is az voltam, sztem az is maradok. miért? fogalmam sincs, így alakult...részemről így nem elég az, amit az SE "művel", de őket ez nem érdekli és ez nem idegesít, mindig lesznek hozzánk hasonló elégedetlenkedők...a kisebbség
-
Zsolthy
csendes tag
itt egy [link] az összes ericsson telóról és ott megnézhetitek az R szériát is. amugy az R250s volt az első az r szériából, 1999ben, és utánna jöttek nagyjából egyszerre 2000től az R190 R290 műholdas telók, R310, R320, R380, R520 nagyjából egyidőben, és az R600 már utolsóként az SE támogatásával.
-
Omni
aktív tag
Bárcsak az R320-at gyártanák újra. Nekem az a csúcs design.
-
AS
félisten
Ez lol, már bocsi,, de mégis mivel lesz ez jobb pl g800 am rádiotol.
-
mrlujoak
veterán
Az újítás nem merül ki a rádió gomb megjelentetésével. az innovció az AM/FM vételi képesség megjelenése!
egyéb:
A fanosodásról sokaknak sokféle elképzelése van, de nem ez minősíti az embert, hanem az, hogy mit miért és főképp hova ír.
Mindenki tudja, hogy én is -néha elvakult- SE fan lennék, de nem állítok oda fújolni minden más gyártó újdonságaihoz. Sokan renszeresen ezt művelik, ami mint írtam, az illetőt minősíti.
mrlujoak -
drsanyo7
csendes tag
Részben megkövetlek! Ugyanakkor látszik a fény az alagút végén! Én át akartam nyergelni K750->N73, de olyan dolgok készülnek SE-nél is, hogy egyenlőre kivárok. Xperia levédetve, speckó érintőkijelző levédetve, végül pedig az egyik NTTDoCoMo-s modell átléptetése GSM900/1800/1900-ra!
Szerk: meek enni
-
joey04
titán
az S60as Nokiáknál mindg írtó gyenge az első szoft.dehát ezzel tesztelik ezért ez a vélemény róluk.más gyártók telóit is szidom nézd meg az N95 topic elejét, Sasmung sem a kedvencem a motorola meg...v3 és semmi, de ott mitha legalább mozgoldóna valami.azért szidom pont az SE-t a legtöbbet mert az érdekel és bosszant a legjobban mivel ők a kedvenceim.amúgy itt van egy részlet egy privát üzenetemből amit egy fórumtársnak írtam, csakhogy lásd nem csak az SE-t szidom:"A nokia nevetséges hogy hogy csak akkor ad ki a kezéből nem recsegő telefont ha 200k fölött van az ára.Az SE nevetséges hogy a K800 óta nem csinál semmit az ég világon(és az sem akkora durranás mint a K750 de az akkorát szólt hogy nem is csodálom)A Samsungról egy picit bővebben is: mindig elcsesz valamit szoftveresen(pl.:java támogatás még mindig nehézkes témák nem lehetnek csak pár telóban) mindig valami kompromisszum van lásd U600-U700(U700ban ott a 3G/HSDPA de rosszabb képeket csinál gyengébb videót csinál nincs rádió) G600-G800(G600 jobb képeket csinál normális menü van benne de nincs 3G/HSDPA G800ban van viszont rosszabbak a képek régi a menü és a videóban is van megint visszalépés)Apple: kijött az iPhone egy isteni már-már tökéletes alapot kapott erre kiszúrják az emberek szemét egy alsó-középkategóriás telefon tudásával?plusz még az a rengeteg hiba amit már sok helyen leírtam én is más is."
-
drsanyo7
csendes tag
Szia!
Várjál egy keveset és meglátod, nem csak ezeket fogja kiadni. Már van is egy: W760. A symbianos Nokiákról pedig rendszeresen azt olvasom, hogy nem valami atomstabil a rendszerük. A P1 lassabb, de akár 20 egyszerre futó alkalmazás esetén is ugyanolyan sebességű, mint alapból. A K850-re kiadott szoft.frissítés pedig javított a kam-on: http://www.gsmarena.com/grand_five_megapixel_shootout-review-206.php
Egyszer azt szeretném látni, hogy egy semennyire sem innovatív Nokia/Samsung/LG/Motorola topicjában írnál lehúzó jellegű hsz-t.
Én is lassú vok! -
Ricardo
titán
"fanokkal nem tárgyalok"
Nem értelek. A Fanok nem szokták belátni a hiányosságokat. Most meg pont az a baj hogy valaki rávilágít a hibákra. Azzal hogy fan szerintem arra próbált rámutatni hogy szereti a márkát és mégsem lát lehetőéget egy komolyabb "példány" beszerzésére mert a gyártó ráment a profitorientáltabb tömeggyártásra. ami üzletileg érthető, de a felhasználók szemszögéből nem szerencsés.
"Mellesleg, ha nem tetszik a tükröm felétek, akkor nem a tükröt kell támadni, hanem elgondolkozni miért írtam ilyet."
Az elő sem fordulhat hogy véletlenül a tükör torzit?
Az elvarázsolt kastélyban sem ijedek meg hogy mennyire elhíztamszerk: Lassú vagyok
-
joey04
titán
fanokkal nem tárgyalok
a fanok általában ész nélkül védik a márkát ezzel szemben én fan létemre látom a hibákat az SE-nél.inkább te véded ész nélkül a márkát.
eddig is minden hsz olyan volt mintha pszichológus lennél de akkor te pályát tévesztettél.
engem nem érdekel hogy te milyen tükröt fordítasz merrefelé én leírtam: szétnézek a felsős SE-k között és ott veri a konkurencia.tehát ott kéne erősíteni.erre megint jönnek az alsós modellek amik nem rosszak de a felsőkategóriát miért hanyagolják ennyire? -
joey04
titán
inkább nézd meg hogy mit jelentett régen az R-széria és mit most.
és nézd meg hogy mit jelentett régen a T-széria és mit most.
lett volna mindegyik J-szériás mert odavaló mind.meg kéne érteni hogy senki nem azt kritizálja hogy ilyeneket kiad az SE hanem hogy csak ezeket adja ki.abban viszont igaza van Dr.Anonymus-nak a másik topicban hogy a felsőkategóriás SE-k hiányát nem itt kell kitárgyalni.
ezekkel annyi a gond hogy nem méltóak a régi R és T szériához viszont annál inkább valók a J-be.Erzsi78: "Ezt a dolgot mobilarena tesztelői hozták fel, a többiek meg körbejárják 100x."
ez viszont írtó nagy hülyeség.én SE párti vagyok venni akarok egy felsőkategóriás mobilt és a kedvenc márkám szinte minden téren a konkurencia mögött van(kivéve zene)
design telót akarok?: ott a T650 csak éppen a kijelzőt kell nagyítóval keresni.okostelót akarok?: ott a P1 csak éppen az összes konkurens S60 teló sokkal gyorsabb.kamerás telót akarok?: ott a K850 csak épp a K800 és 750 veri házon belül képminőségben nameg az összes kameramobil Nokia és Samsung.szóval ilyen szempontból lényegtelen hogy a "mobilarena tesztelői" mit írnak az ember szembesül ezekkel a tényekkel ha elkezd nézelődni a felsőkategóriában.Arról ne is beszéljünk hogy a közel 100k-s w telókból hiányzik az AF holott a Nokia a kb 70k-s szintén zenei modell 5610be beleteszi. -
drsanyo7
csendes tag
Cső!
Nem akartam hozzászólni a témához, de a sok sügér hsz teljesen felhúzta az agyam. Ahányszor megjelenik egy új SE, rögtön jönnek a semmi innováció/ugyanaz, mint ..., csak át van csomagolva stb... Ezek az emberek nem olvasnak, vagy nem értelmeznek? Vagy csak elvakult fanatikusok egy másik márka irányába? Itt van ez a két ALSÓ kategóriás telefon (R300/R306), melyekben semmivel nincs rosszabb kijelző, mint az ALSÓ kategóriás Nokiákban, Samukban, Motorolákban stb. Nincs bennük rosszabb kamera, mint az ALSÓ kategóriás Nokiákban, Samukban, Motorolákban stb. Ellenben az előbb említett konkurens cégek LOW-END telefonjainak többségével szemben nem ordít róluk az olcsó-fon érzés. Van bennük AM-FM radió és egy méretre nagy (remélhetőleg normális hangot megszólaltató) hangszóró, azonnali elérést biztosító Rádió gyorsgomb. EZ egy igazi ALSÓ-kategóriás INNOVÁCIÓ! Ha lehet, csak más LOW-END készülékhez hasolítsuk őket.
Üdv! -
Ricardo
titán
válasz
bolondember #23 üzenetére
Valóban utána volt
A képnél meg a felette lévő feliratot vettem mérvadonak.
"ez az utolsó előtti R volt (ha jól tévedek)."
Az a lényeg hogy kibogoztuk -
Erzsi78
tag
válasz
Dr.Anonymus #21 üzenetére
Ilyenről nem álmodhattak, mert ilyen még nem volt. De kell?
Az idős emberek meg vesznek pár ezresért egy felhúzható rádiót, mint egy ilyen kütyüt és ez teljesen érthető.
-
Dr.Anonymus
addikt
szerintem ezekre a rádió telefonokra is lesz igény, csomó idős embert ismerek akinek egy ilyen az álma...
-
AMD Power
titán
Nem rossz ötlet. Bár engem a FM világ mindig is hidegen hagyott.
A ház nem "fémes"egy kicsit?
-
"felőlem telefon, felőled... izé... rádió?"
sok mindent lehet egyébként felvenni a rádióból arra a kemény 8 megabájt-ra, mondjuk még mindig több, mint a másikban az 5...
-
pikszel
addikt
És az R310-es cápa hol marad?
-
Ricardo
titán
válasz
bolondember #11 üzenetére
-
Enjoy
addikt
Anyuméknak volt még anno egy T20-asa, s egy T28-asa
Azok voltak ám a jó telók...
Sajnos ezek az új T-s telók már nem azt a kategóriát képviselik... -
Erzsi78
tag
válasz
bolondember #13 üzenetére
Shift+R
-
Erzsi78
tag
válasz
bolondember #11 üzenetére
Amit te mutatsz az már '99ben volt +még egy R-es teló ugyanabban az évben, de az enyém asszem '01-es. [link]
-
Ricardo
titán
Pofás darab, de az a kijelző
Jó a kialakítása. nagy sikere lehetne ha normális tudással és kijelzővel jön ki. -
Enjoy
addikt
Nem rég írtam, h jó lenne, ha feltámadna az R kategória, erre fel is támad.
De én nem így gondoltam -
bolondember
MODERÁTOR
igazi low-end guszta csomagolásban..
ilyen is kell!
guszta, no!
-
joey04
titán
Nem hülyeség egy ilyen széria de erre elpazarolni az R jelölésű készülékeket...
-
amanoba
őstag
legalább próbálnak megújulni...mindenesetre egy kicsitt jobb specifikációval is kiálhattak vna...mert azért valljuk be, kijelző, kam nem a legjobb...
amúgy pedig az egyik legyszebb SE amit mostanában láttam...
-
Erzsi78
tag
-
Erzsi78
tag
Ez egy vicc!!! Nem igaz, hogy az R betűt ilyen hülyeségre nyomják el.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson bemutatta a kifejezetten rádiózásra kifejezett mobilját.
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest