- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
A Samsung is ezt csinálta(nekem már az is sok volt). Be is jött neki. Itt is ez a cél és nincs ezzel semmi baj. Átlag felhasználó nem igényel többet. Abban reménykedem , hogy ha megszedte magát a gyártó elkezd a felsőbb kategóriában fejleszteni, és ott is odateszi magát.
"Akkor szeretnék életképes ötleteket hallani, szerinted milyen újítások kellenének ide!
Életképeseket!
Segítek, a low-end kategóriába nem életképes a 3G ötlet."-176*220 as kijelző.
Tudom minden gyártó kissebbekkel adja a low end telókat, és pont ezért ütne nagyot ebben a kategóriában is elfelejtené a 128*160 féle kijelzőket.
-Elférne az alsó és felső kategóriába egy kis következetesség.
A W800at az különböztette meg a K750-tól hogy Walkman szoftver volt rajta (bár mivel a K750 ben is volt megabass ez nem volt nagy eltérés), és a jobb felszereltség (agybadugós füles és nagy kártya járt hozzá, tehát pont ettől lett walkman.
Amikor a W200at kiadták "normál fülessel", és "kis " kártyával pont a walkman mivoltát "ölték ki"
Tudom alsó kategória és nem annyi az ára, de akkor kellene egy határ, mert ez a "csinálunk egy annyira olcsó W telefont hogy az már nem is W felszereltséget kap" egy kicsit erős -
Ricardo
titán
"fanokkal nem tárgyalok"
Nem értelek. A Fanok nem szokták belátni a hiányosságokat. Most meg pont az a baj hogy valaki rávilágít a hibákra. Azzal hogy fan szerintem arra próbált rámutatni hogy szereti a márkát és mégsem lát lehetőéget egy komolyabb "példány" beszerzésére mert a gyártó ráment a profitorientáltabb tömeggyártásra. ami üzletileg érthető, de a felhasználók szemszögéből nem szerencsés.
"Mellesleg, ha nem tetszik a tükröm felétek, akkor nem a tükröt kell támadni, hanem elgondolkozni miért írtam ilyet."
Az elő sem fordulhat hogy véletlenül a tükör torzit?
Az elvarázsolt kastélyban sem ijedek meg hogy mennyire elhíztamszerk: Lassú vagyok
-
Ricardo
titán
válasz
bolondember #23 üzenetére
Valóban utána volt
A képnél meg a felette lévő feliratot vettem mérvadonak.
"ez az utolsó előtti R volt (ha jól tévedek)."
Az a lényeg hogy kibogoztuk -
Ricardo
titán
válasz
bolondember #11 üzenetére
-
Ricardo
titán
Pofás darab, de az a kijelző
Jó a kialakítása. nagy sikere lehetne ha normális tudással és kijelzővel jön ki.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson bemutatta a kifejezetten rádiózásra kifejezett mobilját.
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest