Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolti900114
tag
A linkelt oldalt még tovább olvasva:
Korlátlan böngészésbe tartozik:
Kiemelt forgalomtípus: képi és szöveges tartalmak böngészése, e-mailezés belföldön. Például:
# böngészés; képfeltöltés és -nézegetés a Facebookon és más közösségi oldalakon,
# e-mailezés és csatolt fájlok küldése és megtekintése,
# androidos és egyéb okostelefonok e-mail szinkronizációja,
# Google Maps használata,
# Opera Mini böngészés a fentiek szerint (Opera Mini 6.0 verzióig)Nem tartozik bele, tehát a multimédia-keretből megy:
Multimédiára használható adatmennyiség (az e-mailezésen és böngészésen kívüli, belföldi adatforgalmazásra rendelkezésre álló adatforgalom; adatforgalmi keretet lásd a fenti táblázatban). Például:
- voice és video chat,
- multimédiás alkalmazások, online játékok használata,
- szoftverfrissítés, applikációfrissítés, applikációk letöltése okostelefonra
- netrádió, internet video (pl. Indavideo, Videa, YouTube, Metacafe, stb.)A korlátlannál külön írja a böngészést és az opera-mini böngészést, de hogy miért bonyolítják így, azt nem tudom.
A fentiekből kiderül, hogy mi számít bele és mi nem, viszont az eredeti kérdésre sajnos ez sem 100%-os válasz.
De hogy egy ügyfélszolgálatos vagy értékesítő azt tudja mondani, hogy majd az első számlán kiderül, hát b-meg...
-
Des1gnR
őstag
Én a webshopban rendeltem meg 42 785Ft-ért és most is annyi:
http://www.telenor.hu/mobiltelefon/sony_ericsson/live_with_walkman/ -
Sly0007
csendes tag
Én is azon gondolkozok, nem-e valami támogató (T?) megbízásából húzták-e le a telót.
Nembaj, a fórumot elolvasva mindenki látja, hogy ez egy jó telefon, nekem is ez lesz 2 héten belül. Csak az a szomorú, hogy a telefon nevére ráguglizva már találtam pár kérdést különböző fórumokon, hogy ezt vennék, de itt nagyon lehúzták és nem merik megvenni, tapasztalatokat várnak tulajoktól. Szóval ha ez volt a céljuk sikerült azért némileg elérni.
Nálam meg azt érték el, hogy bár olvasom a tesztjeiket továbbra is majd, de mindent duplán ellenőrzök, semmit se hiszek már el nekikOff: amúgy meg az hogy a 180k-s tepsi telefonokra (mindegy mi csak nagy legyen a kijelző) simán ráaggatják az ajánlott cetlit bármilyen gagyi is az is egy vicc kategória...
-
pranksta
tag
Lehet, hogy nem ugyanazt a cikket olvastuk, de szerintem a telefonáláson kívül - ami azóta a fórum alapján látható, hogy gyakorlatilag egyedi probléma volt - nem szólták le a telefont.
Azt írja a teszt is, h a telenornál olcsó.
A távolság nem 3,2", nyilván nem véletlen írják, h méretes a némító gomb, de egyébként mindegy, láthatod, hogy egyedi problémáról van szó.
A Defy+ nem tudom, hogy keveredik ide, sok más telefont is dícsérnek. Az meg, hogy valami mennyire strapabíró, nem a méreten múlik, hanem az anyaghasználaton, az illesztések minőségén, satöbbi..
Ha tetszik, vedd meg! Ha pedig nem tudsz a mobilarena plecsnije nélkül dönteni, akkor nem is értem, hogy minek olvasod a fórumot..
Én egyébként (szükségből is, még nem járt le a két év hűségem), inkább megvárom amíg beveszik a neo V-t is a telenoros kínálatba, hátha belőnek neki valami dömpingárat..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest