- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
Király, viszi a vmw-t meg az avi-t is.
Igaz elsőnek az avit nem akarta, de rájöttem, hogy hosszan kell nyomni a file-on, majd szoftveres támogatást kell kiválasztani és már vitte is
Délután mkv-t próbálok, meg vmi feliratos cuccot, hogy azokat, hogy jeleníti meg ezen az órási kijelzőn.Más:
Egy kérdés:
Ha a gépen nézelődök a marketen, és ott rámegyek, hogy download, majd install, akkor ugye nem a telefon adatforgalmát használja, hanem a netet ami a gépen van. Mert amikor letöltöttem meg installáltam, meg is jelent a telcsin a cucc.Nah meg a market is kiírta a proginál, hogy kompatibilis a telcsimmel.
Lehet, hogy hülyeséget kérdeztem ám
-
törölt tag
Már megbocsáss de ha én Walkman telót akarok és azt mondják, hogy azt kapok aztán persze kiderül, hogy nem. Akkor ezen miért ne rugózzak egy kicsit? Itt simán a vásárlók félrevezetéséről van szó. Egyes országokban ezt képzeld büntetik is.
Persze nekem SE telefonom még1x nem lesz az életben sem. Így beszélhetek világba. Akit meg becsapnak az meg így járt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Keresünk dokkolókat
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest