- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardSanyeee
őstag
találtam 2 gépelési hibát cikkben, egyik az hogy RSS helyett RRS lett írva, a másik pedig "mint" helyett "min" lett, a "mint egy vaku" résznél.
és G502 télleg nem Symbianos mint az elöttem is mondták.ha háttérben fut üzenetkezelés akkor tök gyorsan megnyílik, mintha csak akkor nyitnánk meg, akinek volt/van Symbianos SE-je az tudja
és így van ez minden mással is, fagyni meg nem szokott szóval sztem nem gáz a sebesség.
a kamera sz@r ezen nincs mit vitázni XD az ikonok nem teccenek, nincs szinük
W960/P1-ig sokkal szebbek voltak. a töbib funkció hozza a szokásos minőséget
jah és azt a menüből kapcsolható lámpát szivesen látnám a W960i-mben is
-
glutamin
őstag
5 megapixel ide vagy oda, ezek a képek botrányosan szarok. Egy pár évvel ezelőtti 2mp-eles kopmakt fényképező röhögve készít sokkal szebb képeket. Sajnos ilyen kis méretű optika mellett sok értelme nincs a nagy felbontásnak (pláne, hogy mélg szotfveres zajszűréssel kb VGA felbontásra homályosítják az egészet). Számomra még mindig a k750i az egyik etalon.
-
mrlujoak
veterán
Lassú a teló, köszönhető a régi procinak.
Ámbár a 2,4"-os érintőkijelző (szép és nagy) ellenére, pont a kicsi proci miatt most is követhetően jó az energiafogyasztás.
A lőtt fényképek nem tetszenek, nem is jók, de ezt már több forrásból is hallottuk.mrlujoak
-
Nokia......
tag
Maradok a Nokiánál
DE a teló..ööö...nem naon jön be
-
Dare2Live
félisten
kamrera: ezmiez? [link]
SE k810 ennél messze jobb és akkor még nem is sötétben készített kép ahol vaku nélkül döglött.
sebesség: ez már ki van eléggé tárgyalva, ez a speed sajnos idegesítő, a mobil meg csak ne idegesítsen engem.
ezen 2 dologtol eltekintve nekem külsőre k*ra tetszik, jobban bejön a svéd dizájn mint az n82féle, de ettöl még az említett 2 ok az kizáró ok.
Nomeg ahogy SEt ismerem jóval N82fölé árazza ami kb semennyire indokolt.No mind1 ugyse candybart akarok köv telónak hanem 3.5" kijelzőjü istenharagját.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Az áttűnések gyárilag be vannak kapcsolva. Ha kikapcsolom, az a menüben való közlekedést teszi sebesebbé, de ezzel eddig sem volt gondom. Az alkalmazások ettől még ugyanolyan lassan nyílnak meg.
Arról nem is beszélve, hogy a teljes boot idő több mint egy perc, főleg mert a hálózatra állás után még fél percig nem jutsz be a menübe...Igen, nem váltok témát naponta, nyilván. Ez csak érzékelteti, hogy milyen gyorsan tud egy ilyen parancsot feldolgozni a kütyü...
-
joey04
titán
Azt sem értem miért kell a témaváltásra ráfeküdni?Ott az üzenetek megnyitása.Azt azért gyakrabban nézi meg az ember!Az is lassú.meg maga a rendszer általánosan lassú.Elhiszem hogy sokaknak elég ez a sebesség(pl én is kibírtam amikor P1 volt) de attól még ez egy hiba amit már nagyon-nagyon rég nem javít ki az SE!
-
JoeYi
őstag
mondok jobbat: 2 és fél éve ugyanazt a telefont használom, ugyanazzal a témával
(d750). A téma beállítás és csengőhang választás nálam egyszeri móka, akkor meg azért rászánok egy estét, hogy olyan legyen amit tetszik (más kérdés, hogy már nem is emlékszek milyen a csörgése, mertm indig rezgőn van).
Persze ez csak amolyan mese volt tőlem, átlagosnál roszabb usernek tartom magamat a telefon funkciók kiaknázása terén. Ettől függetlenül egy "zászlóshajó" kategóriájú telefontól nyilván elvárható, hogy valódi fejlesztéseket mutasson, mert a G900-nak a Nokia N96-tal kell majd megvívnia, márpedig a látottak alapján a G900 a legtöbb funkciójában gyengébb mint az N95.
Attól félek, hogy az SE is valami olyan gondba kerül, mint anno a Siemens, hogy csak 1-1.5 éves lemaradással kullog a legjobbak mögött, és akkor megint kereshetek új kedvenc márkát.
-
válasz
PowerBuldog #34 üzenetére
Na de érted mit akartam írni?
208MHz ide vagy oda, nekem nem ez számít, nem látom lassúnak. Nyilván a szoftver is sokat számít, de sz@rból nem lehet várat építeni, tehát rossz hardverre hiába tenne az ember jó szoftvert... Off - Off
Amikor először próbáltam az M600i-t az MM-ben, borzasztó lassúnak tűnt (A P990-hez képest). Aztán egy ismerősöm vett egy M600i-t és azt is próbálgatva azt láttam hogy sokat "változott".
Amikor pedig én megvettem a kicsikét, akkor szintén nem tapasztaltam hogy lassú lenne. Elismerem átmeneteket bekapcsolva lassul/lassú, de a nélkül megfelelő a sebessége.
Kíváncsian várom Bog válaszát... -
ataman
aktív tag
Várható árat ismer valaki? Addig ugyanis nem érdemes összehasonlítgatni a teljesítményét más telefonokkal. Nekem speciel tetszik, igaz a K750-et én már több, mint 2 éve használom azt...
-
Ricardo
titán
Nem értem miért nem raktak bele erősebb procit
Formára és tudásra is tetszik (bejön a klasszikus SE forma) Megnézem ha egyszer a kezembe akad, hogy mennyire zavaró a sebessége. -
-
Atlantis
veterán
válasz
infectedmann #28 üzenetére
Ez nagyon égő. Megszoktuk, hogy nincs cikk helyesírási hiba nélkül, de hogy már a cím is el legyen gépelve, az hogyismondjamcsak több, mint figyelmetlenség.
Amúgy a telefon nekem kifejezetten teszik, végre nem olyan széles, mint az eddigi SE okostelefonok. Még az sem kizárt, hogy k850-est lecserélem rá. Bár lehetne fémből...
-
Bog: Beállítások / Vezérlőpult / Eszköz / Átmenetek bekapcsolt állapotban volt, vagy kikapcsolton? Kikapcsolt állapotban azért jobb teljesítményre képes.
(Szerintem be volt kapcsolva végig... Kérhetnék egy véleményt úgy is, hogy kikapcsolod az átmeneteket?)Témaváltás valóban nem gyors, de áruljátok el, ki az aki 2 percenként témát cserél a telefonján.
Üzenetkezelést (ahogy Thom is mondta) nyitva kell hagyni a háttérben, ha sok üzenetet várunk vagy szeretnénk küldeni. Estére érdemes minden futó Taskot lelőni, úgy valamivel takarékosabb.
208MHz? Érdekes, még sosem hagyott cserben, nem indult újra, nem fagyott le. Megbízhatóan teszi a dolgát és számomra abszolút nem lassú.
Viktor0610: SE G900 - éirntőfókusz - erre célzott...
-
válasz
infectedmann #28 üzenetére
Nyilván azért, hogy beleférjen egy sorba.
-
infectedmann
őstag
SE G900 - éirntőfókusz
A PH! -n így jelenik meg a cikk címe
Gondoltam szólok
-
_Bumburnyák_
csendes tag
De gondolom ha vannak normális gombok, akkor inkább a gombokat nyomogatjuk mint a képernyőt, nem?
-
joshua7
veterán
Szerintem csúnya. Vagy nem is tudom, olyan jellegtelen, sótlan. Tudásra viszont, kamerát leszámítva egész jó.
-
webdeejay
aktív tag
A G502 az nem rendelkezik symbiannal meg érintőképernyővel, nem? A Sony oldalán sincs rajta, hogy érintőképernyős lenne-e, érintőképernyő nélküli Uiq telókat pedig nem ad ki. Amúgy szerintem egész jó telefon, a proci tényleg lehetne erősebb, de minden másban kielégítő.
-
törölt tag
tényleg, a 7710-et ki is felejtettem
nagyon UIQ-ban gondolkoztam...
amúgy az a baj, hogy ez egy tök szuper telefon lehetne, ha tényleg a hardveren is újítottak volna egy keveset. de mondjuk a P1-hez képest szerintem ez a telefon egy olyan egyet előre, kettőt hátra típusú felesztés (nincs qwerty, rosszabb a kamera, proci maradt, viszont van új szoftver, meg érintőfókusz), amit egy szoftverfrissítéssel is akár el lehetett volna érni...
de szerintem szinte minden gyártónál ez megy manapság: minimális fejlesztés, és új modell piacra dobása...
-
válasz
burgatshow #20 üzenetére
Én kb fél éve ugyan azt a témát használom.
Valamibe belekell kötni...Ha nem tévedek,Bog nem említette a telefonban lévő OpenGL ES 3D gyorsítót.
Ha a Nokia új,zöld témát használ az fejlesztés,ha a SE új menürendszert,akkor az parsztvakítás.Így megy ez...
-
Njördli
tag
Ezt a témaváltást nem értem,P1-en 10mp körül vált témát Nekem, szóval ez visszalépés, az üzeneteket meg a névjegyzéket pedig ugyanilyen gyorsan nyitja meg... A JogDial helyett billentyűk vannak,"5" megapixeles kamera,és új shortcut rendszer az alapképernyőre; gyakorlatilag semmi érdemi fejlesztés
-
burgatshow
veterán
Tegye fel a kezét az, aki naponta 4-szer vált témát. Köszönöm.
Másrészt meg a névjegyeket, meg az üzenetkezelést hagyni kell futni a háttérben és akkor nincs gond a sebességével.
M600 tulaj.
-
bentsze88888
tag
Hát de tényleg,tök fölös lenne lecserélni a P1-emet erre...
Igaz,engem nem zavar annyira a lassúsága,de már egy éve
jelent meg,és annyi a változás,h "5" megapixeles,meg
tácsfókuszos lett a kamera...vicc! -
joey04
titán
válasz
PowerBuldog #15 üzenetére
Így van! Én is SE-os vagyok de be kell látni hogy amit mostanában csinálnak a botrányos!
-
PowerBuldog
veterán
Ahogy elnézem, vettek egy poros molyrágta hardvert, aztán ráhúztak egy modern köntöst. És nesztek népek!
Komolyan az SE-nél most a parasztvakítás a fő profil, vagy mi a franc van? -
joey04
titán
válasz
silentkiller #12 üzenetére
Ha a P1 kameráját tették volna bele egy erősebb procival akkor erősen elgondolkodnék.
-
silentkiller
senior tag
De jó lett volna egy jó kis P1i feeling-es új SE, remek (de legalább olyan jó, mint a P1i-ben) kamerával. Erre meg itt van "ez", lassú és a kamerája egy T610-esé, csak 5 megapixelbe... Gratulálok SE, maradok a főgonosz Nokiánál...
Egy "régi" motoros SonyEricsson-fan
-
ThorsHUN
őstag
Ahogy eszrevettem szinte minden SE keszuleknek a sebessegevel van problema.
Marmint ami tesztekbol es tapasztalatbol (w910i) kiderult.
Ez a tema dolog meg... baszki egy (gondolom fog ennyibe kerulni) 100 K +os telo ne agyaljon mar fel percet egy fel megas tema beallitasan...
A w910ivel is egyetlen bajom van: a sebessege. -
joey04
titán
Jobb mint vártam, de jóval gyengébb mint ami elvárható lenne.
És lassú... -
Volkov
senior tag
Én most egy SE M600i-t nyúzok, szerencsére csak a kocsiban navigálni, de telefonnak nem is merném használni, mert nagyon tetű szegény... Gondolom kb olyan lehet ez is.
Elgondolkoztam, hogy lehet direkt csinálják lassúra a cuccot: nosztalgia
Haj, azok a régi szép idők... sms-t írni egy t10-esen vagy t28-ason... Ezt az élményt újra megkaphatja mindneki -
Apollyon
Korrektor
Ez a táccs fókusz odavág..
Jól néz ki, de inkább a sötét színben.
Viszont marha lassú.. Ez kész, ilyen sokat várni a menükre kínzás.
Ez a "5 megapixel" felirat kiborít. Egyrészt hiányzik róla egy "s", másrészt minek ennyire reklámozni. Borzasztó képek, olyan mintha egy papírra ráfolyt volna a sör és attól mosódott el. Csak egy LED? Hmmm... -
Bog
HÁZIGAZDA
Hát amikor percekig váltja a témát, meg jópár másodperc az egyes alkalmazások (akárcsak az üzenetkezelés) megnyitása is, akkor annyira nem lehet elégedett az ember, egy negyedennyibe kerülő 6120 Classic után...
Az egy éve még elment. Mostanra már egy közepes WM is leveri... -
Jadro
veterán
Tetszik külsőre is, tetszik a szoftver is, a szolgáltatások is. A kamerát kivéve. Na az nem túl jó. A legdurvább gyengesége viszont a proci. Kár érte.
-
Szabi1987
aktív tag
Pl: symbiános telefonba még nem nagyon raktak érintőképernyőt.
A telefon külsőre nagyon ott van,csak ne haggyák abba ezt a tégla dizájnt,nekem az ilyen telefonok tetszenek. Már régóta nem láttam olyan Sony Ericssont ami elnyerte volna a tetszésemet. A kamera tényleg lehetne jobb,5 megapixeltől én nem ilyen képeket várok.Lehetnének sokkal tisztább képei.
Ja és processzor terén azért még egy kicsit el van maradva az SE. Ez a 208 Mhz-es proci elég nyenge. Bár a videót látva igyis elég "gyorsnak" tünik.
Jó a videóban a zene -
Bibby
addikt
Lehetne szebb, főleg a hátlap unalmas. A kamera is lehetne jobb. Amúgy majdnem minden benne van, de nem valami nagy újdonság... Hol vannak a forradalmilépések SE?
Szerintem ez nem illik a cikk stílusába: "így bizonyos idő után magától is elkussol."
-
VD
őstag
Nagyon vártam ezt a családot az SE-től, végre pont azokat funkciókat ötvözik egy "TELEFONBAN" amire szükség(em) lenne és még a kialakítása is emberi. Erre hazavágják az egészet azzal, hogy beleraknak egy századeleji gőzgép technikai specifikciójit idéző hardwert. Hát gratulálok!
Most már biztos hogy vagy egy japán, vagy egy svéd aki csak azon dolgozik a cégnél, hogy hogyan kell teljesen elqrni egy amúgy igéretes terméket.
-
AS
félisten
Nem értem hogy mért nincs benne nagyobb proci
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson G sorozatának jelenlegi legokosabb modelljét kaparintottuk meg. Lassan járj, tovább érsz.
- HP szerverek áron alul
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest